Blog Algemeen

Stilte voor de storm in een wereld vol bedrog.......

Dit was de titel van het stuk wat ik schreef en weer weggooide…….zoals ik dat vaker doe. Iets wat ik schrijf, voelt soms op dat moment goed en wat later heb ik een veel betere tekst in mijn hoofd – althans dat denk ik – en is het ‘oude’ niet goed genoeg.
Het is net als met het leven: alles is tijdelijk, veranderlijk en relatief.

Ik heb een interessante vraag. Zou je bereid zijn een vaccin te nemen als je het volgende wist?

 1. Het vaccin werkt niet om de ziekte waartegen je hem neemt te voorkomen, je kunt evengoed ziek worden; en zeker niet minder ziek! 
 2. Het vaccin voorkomt ook niet het doorgeven van de ziekte, sterker nog: je draagt het besmettelijke virus langer met je mee dan wanneer je niet gevaccineerd zou zijn. 
 3. Het vaccin is volkomen experimenteel, nog nooit op die manier gebruikt op mensen
 4. Het vaccin is eigenlijk gentherapie (Staatscourant!) en is in staat het DNA blijvend te veranderen – dat wil zeggen ook bij volgende generaties
 5. Het vaccin zorgt ervoor dat je lichaam kwalijke eiwitten gaat maken (die eiwitten van het virus zijn wat je ziek maakt), waar je eigen afweersysteem dan antistoffen tegen maakt……
 6. Die kwalijke eiwitten verspreiden zich door je hele lichaam en blijven niet alleen op de plaats van inspuiting
 7. We hebben geen idee hoelang het duurt voordat je lichaam niet meer die kwalijke eiwitten aanmaakt, die kunnen leiden tot zowel stolsels als bloedingen (vanwege de reactie met het eigen afweersysteem die er een gevecht mee aangaat), en in elk geval allerlei soorten ontstekingen.
 8. Dat het aantal mensen waarvan wordt gezegd dat ze door de ziekte zijn overleden veel en veel kleiner is dan wordt/werd beweerd?
  (Australië geeft aan dat het maar 10% van dat getal is, Italië vertelde al langer geleden hetzelfde, en zo zijn er meer landen die wel – nu pas -eerlijk daarin zijn; Taiwan geeft nu aan dat er meer mensen dood zijn door het vaccin dan door de ziekte)
 9. Dat sedert de invoering van dat vaccin er een enorme oversterfte is, die gezien de momenten van pieken duidelijk is gecorreleerd met het vaccin. En al beweert het CBS dat het in Nederland vooral ouderen zouden zijn, de gegevens uit het buitenland laten zien dat het heel veel juist jongere mensen zijn.
 10. Dat sedert de invoering van het vaccin er veel meer andere ziekten en symptomen gigantische zijn toegenomen, waaronder hartproblemen, MS, andere neurologische aandoeningen, miskramen en doodgeboortes, diabetes, auto-immuunziekten, etc.
 11. Dat elke extra prik leidt tot verdere afname van het afweersysteem, zoals blijkt uit de uitgebreide data van o.a. het Engelse ministerie. Dusdanig zelfs dat mensen met meerdere boosters een niet meer functionerend afweersysteem hebben. Ze hebben het dan over VAIDS = door het vaccin verkregen aids.
 12. Dat het vaccin de kans op beschadiging/gewond raken 25x zo groot maakt in het jaar dat je je laat vaccineren als wanneer je niet gevaccineerd bent
 13. Dat je een 20x zo grote sterftekans hebt in het jaar dat je je laat vaccineren ten opzichte van iemand die dat niet doet.
 14. Dat je kans op ernstige bijwerkingen in dat jaar ongeveer 7% is, een kans die overigens groter wordt naarmate je vaker wordt geprikt. De kans op sterfte zou rond de 2% zijn.
  (De laatste getallen 12,13,14 komen uit een anekdotische gebeurtenis waarbij Wayne Root na 8 maanden de 200 mensen volgde, die op zijn huwelijksplechtigheid waren; maar de cijfers komen overeen met wat anderen vinden en vonden. Dagelijks komen er soortgelijke cijfers bij.)
 15. Dat volgens de Engelse overheid 1 op de 246 mensen sterft binnen 60 dagen na de prik. Let wel, binnen 60 dagen – verleng je die tijd sterven er meer mensen…..
 16. Dat sinds de vaccins er steeds meer echt jonge mensen aan plotse hartaandoeningen sterven, er nog een veel groter aantal chronisch patiënt wordt (maar die overleven het tenminste), en er heel veel mensen – ook op live-TVbeelden – zomaar dood neerstorten.
 17. Het aantal bij de EMI (Europa) gemelde doden door de vaccins inmiddels meer dan 47.000 is, terwijl dat waarschijnlijk maar rond de 1-8% van het werkelijke aantal is. 

