Blog Algemeen

Ik had nog vele blogs kunnen vullen met informatie over allerlei facetten rond de vaccins, maar……… ik zie dat de blogs nauwelijks worden gelezen.

Reden? Dat is gissen.

Het zou kunnen zijn dat iedereen al op de hoogte is van de echte feiten, of dat niemand aan anderen durft te vertellen dat ze het moeten lezen, of dat mensen het gewoon niet (meer) willen horen/lezen. Maakt ook niet uit. Voor mij betekent het dat ik mijn energie anders kan gaan gebruiken. Wel zo fijn. 

Feit is wel dat ze er weer aan beginnen te komen en dat iedereen op de hoogte zou kunnen zijn van de nadelen.

De Gezond Verstandkrant schreef een uitgebreid gratis artikel (https://gezondverstand.eu/2023/08/30/het-grote-gevaar-van-de-mrna-griepprik-bert-egberts/) over de nieuwe griepprik met als basis dat de oude griepprikken vooral een verdienmodel waren voor BigPharma terwijl ze niets nuttigs deden, maar ook niet gevaarlijk waren. De ‘nieuwe’ mRNA prikken doen ook niets nuttigs, zijn ook dat verdienmodel, maar zijn wel potentieel gevaarlijk.

Maar goed, ik ga dus geen nieuwe blogs schrijven over de Covid vaccins, maar besluit deze laatste blog met de laatste nieuwsfeiten van de laatste maand. Op zich interessant genoeg.

Omdat ik mijn notities langs loop, is het niet gestroomlijnd en staan er soorten informatie door elkaar, maar dat is dan maar zo.

Daar gaan we…..

 • De Canadese arts Chris Shoemaker stelt dat het een feit is dat 50% van de mensen met myocarditis door de vaccins binnen 5 jaar overlijdt, en 75% binnen tien jaar. Normaal gesproken was myocarditis zeldzaam, maar nu is dat 3-15% van de mensen na de prik. Later las ik dat hij het zelfs heeft over ‘tot 20%’ van de gevaccineerden! Hij noemt het een ramp…..( https://www.ninefornews.nl/velen-weten-niet-dat-ze-het-hebben-miljoenen-zullen-sterven-en-heel-binnenkort/). Bovendien weten veel mensen helemaal niet dat ze hartschade hebben opgelopen. Ze nemen hun vermoeidheid of verslechterde conditie voor lief of wijten het aan andere zaken. 

 • The Epoch Times bericht over een onderzoek wat aantoont dat de mRNA covid vaccins via de uitgeademde druppeltjes (aerosol) van gevaccineerden of ongevaccineerden kunnen worden overgebracht. (https://www.theepochtimes.com/health/new-evidence-suggests-mrna-covid-19-vaccine-transmission-of-aerosols-by-vaccinated-to-unvaccinated-5436722?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-08-03&src_cmp=mb-2023-08-03&utm_medium=email&est=5d3wfVy8C7%2FBHolFnS9SKnbx2JZ%2FJNWng0gURNIuCv2NYWKRtsAjYY7rPrjRuRZo)

 • Officiële statistieken uit de UK laten zien dat het aantal doden per 100.000 dubbel gevaccineerden 91% hoger was dan dat van de niet gevaccineerden tussen 18-39 jaar……….Hoezo veilig en effectief?

 • Pubmed publiceerde een onderzoek waar uit een grote meta-analyse bleek dat Covid vaccinatie duidelijke geassocieerd is met een toegenomen sterfte die met het hart te maken heeft onder mannen (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37534766/). Er wordt altijd gekozen voor dit soort voorzichtige formuleringen omdat men het niet hardop en duidelijk wil zeggen. 

 • Myocarditis door het vaccin is anders dan myocarditis door andere oorzaken blijkt uit onderzoek, waardoor het vaak niet ontdekt wordt met de gebruikelijke harttesten. Ook dit blijkt weer uit een grote studie gepubliceerd in JAMA-cardiology (https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2791253) en een studie gepubliceerd in de Lancet (https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(22)00244-9/fulltext)

 • Dr. Pierre Kory, die zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met ‘long Covid’ en vaccinschade, zegt dat miljoenen mensen baat zouden hebben bij een behandeling van de schade opgelopen door de vaccins. (Vergeet niet dat veel sluimert en geleidelijk voor steeds meer ellende gaat zorgen: auto-immuunziekten, chronische aandoeningen, hartfalen, kanker, ect.) Het belangrijkste middel daarbij zou Ivermetcin zijn, en hij meent dat de vaccinatiecatastrofe wordt verergerd doordat landen Ivermetcin verbieden. (https://www.frontnieuws.com/cv19-vaccin-humanitaire-catastrofe-wordt-turbocharged-zonder-behandeling-dr-pierre-kory/)

 • Een onderzoek gepubliceerd in the AHA Journal toont dat kinderen met een myocarditis door de vaccins na een jaar nog steeds een verslechterde hartfunctie hebben, wat tegenspreekt dat ‘het wel zou meevallen’. (en o.a. Dr. Chris Shoemaker meent zelfs dat de situatie van het hart op termijn verslechtert).

 • Wat erg is weggehouden uit de media is de hoeveelheid ouderen die snel na de vaccins zijn gestorven. Het werd allemaal gegooid op sterven door Corona, maar Steve Kirsch (ICT-miljardair met vaccinschade) wist los te peuteren dat er verpleeghuizen zijn waar meer dan 25% van de bewoners stierf binnen 20 dagen na de prik. Dat was in Amerika, maar ook hier in NL vernam ik dat er heel veel mensen kort na de vaccins stierven. Het werd weggewoven als ‘ze waren al zwak’ of ‘door covid’ of ‘ze waren oud’, maar terwijl de samenhang met het vaccin duidelijk leek, werd er niets mee gedaan.