Ik ben zeker niet compleet, ik laat bijvoorbeeld de bevindingen van grafeenoxide en de nano-metaaldeeltjes, en de rare stolsels die lijkschouwers vonden even weg, en ook het feit dat hackers heel veel gegevens over zowel gezondheid als continue locatiegegevens hebben gevonden van gevaccineerden, maar zou je met deze kennis dit vaccin nemen?
Ben je bereid Russische roulette te spelen met je leven omwille van een toegangsbewijs voor wat dan ook?

Laat ik een nog diepere vraag stellen?

Zou jij als verantwoordelijke minister van dit land, met name voor de gezondheid van de burgers in dit land, deze vaccins promoten? Zou je er onlangs nog 60 miljoen van gekocht hebben om die al dan niet met zachte of hardere dwang in de lijven van je onderdanen te krijgen? Terwijl je deze cijfers kent?

Wat voor iemand ben je als je dat zou doen, met deze kennis? 

En waarom zou je het doen? Wat zou de beweegreden zijn? 

Maar laten we niet vergeten dat meneer Albert Bourla (Pfizer) vorig jaar bij het WEF tegen Klaus Schwab nog doodleuk zat te vertellen dat ze wilden inzetten op een 50% verlaging van de wereldbevolking in 2023 en dat het vaccin daarbij een middel was………lijkt misschien niet zo interessant, maar 50% reductie van de wereldbevolking? Met behulp van vaccins? Maar ach, de oversterfte is nog lang niet ten einde, wie weet zit er straks nog meer versnelling in.....

Een beetje typerend voor wat ik hoop dat vaker gaat gebeuren is de Australische arts die tijdens een congres het woord neemt en een serie feiten opdreunt die niemand in die groep wenst te weten. Mensen lopen weg uit de zaal, hij wordt weggeleid, verwijderd. En nu biedt hij zijn verontschuldigingen aan.
Aan die artsen? Nee, aan jou en mij.  
Omdat hij al die tijd zijn mond heeft gehouden, waardoor misschien wel veel meer mensen zijn overleden of chronisch beschadigd zijn. Hij biedt zijn verontschuldigingen aan ons aan omdat hij vindt dat hij eerder aan de bel had moeten trekken, eerder had moeten waarschuwen. Zijn geweten ging hem steeds meer parten spelen. Ik hoop dat meer artsen een geweten hebben

Ik hou het deze keer wat korter dan anders. Toch wil ik nog één ding noemen. 

Want er is nu iets in gang gezet wat we óf kunnen remmen of zelfs tegenhouden, óf wat ons kan verpletteren. Aan ons de keuze. De boeren hebben dat begrepen, het gros van de bevolking duidelijk niet. Ze zien (nog) niet dat alle dingen die gebeuren met elkaar te maken hebben. 

Wat met name in gang is gezet op het gebied van gezondheid, is het op de markt brengen van nauwelijks of zelfs niet onderzochte producten van de farmaceutische industrie, evenals het invoeren van een nieuwe serie vaccins op basis van dit kwalijke mRNA-mechanisme. Ook andere producten hoeven nu ineens niet meer uitgebreid onderzocht te worden zoals voorheen!

Daarnaast heeft BigFarma de afgelopen decennia een aantal natuurlijke producten deels uit de merkt weten te krijgen. Denk aan homeopathische middelen die moesten worden geregistreerd en waarop vervolgens niet meer mocht staan waar ze goed voor waren, terwijl een groot aantal middelen sowieso niet meer op de markt mocht zijn en alleen door een apotheker mag worden gemaakt. (Je weet wel die verdunningen die absoluut niet zouden kunnen werken!). Het leidde tot een enorme afname van homeopathische (artsen) behandelingen. 

Maar denk ook aan de voedingssupplementen. Terwijl over al die producten heel veel meer kennis is dan over de regulieren middelen van BigFarma, (dat geldt overigens net zo voor de homeopathische en antroposofische middelen, of de zogenaamde cel/weefselzouten) mag ook bij die middelen niet vermeld worden waar het goed voor is. Dat betekent dat alleen iemand met kennis van zaken er iets mee kan en ze worden onthouden aan het gros van de mensen.