 • Na de vaccins blijkt er een toegenomen aantal lepra-gevallen te zijn (niet zo gek, omdat het immuunsysteem verslechtert/de)

 • Het aantal kankerpatiënten neemt flink toe vooral bij jong volwassenen, vooral bij vrouwen en 30-ers.

 • Dr. Peter McCullough, cardioloog vertelt voorheen in zijn carrière nog geen 1 geval van myocarditis per jaar te hebben gezien en nu wel 2 per dag in de kliniek……. 

 • Ook het Amerikaanse leger heeft bevestigd dat sinds de uitrol van de vaccins er een piek in myocarditis is. Officieel zeggen ze 151%, maar als de gegevens gecorrigeerd worden, gaat het om een toename van 2868% ! (https://www.theepochtimes.com/us/us-military-confirms-myocarditis-spiked-after-covid-vaccine-introduction-5411759?utm_source=partner&utm_campaign=vigilantf&src_src=partner&src_cmp=vigilantf)

 • Uit velerlei onderzoeken blijkt dat de schade opgelopen door een myocarditis door de vaccins blijvend is en niet voorbij gaat……

 • De mRNA vaccins verminderen bij kinderen (maar ook bij volwassenen) de immuunrespons tegen virale stimuli, oftewel het immuunsysteem lijkt in slaap te sukkelen als het gaat om andere ziekteverwekkers. Het lichaam wordt dus minder goed beschermd en verdedigd tegen de duizenden andere virussen en bacteriën. (https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2023.1242380/full)

 • De Dagelijksestandaard(.nl) schrijft over de dubbele corrupte agenda van Marc Bonten. Hij was een prominent lid van het OMT en tegelijk vaccinverkoper….. (https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/de-dubbele-corrupte-agenda-van-marc-bonten-omt-lid-en-vaccin-verkoper). (Het lijkt vooral slordig, maar gezien de grote gevolgen van deze experimentele gentherapie is het vooral heel vies).

 • Rusland zou alle Covid vaccins hebben vernietigd nadat het aantal aidsgevallen met 400% was gestegen {aids= (in dit geval door de vaccins) verkregen slechte werking van het immuunsysteem}. 

 • Het blijkt dat medewerkers van Pfizer een prik kregen uit een aparte serie, die ook nooit getest is.

 • Karen Kingston, die voor Pfizer werkte en uit de school klapte over de gevaren van de vaccins, spreekt haar angst uit omdat volgens haar beveiliger haar leven in gevaar is. Ze zou al meerdere keren vergiftigd zijn. De arts Rashid Buttar, die eerder waarschuwde voor de vaccins vertelde ook dat hij vergiftigd was, en stierf enige tijd later. Ook de arts Carrie Madej zei vergiftigd te zijn. Ze raakte vervolgens zwaar gewond bij een vliegtuigongeluk. De arts Vladimir Zelenko waarschuwde dat alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. Hij overleed op 48 jarige leeftijd aan kanker. Over de prikken zei hij “neem ze niet, ze zijn gevaarlijk en onveilig”.

 • Dr. Tenpenny werd in Amerika haar licentie ontnomen nadat ze kritisch was over de vaccins……..

 • De premier van Engeland, Sunak, pushte Moderna vaccins, waar hij welf 500 miljoen in had geïnvesteerd……….terwijl duizenden mensen door de vaccins stierven, verrijkte hij zichzelf. ….. 

 • En de rookgordijnen zijn er uiteraard ook. Terwijl wordt vertelt dat steeds meer jonge mensen met hartproblemen in de ziekenhuizen komen, wordt gesteld dat er een totaalverbod op rookwaren moet komen. Om de aandacht af te leiden van de echte oorzaak……

 • De Telegraph meldt intussen dat het aantal hartaanvallen nog nooit zo hoog is geweest in Engeland.

 • Uit de WOB verzoeken blijkt dat de zogenaamde spontane TV-uitzending waar mensen vragen konden stellen over de vaccins aan het RIVM en minister de Jonge volledig een propagandacampagne was van desinformatie, waarbij de vragen tevoren waren doorgenomen. Theater dus. Van het kwalijke soort. 

 • Ninefornews citeert een ambulancebroeder die zegt dat de hele branche het weet, maar iedereen zwijgt. Hij wordt bijgevallen door een begrafenisondernemer die hetzelfde beweert. (https://www.ninefornews.nl/ambulancebroeder-de-hele-branche-weet-het-en-zwijgt-uit-angst-wappie-te-worden-genoemd/). En ik heb zelf uit meerdere bronnen vernomen dat de eerste vraag die ambulancebroeders stelden bij mogelijke hartproblemen “was het Pfizer, Moderna of Astra?” ook hier in NL is het dus zo dat men het wel weet, maar er niet over durft te praten………

 • Vergeet niet dat uit de gegevens van de EU blijkt dat er 10 prikken zijn ingekocht voor elke ingezetene! Zonder fatsoenlijke onderzoekgegevens. Daarbij zijn de contracten tussen de onderhandelaars en BigPharma geheimgehouden. ‘Je struikelt bijna over de corruptie’, sprak iemand begrijpelijke woorden……

 • In Amerika zijn er een behoorlijk aantal staten die zowel de vaccinmandaten als de mandaten voor maskers hebben verbannen. (Hoewel het natuurlijk afwachten is wat er gebeurt als er weer een pandemie wordt ‘bedacht’ of dreigt.

 • Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft laten weten dat er een aantal sequenties zijn toegevoegd aan de Covid vaccins, waaronder HIV.

 • Pfizer werd onlangs bij hoorzittingen in de senaat onder druk gezet over de veiligheid van vaccins en ze gaven toe geen idee te hebben waarom er myocarditis optreedt. Moderna gaf toe geen enkel plan te hebben te betalen voor vaccinschade. De regering Biden kon geen enkel bewijsstuk overleggen waarom boosters elke twee maanden nodig zouden zijn………

 • Miljoenen Amerikanen kregen van hun artsen het advies zich te laten vaccineren, nu blijkt dat de artsen flink beloond werden voor het prikken……….( https://expose-news.com/2023/08/21/leaked-documents-show-american-doctors-were-financially-rewarded-for-pushing-the-covid-jab/)

 • (https://www.ninefornews.nl/pierre-capel-doorprikt-13-leugens-in-filmpje-dit-is-nog-nooit-gezien/) Pierre Chapel weerlegt op zijn eigen manier 13 leugens omtrent de prikken……..

 • In veel Europese landen is er een flinke oversterfte, behalve in de landen waar nauwelijks gevaccineerd is. In Roemenië, Hongarije en Bulgarije is zelfs een ondersterfte. Dat laatste zou je ook verwachten als veel zwakkeren na een pittig virus zijn overleden (en de sterkeren overblijven). Het feit dat in alle andere landen een oversterfte is, is daarom des te raadselachtiger (als je het vaccin als oorzaak niet wilt zien). (https://www.ninefornews.nl/in-europa-is-iets-heel-interessants-aan-de-hand-en-niemand-praat-erover/).

 • In Canada sterven veel meer mensen dan verwacht in 2023, en gezondheidsdeskundigen en de pers zijn verbijsterd, maar de vaccins worden niet genoemd. Een oversterfte van 15-20%. (https://archive.ph/URx0k). Een getal hoger dan tijdens de pandemie. Overigens was de oversterfte in 2022 nog veel hoger: 75% hoger ten opzichte van 2021!

 • In het algemeen geldt – als je naar de statistieken van alle landen kijkt – dat hoe meer boosters er zijn gegeven, hoe groter de sterfte is. Igor Chudov zegt dat met verdriet en teleurstelling te constateren, temeer daar die trend zich doorzet. (https://www.igor-chudov.com/p/a-guide-to-my-excess-mortality-articles?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web).

 • Engelse levensverzekeringsdata geven aan dat er veel meer jonge mensen sterven dan normaal, en het is niet door Covid….
  (https://www.frontnieuws.com/vernietigende-levensverzekeringsgegevens-tonen-aan-dat-er-veel-meer-jonge-mensen-sterven-en-het-is-niet-van-covid/). Ook in Duitsland is de oversterfte (tot en met juni 23) in de leeftijd 30 t/m 44-jarigen met 25% gestegen. (https://x.com/usmortality/status/1693465950413352987?s=46&t=lCvmqdzlcg09bqS-DKOlwg)

 • Nieuwe data uit Engeland tonen dat 95% van de mensen die stierven aan corona waren gevaccineerd. Niet alleen loop je als gevaccineerde dus meer kans corona te krijgen, ook de kans op sterfte is groter……dat is wat anders dan de zogenaamde gezondheidsdeskundigen ons vertelden……..

 • De gegevens van de CDC (Amerikaanse RIVM) laten ook nog eens zien dat 99% van de ‘Covid-doden’ niet primair door het virus zijn veroorzaakt!  Aanvankelijk werd dat wel zo gezegd. Het noemen van het aantal doden door Covid gedurende de ‘pandemie’ lijkt dus een grote leugen alleen bedoeld om angst en paniek te creëren (en om de prikken te slijten). Blijft de vraag waarom ze ons zo graag ‘geprikt’ zien…….…zeker gezien het feit dat alleen maar kwetsbaarder maakt.

 • Zweden blijkt met de aanpak op basis van feiten en niet op basis van fabels en pseudowetenschap meer dan gelijk te hebben gehad. Ze kende verreweg het laagste aantal doden in vergelijking met andere landen. Zonder lockdownleed, zonder avondklok, zonder gesloten scholen, etc.

Tot hier. Genoeg om over na te denken lijkt me. Genoeg ook om te kunnen beslissen of je de volgende ronde meedoet………….

Maar laat ik één ding duidelijk maken: laat het je eigen keuze zijn. Ik heb behoorlijk wat mensen om me heen gezien die zich lieten overhalen de prik te nemen terwijl ze dat aanvankelijk niet wilden. En ze hebben nu spijt. Maar voor de duidelijkheid: ik respecteer ieders 'vrije' keuze! Zolang die maar vrij is. 

Dit zijn niet de 'onschuldige normale' vaccins, dit zijn vaccins die je leven voor altijd kunnen veranderen, als je pech hebt je leven voor altijd verzieken.

Ik verbaas me ook over de mediaberichten dat er nu weer mensen met Covid in het ziekenhuis liggen. Covid is geen meldingsplichtige A-ziekte meer, dus men zou daar helemaal niet mee bezig moeten zijn. Bovendien zijn de testen nog even slecht als eerder. Als we eerlijk naar alle cijfers kijken zijn er minder mensen door Covid omgekomen dan normaal door een griep, hebben alle maatregelen averechts gewerkt en waren de maatregelen allesbehalve wetenschappelijk onderbouwd. Kortom, wat media en politici vertellen komt niet overeen met de feiten. Sommigen noemen dat liegen. 

Of bestaan ze eigenlijk geen van beide meer? Als het over politiek gaat bedoel ik dan politiek in de democratische zin: politiek waarbij het volk de vinger in de pap heeft. Wij als volk lijken niets meer te vertellen te hebben, grote internationale organisaties die wij niet gekozen hebben bepalen de belangrijkste politieke beslissingen in de westerse landen. Ze perken onze vrijheden in, ontstelen de boeren, bedenken crises om dat te kunnen doen, etc. Grote massa's protesterenden worden betaald door olichargen om dat te doen, en op die manier de onrust en angst te vergroten. Niet in het minst om dat veel mensen daardoor denken dat het allemaal echt waar is. 

En de media? Die zingen allemaal hetzelfde valse liedje. Journalisten die de waarheid proberen te achterhalen zijn nog dun gezaaid en al helemaal niet in dienst van grotere firma’s of omroepen. Binnen die beperkte marge van het ‘ene verhaal’ (het narratief) lijken ze soms weliswaar een beetje dwars te liggen om de indruk te wekken dat er verschillende meningen mogen zijn, maar uiteindelijk blijven ze binnen de verplichte lijntjes kleuren. De enige journalisten die nog waarheid zoeken, zijn sommige onafhankelijke freelance journalisten, die leven van particuliere donaties en die grotendeels hun verhalen zelf via social media moeten publiceren omdat ze geen voet aan de grond krijgen bij omroepen of kranten. De nieuwe Europese wet die de waarheid 'beschermt' zal het narratief nog meer isoleren en de echte waarheid nog meer buitensluiten. (voor zover er echte waarheid bestaat). En daarmee dus ook de vrijheid van meningsuiting......

Dit was mijn laatste blog aangaande de mRNA-vaccins. Ik vond dat ik er meer informatie over moest geven na alles wat ik de afgelopen jaren heb gelezen en uitgezocht. Ik sluit niet uit dat ik de komende maanden nog eens iets erover zal schrijven als dat nodig is, maar voor nu ga ik mijn energie anders gebruiken.

Neem een weloverwogen besluit als ze straks weer aankomen met de prikuitnodigingen. Stel je gezondheid en (echte) vrijheid voorop. Je zou voldoende informatie moeten hebben om een goede keus te maken.

In licht en liefde,
Ed.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dit deel had heel lang kunnen zijn, aangezien alles wat met Covid-vaccins te maken heeft een en al politiek is. Ik beperk me nu tot het onderstaande. Omdat ik dit niet te politiek wil maken.  

(okt 22) Terwijl regeringen en hun ministers van ‘volksgezondheid’ over de hele wereld tegen alle cijfers in blijven beweren dat de vaccins veilig zijn en steeds maar weer aanmoedigen je te laten prikken, ligt de minister van Volksgezondheid in Florida op een andere koers.
Onderzoek door het ministerie wijst uit dat er een piek is in sterfgevallen onder jonge mannen binnen een maand na het nemen van de Covid vaccins (iets wat overigens overal zo is als de ogen er niet voor worden gesloten).
Voor minister Joseph Ladapo reden om niet te zwijgen daarover. “Florida zal de waarheid niet verzwijgen”. Hij adviseert jonge mannen tot 39 jaar GEEN prik te halen.
Opvallend is dat de tweet die hij hierover stuurde tienduizenden keren werd geliked en toen door Twitter werd verwijderd. Na ophef werd ie weer terug geplaatst.

Florida wil deze jonge mannen niet onnodig blootstellen aan onnodige vaccinatierisico’s.
Uiteraard zegt Marion Koopmans dat de gebruikte gegevens niet betrouwbaar worden geacht (maar iets betrouwbaars uit haar mond is langzamerhand zeldzamer).
De Britse cardioloog Aseem Malhotra vindt zelfs dat alle vaccinaties moeten worden opgeschort totdat alles tot op de bodem is uitgezocht. De Belgische arts Anne Fierlafijn steunt hem daarin omdat hij het op basis van duidelijke cijfers zegt, en veel van de echte cijfers voor het publiek verborgen blijven. (https://www.ninefornews.nl/minister-van-volksgezondheid-van-florida-waarschuwt-voor-de-gevaren-van-mrna-coronavaccins/) 

(okt 22) Het Roemeense Europarlementslid Christiaan Terhes stelt dat de oversterfte door de hele EU 16% hoger is dan normaal. En "als je naar de kaarten kijkt, zie je dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad de grootste oversterfte hebben….".

Ook politiek is helaas het verdraaien van feiten, het programmeren van de bevolking met leugens en onzinnige beweringen.

Zo plaatste de Amerikaanse regering op hun officiële website een artikel met als conclusie dat de bijwerkingen van de mRNA-vaccins te wijten zijn aan stress veroorzaakt door antivaxxers………

En Christine Anderson (Europarlement -D'land) reageert daarop met ‘ze stoppen echt voor niets om hun gigantische leugen te verdoezelen’……..
(https://twitter.com/AndersonAfDMdEP/status/1597323393325748224?=KdrnUg3w7REgQ4BT8W9n8Q&s=03)
 

Veel van de rest van de politiek is verweven in de andere rubrieken over de vaccins.