We zagen ook al met chondroïtinesulfaat dat toen het zeer goed bleek te werken tegen artrose en beschadiging van kraakbeen, steeds meer artsen gingen het voorschrijven en adviseren, het via een truc werd gedegradeerd tot ‘onwerkzaam’ en voor artsen in de vergeethoek belandde.
Wat nu gebeurt is een teken aan de wand. Ik heb al diverse zogenaamde wetenschappelijke medische artikelen gezien waarin wordt beweerd dat bepaalde supplementen of vitamines schadelijk zouden zijn en zelfs tot meer kanker zouden leiden.
Natuurlijk klinkklare onzin (al kun je alles verkeerd gebruiken en er dus verkeerde reacties door krijgen), maar de gemiddelde dokter leest alleen de conclusie en dit zijn zaadjes die gezaaid worden voor de volgende actie: het verbieden van de verkoop van vitamines en supplementen.

Want dat is wat BigFarma wil. 

En ook wel logisch, want juist vitamine D en C, en zink en quercitine en NAC blijken veel mensen rond Covid op de been te hebben gehouden en te hebben beschermd. En ik denk dat ze ook gevaccineerden hebben beschermd.
Net zoals hydrochloroquin en Ivermetcine gigantisch nuttig bleken, maar in Nederland werden verboden. Ik zei al eerder wat ik daarvan vond.

Hoe dan ook, weet dat er iets dergelijks in de lucht hangt. Zorg desnoods dat je een voorraadje aan noodzakelijk supplementen inslaat voordat BigFarma z'n zin krijgt (zal niet van de ene op de andere dag zijn hoop ik, maar tegenwoordig weet je het niet meer).

Want die storm zou er best wel eens aan kunnen komen. Die 60 miljoen prikken moeten gesleten worden, tot nu toe zijn er weinig mensen van slag door de apenpokken, maar er duiken nu aan de lopende band andere virussen op die bedreigend zouden kunnen zijn (als je gelooft in dat verhaal en je door angst laat inpakken). En de plannen voor maatregelen en lockdowns liggen klaar, al dan niet mede door de doorgeslagen idiotie rond het klimaat, waar net als bij de Covid elke gezonde manier van denken en historische kennis schijnt te zijn verdwenen.

Pas goed op jezelf, laat je niet gek maken. Blijf zelf denken zolang dat nog mag of kan.
(niet origineel, maar wel een mooie zinsnede).

Het ga je goed!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ik was er even uit. We waren even ‘geveld’ door corona.

De afgelopen weken komen er steeds meer cijfers boven drijven die laten zien hoe fout het allemaal is geweest de afgelopen jaren. De beslissingen, de maatregelen, de vaccins, etc. En hoe fout dreigt het nu weer te gaan?

En omdat ik niet de vervelende herhalende negatieve boodschapper wil zijn, dacht ik dat het ook allemaal niet meer nodig was om die dingen te vertellen. Tot ik na onze corona-infectie (Hanneke begon een dag eerder) weer probeerde een uurtje rustig aan te tennissen.
De onzin die ik toen hoorde over corona en ziek zijn, maakte me bijna weer ziek. Ziek van ongeloof, van verbazing.

Laat ik eerst even naar ons ziekzijn teruggaan. We ontwikkelden snel hoge koorts. Hanneke dacht dat de thermometer kapot moest zijn, ik had hogere koorts dan waar dan ook in de afgelopen 30 jaar. Maar beiden vonden we dat oké. Sterker nog, ik was er blij mee. “Mijn lichaam doet het nog, als het nodig is”. Dus ook geen koorts-onderdrukkende medicijnen, gewoon drinken naar behoefte en uitzieken. Na een paar dagen was de koorts over en hoewel de luchtwegen wat vervelend waren, was de ‘griep’ (wsch. ook al corona) in de winter van 2019/20 heftiger qua luchtwegproblemen.

Wat nu wel opviel, was de enorme zwakte en vermoeidheid. Die duurde uiteindelijk tot 2,5 weken, waarna we redelijk snel weer onze normale conditie terug hadden. En ja dus, het voelde heftig, maar achteraf was die griep 2,5 jaar geleden (op de vermoeidheid na) erger. Ik realiseer me steeds weer dat alle verhalen gekleurd worden door het moment, door de algemene opinie en door hoe we omgaan met wat er gebeurt. 

Ik ga het niet hebben over de reactie van mensen op de koorts. dat is net zoiets. Hoe ga je ermee om? Is het erg of is het goed? Ik weet inmiddels dat veel mensen het eng vinden, terwijl het voor mij het belangrijkste verdedigingswapen is van ons lichaam. En dus moet je het niet bestrijden maar omarmen.

Interessanter is ook de overtuiging van anderen dat ik het zo weer zou kunnen krijgen omdat ik niet gevaccineerd ben, terwijl alle cijfers laten zien hoe de vaccins mensen gigantisch verzwakken