Wordt vervolgd……

In licht en liefde
Ed

P.S. aangezien deze 23 augustus wordt 'gepubliceerd', en dan ook de nieuwe Europese wet ingaat die ons vertelt wat de waarheid is en dat we niet van die lijn mogen afwijken, ben ik benieuwd of dat invloed gaat hebben op mijn artikelen, die stuk voor stuk gebaseerd zijn op feiten en cijfers uit onderzoeken. Maar als dat niet de waarheid is die je wilt horen als overheid........

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

(april 23) Uitvaartondernemer Laura spreekt zich uit: “Er is iets goed mis”.
De Canadese uitvaartondernemer en balsemer Laura Jefferey zit al 227 jaar in het vak. Sinds de uitrol van het Covid vaccin ziet ze veel vreemde dingen: jonge mensen die plots overlijden en vreemde stolsels in de lichamen.
Ze vindt het doodeng zich uit te spreken, maar kon niet langer zwijgen.…ze vindt het met name vreemd dat mensen er niet over willen praten, terwijl je het met eigen ogen ziet en kunt aanraken. Ze heeft het over vies bloed: kleverig, dikker, donkerder. Vanaf lente 2021 waren er ineens rubberachtige witte massa’s in de bloedvaten. En ook steeds groter.
Balsemers in Engeland, Australië en Canada hebben dezelfde ervaringen en zijn ook bezorgd.(https://www.ninefornews.nl/uitvaartondernemer-laura-spreekt-zich-uit-er-is-iets-goed-mis/)

(okt 22) Uitvaartondernemers overal beginnen raadselachtige patronen te herkennen.
Edward Spieard, specialist postmortale zorg, beschrijft al een tijd dat mensen die plots overlijden binnen twee dagen sterk verkleurd en gezwollen zijn. Andere uitvaartondernemers beginnen dat nu ook op te merken. Het is lastig overledenen weer toonbaar te maken. Hij wil graag weten hoe dit komt. Waarom is het bloed stroperiger en bevat het meer stolsels? De Amerikaanse uitvaartondernemer/balsemer zei onlangs dat het bloed sinds 2021 een andere kleur en textuur heeft. Ook de Britse uitvaartondernemer John O’Looney heetf deze stolsels al gemeld. (https://www.ninefornews.nl/uitvaartondernemers-en-balsemers-in-binnen-en-buitenland-beginnen-raadselachtig-patroon-te-herkennen/) 

(okt 22) Een begrafenisondernemer uit Nieuw-Zeeland zegt dat 95% van de mensen die bij hem binnengebracht zijn, kort voor hun overlijden een Covid vaccinatie hebben gehad. Brenton Faithfull werkt al 41 jaar als begrafenisondernemer. (Ed: dit is wellicht ook de reden dat hij zich uitspreekt, anderen vinden het houden van hun baan en inkomsten belangrijker).
Ze sterven binnen twee weken na het vaccin en velen lijken gestorven te zijn door een anafylaxie, een overgevoeligheidsreactie op de booster. Het gaat over de meerderheid van de gevallen. Hij telde vanaf augustus vorig jaar, negentien van de twintig overleden binnen twee weken na het vaccin. Later kwam hij zelfs op 100% uit…..(https://www.ninefornews.nl/begrafenisondernemer-onthult-schokkende-ontdekking-over-coronavaccinatie/)

(april 23) Uitvaartondernemer wil doodstraf voor Soros, Gates en Fauci
De Britse uitvaartondernemer John O’Looney is van Twitter geschorst omdat hij zei dat hij wilde dat Soros, Bill Gates en Anthony Fauci ter dood worden veroordeeld. Volgens hem hebben deze mensen massaruiming van baby’s, kinderen en onschuldige mensen georkestreerd. Hij vertelt de hele dag niets ander te doen dan jonge mensen in grafkisten leggen. Hij ervaart het als misdrijven tegen de menselijkheid, en de passende straf is de doodstraf. Hij begin al snel vreemde stolsels aan te treffen in de lichamen van overledenen.(https://www.ninefornews.nl/deze-uitvaartondernemer-wil-doodstraf-voor-soros-gates-en-fauci/)   

De uitvaartondernemingen in Noorwegen slaan alarm. Ze hebben moeite alle doden op te slaan, omdat de oversterfte torenhoog is. Ze hebben dit in geen 100 jaar gezien, zegt Lars Svanholm. Er is een stijging van het aantal doden van 28%, wat voor grote logistieke problemen zorgt. Er worden nu koelruimtes in garages gebruikt om alle doden te bergen. Dit jaar zijn er 16% meer mensen overleden, volgens het statistiekbureau van Noorwegen (SSB). (https://trondheim.dagbladet.no/nyheter/det-er-krise/77892434)

(jan 23) In het AD staat een artikel “Grote drukte bij crematoria door oversterfte: ‘ Als de nabestaanden er maar niets van merken’”.

(jan 23) In GB worden tijdelijke mortuaria geopend om het grote aantal sterfgevallen op te vangen.  Mortuaria kunnen de oversterfte niet aan. Lijken worden zelfs opgeslagen in strooizout opslagplaatsen. (https://www.frontnieuws.com/overal-in-het-verenigd-koninkrijk-worden-tijdelijke-mortuaria-geopend-om-het-grote-aantal-sterfgevallen-op-te-vangen/)

wordt vervolgd

In licht en liefde 
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dit keer een kort stukje, deels omdat een deel van de lading al werd/wordt gedekt door andere ‘onderwerpen’……..

Pfizer directeur Dr.Walker wordt door de verborgen camera van Project Veritas betrapt op het vertellen dat hij zich zorgen maakt over de voortplantingsgezondheid van vrouwen na het vaccin. “Er is iets onregelmatigs met de cycli. Het vaccin zou daar geen invloed om mogen hebben”. (https://www.blckbx.tv/corona/nieuwe-veritas-video-pfizer-top-weet-dat-mrna-vaccin-menstruatie-verandert)

Hoogleraar sekse- en gendersensitieve geneeskunde Sabine Oertelt zegt dat het logisch is dat vrouwen meer bijwerkingen hebben op het vaccin omdat ze een actiever immuunsysteem hebben dan mannen. Maar de klachten hadden veel serieuzer genomen moeten worden. Vrouwen hebben ongeveer 2x zo vaak klachten dan mannen.(https://www.nu.nl/wetenschap/6250538/vrouwen-hebben-vaker-klachten-na-coronaprik-moet-serieus-worden-genomen.html)

(feb 23) Een nieuw onderzoek over vaccins: uitkomsten zijn ronduit schrikbarend. (https://www.ninefornews.nl/er-verschijnt-een-nieuw-onderzoek-over-coronavaccins-en-de-uitkomsten-zijn-ronduit-schrikbarend/)
Verloskundige/gynaecoloog James Thorp omschreef de uitrol van de coronavaccins als de grootste schending van de medische ethiek in de geschiedenis. Hij schreef mee aan een peer-reviewed onderzoek met ernstige conclusies. Een dramatische toename in miskramen, doodgeboorten en menstruatieproblemen. Vergeleken met griepprikken is er een 1200-voudige toename van ernstige menstruatieproblemen, een 57-voudige toename aan miskramen en een 38-voudige toename aan foetale sterfgevallen.
Eerder zei de gynaecoloog, ruim 40 jaar in het vak, dat “er dood en verderf wordt gezaaid” op een schaal die hij niet eerder gezien heeft.
Ook worden er meer geboorteafwijkingen geconstateerd en krijgen baby’s vake hartaanvallen in de baarmoeder, volgens Thorp.

Dr. Kimberley Biss, verloskundige/gynaecoloog, zegt dat er sinds de Covid-vaccin uitrol een 50% toename is in miskramen, 50% afname in vruchtbaarheid en 25% toename in abnormale baarmoedermond-uitstrijkjes en baarmoederkanker.

Bedenk dat er lang is beweerd dat het beïnvloeden van de menstruatie door de vaccins een complottheorie was! En toen het uit diverse onderzoeken wel zo bleek te zijn, werd er beweerd dat het ‘niets is om je zorgen over te maken’. En nu komt er steeds meer vraag naar uitvoeriger en diepgaander onderzoek.........

wordt vervolgd

In licht en liefde,
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alle heisa over de vaccins en de bijwerkingen, over de oversterfte, en met name alle leugens van media en overheid, alle censuur, alle gedraai door journalisten, gaat uiteindelijk ook ten koste van al de slachtoffers. En niet te vergeten de nabestaanden van hen die onnodig zijn overleden. Zeker als dat jonge mensen betrof. Niet dat ouderen minder belangrijk zijn, maar die hebben een leven geleefd wat de jongeren niet meer kunnen leven.

Hoe dan ook, deze blog dus over de slachtoffers, hoewel ik geen Story of Privé wil zijn en dus geen zielige verhalen ga opdissen…….

Het schijnt dat in Nederland zich 444 mensen hebben gemeld met langdurige klachten na hun Covid vaccinatie. Ineke zegt over haar langdurige klachten ‘Dit gun ik echt niemand 

(Ik kan me van het prille begin herinneren dat er tal van mensen waren met allerhande neurologische klachten die hen het werken (en leven ook vrijwel) onmogelijk maakten, die door specialisten van het kastje naar de muur werden gestuurd en waarbij de klachten deels voor psychisch werden betiteld – het geeft iets aan over de weerstand die slachtoffers ondervonden en hoe ze vaak niet serieus werden genomen. De hierboven genoemde 444 mensen zal ook slechts een zeer kleine afspiegeling zijn van het werkelijk aantal mensen met chronische klachten. Niet iedereen vindt dit soort wegen om zich te melden en veel mensen willen helemaal niet zichzelf melden bij een of andere instantie. Een andere groep neemt voor lief wat er met hen gebeurd is en probeert er het beste van te maken, te 'overleven')

Een vertegenwoordiging van de groep mensen met vaccinatieschade mocht na lange tijd vragen (1,5 jaar) spreken met het ministerie van VWS over de vaccinatieschade door het Covid vaccin. En terwijl het motto van het ministerie steeds was dat je er niet alleen voor stond, is de conclusie na het gesprek dat je er alleen voorstaat.
Het ministerie wilde ook maar 3 mensen ontvangen. Er mocht niet gepraat worden over schadevergoeding. Er kon 1 uur gepraat worden. Men vond al die verhalen van slachtoffers moeilijk te begrijpen (Ed: is er iets aan te begrijpen dan? Het is. Punt.). Vaccinatieschade was een woord waar ze ook niet veel mee konden, terwijl dat in Duitsland een normaal begrip is.
Er blijkt nooit een plan te zijn geweest om mensen met vaccinatieschade te helpen. ‘Covid-support zou voldoende moeten zijn vond men, maar die doen niet meer dan inventariseren en doorverwijzen….Erkenning van schade door de vaccins zit er niet in, een gesprek met de minister ook niet. (https://thelongshot.nl/gesprekmetvws/)

Dr. Thomas Binder uit Wettingen in Zwitserland (cardioloog en internist, en gepromoveerd op immunologie en virologie) reageerde al direct na de coronadwangmaatregelen dat deze zinloos en ineffectief waren. Hij vond dat hij mensen eerlijk en begrijpelijk moest voorlichten. Hij zei dat hij meer dan 10 miljoen sterfgevallen door vaccins wereldwijd genocide vond. Nadat hij door collega’s werd aangeklaagd, werd hij op brute wijze gearresteerd en onderworpen aan gedwongen psychiatrische behandeling. (https://auf1.tv/nachrichten-auf1/schweizer-arzt-ueber-10-millionen-impftote-weltweit-sind-genozid/?ac=1&lc=1) In dit geval dus niet de ‘patiënt’ slachtoffer, maar de dokter…..

Bij de Europese database van de EMA zijn inmiddels meer dan 5 miljoen bijwerkingen gemeld na de Covid vaccins. Daarvan 38.250 ernstige. 3 miljoen zijn er gemeld door artsen. Zo overleed een peuter na een vaccin, een andere peuter werd weggehaald bij de ouders
(Ed: dit is 1-10% van het werkelijke aantal, of wellicht zelfs nog minder, omdat veel artsen niet de moeite namen of niet bereid waren het te melden. Vele artsen hebben zelf aangegeven dat hun bijwerkingen nooit gemeld zijn door collega’s; overigens waren de laatste keer dat ik de bijwerkingen zag die ook hoger:

Meer dan 5 miljoen bijwerkingen, en 50.000 doden, terwijl dit maar een deel van Europa is, en een deel van wat echt gebeurd is. Ik denk dat deze getallen - die toch al veel te laag zijn - later veranderd zijn, zoals ook in NL regelmatig getallen worden veranderd ten gunste van de overheid/BigFarma)
(april 23) Volgens de data van de WHO (het geringe percentage wat daar is gemeld) zijn er meer dan 5 miljoen mensen vaccinatieslachtoffer geworden, waaronder tienduizenden sterfgevallen. Vaker vrouwen dan mannen. De meesten uit Europa. Vooral in de leeftijdsgroep 18-44 jaar. Statisticus Steigstra zegt: “het vloerkleed moet steeds groter worden….”. (https://www.ninefornews.nl/grens-van-5-miljoen-geregistreerde-vaccinatieslachtoffers-gepasseerd-vloerkleed-moet-steeds-groter-worden/)

De Britse regering geeft toe dat de Covid vaccins in recordaantallen mensen in de werkende leeftijd doden. Hun totale stilzwijgen over de buitensporige sterftecijfers zegt genoeg. In 2021 (nog corona heersend) 47.000, 1e helft 2022 4700, 2e helft 2022 26300……. (https://www.frontnieuws.com/de-britse-regering-geeft-stilzwijgend-toe-dat-de-covid-vaccins-in-recordaantallen-mensen-in-de-werkende-leeftijd-in-het-verenigd-koninkrijk-doden/) 

Kla.tv heeft 17 uur beeldmateriaal verzameld over de gevolgen van de vaccinatiecampagne, en dat teruggebracht tot 40 minuten. Alleen al 763 bekende mensen zijn overleden als gevolg van het vaccin. Hoeveel ‘gewone’ mensen dan wel niet? Peter Ganz is initiatiefnemer van een tentoonstelling van 3500 gedocumenteerde gevallen van prikschade. Bij een huiszoeking werden zijn documenten in beslag genomen. De documentaire is hier te zien: https://www.ninefornews.nl/enorm-vaccinatieschandaal-komt-aan-het-licht-763-bekende-mensen-dood-na-coronaprik/

(april 23) BBC News geeft eindelijk toe dat de Covid vaccins te veel doden hebben veroorzaakt. Juist de BBC heeft vanaf het begin bewust gelogen over de veiligheid van de vaccins.

(mrt 23) In Engeland werden in de 18 maanden na maart 2020 ruim 90.000 ‘Covid-sterfgevallen’ geteld binnen 28 dagen na een positieve test. Daarvan stierven er ruim 86.000 aan reeds bestaande gezondheidsproblemen. 96% stierf dus niet aan Covid zelf. Terwijl er tienduizenden stierven aan de vaccins. Tussen 2/1/21 en 2/7/22 stierven ruim 30.000 mensen binnen 21 dagen na de prik. Na de tweede dosis waren dat nog eens ruim 11.000 mensen. Als je deze cijfers (gepubliceerd door de overheid) bekijkt, blijkt het vaccin 8x dodelijker te zijn dan het virus zelf……(https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccins-blijken-acht-keer-dodelijker-te-zijn-dan-de-ziekte-zelf-overheidsgegevens/ )

Uit de eigen cijfers van Pfizer bleek ook al dat 3% van de mensen binnen 3 maanden na het vaccin overleden en dat 28% blijvend invalide was…….

(mrt 23) Magdalena Dzambo was iemand die zich uitsprak over haar ervaringen tijdens de manifestatie Dutch 4 Freedom in Den Haag. Haar vaccin, één Pfizer prik, verwoestte haar leven totaal. ‘Ik was kerngezond en nu ben ik een schim van mezelf’. Na een heftige auto-immuunreactie. ‘Ik voel me verkracht door de overheid via het hersenspoelen dat de vaccins veilig zouden zijn’ (https://www.ninefornews.nl/magdalena-dzambo-in-indringende-speech-ik-voel-me-verkracht-door-de-overheid/)

(mrt 23) Ook voormalig Pussycat Dolls lid Jessica Sutta vertelt op Epoch TV over haar ernstige lijden na de Moderna prik. “Een dode is genoeg. Een dood kind op het voetbalveld is genoeg!” ‘Waarom is deze prik nog niet gestopt’?

(feb 23) In de Groene Amsterdammer staat een lang artikel over de vaccinatieschade, met name ook mensen met longcovid-achtige klachten na vaccinatie. ‘Iemand moet het voor deze mensen opnemen’. Probleem is ook dat er geen wetenschappelijke erkenning is, en dat speelt patiënten parten. Posts en apps worden regelmatig verwijderd op social media. Zelfs patiëntengroepen werden gecanceld op WhatsApp. Vaak moet daarom codetaal gebruikt worden om niet verwijderd te worden. (https://artsencollectief.nl/vaccinatieschade-erkend-in-artikel-groene-amsterdammer/)

Eric Clapton is een van de andere slachtoffers die zich uitspraken. ‘Ik kan niet slapen vanwege de pijn…….het vaccin heeft mijn immuunsysteem aangetast….’. Ik kan me herinneren dat ie zich afvroeg of ie weer gitaar zou kunnen spelen, het artikel is verwijderd.

Olivia Teseniar was deel van de trial-groep van Moderna. Na 2 jaar ernstige bijwerkingen heeft ze nu T-cel lymfoom en leukemie. Haar verhaal werd niet doorgegeven aan de FDA die het vaccin moest goedkeuren…….. 

(jan 23) Critici van de vaccins werden belasterd, o.a. met de term complottheoreticus. Twee jaar na het begin van de vaccinaties kan niet langer worden ontkend dat de ongevaccineerden gelijk hadden met hun zorgen. De Amerikaans ondernemer Ryan Cunningham verklaarde onlangs in een tweet: “Ik wou dat ik vanaf het begin een complottheoreticus was geweest in plaats van me te laten vaccineren”. Hij leeft met ernstige vaccinatieschade. (https://www.frontnieuws.com/tweet-van-vaccinslachtoffer-gaat-viraal-ik-wou-dat-ik-een-samenzweringstheoreticus-was-geweest/)

(jan 23) Fysiotherapeut Adam Rowland was meer dan fit. Hij begeleide topsporters om hen in uitstekende conditie te houden. Totdat twee AstraZeneca prikken zijn leven verwoestten, zijn huwelijk kapot maakte en hem suïcidaal achterliet terwijl hij aan zijn 77 jarige moeder vroeg hem te helpen als hij er een eind aan wilde manken. “Ik stond aan de top van mijn carrière. Het heeft me 16 jaar gekost om daar te komen, maar het is onwaarschijnlijk dat ik ooit nog zal werken”. (https://www.frontnieuws.com/tweet-van-vaccinslachtoffer-gaat-viraal-ik-wou-dat-ik-een-samenzweringstheoreticus-was-geweest/)

De zoon van Ernest Ramirez (VS) stierf 5 dagen na het Covid vaccin van Pfizer. Hij vertelt over de rariteiten rond zijn sterfte. De FEMA (Federal Emergency Management Agency) nam contact met hem op om de doodsoorzaak te veranderen van ‘Covid-vaccin’ naar ‘Covid’, dan konden ze hem financieel helpen………..

(dec 22) Een voormalig ballroom danser uit Kent, Maxwell Harrison, heeft opgeroepen tot een betere compensatie voor hen die lijden onder de bijwerkingen van de Covid vaccins. Hijzelf heeft zijn passie, het dansen, moeten opgeven vanwege een ‘zeldzame’ hartconditie ten gevolge van de prikken. Hij geeft aan niet tegen vaccins te zijn, maar…. Hij kreeg pijn op de borst, dacht dat het niets bijzonders was, tot hij een serieuze hartsituatie kreeg. Ademen lukte niet meer, pijn was extreem, hartkloppingen, etc. Hij bleek een door het vaccin opgewekte perimyocarditis te hebben….(https://www.itv.com/news/meridian/2022-12-09/covid-vaccine-dancer-diagnosed-with-rare-heart-condition-calls-for-compensation)

(Juni 23) Dat Anthony Fauci vanaf het begin gelogen heeft blijkt wel uit het feit dat een wetenschapper heeft ontdekt dat de eerste slachtoffers van de pandemie onderzoekers waren van het Wuhan Laboratorium (wat werd gefinancierd door Fauci/VS) (https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/fauci-lied-scientists-discover-first-victims-covid19-pandemic/) 

(jan 23) In 2021 overleed de bekende Britse radiopresentatrice Lisa Shaw op 44-jarige leeftijd t.g.v. bloedklonters na een AstraZeneca vaccin. Dit werd overigens uiteindelijk ook toegegeven tijdens een uitzending. Een collega deed onlangs een oproep op Twitter om contact met haar op te nemen als mensen een vaccin uit de batch PV46669 van AstraZeneca hadden gekregen. Ze heeft prikspijt na ernstige bijwerkingen. Ze werd overspoeld met ladingen huiveringwekkende verhalen. Waaronder een dochter die schrijft hoe haar moeder een beroerte na het vaccin kreeg en na het tweede vaccin in het ziekenhuis overleed……Of Robert, die 4 dagen na zijn vaccin een hartinfarct kreeg…… Iemand met het Guillain-Barré-Syndroom, iemand met verlammingen na het vaccin, een vader overleden aan hartinfarct na vaccin……..Er leek geen einde aan te komen
(overigens: alle reacties wel na AstraZeneca, maar telkens een ander batchnummer)
(https://www.ninefornews.nl/allemachtig-lees-de-reacties-op-deze-oproep-on-voor-stel-baar/)

wordt vervolgd.......

In licht en liefde
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn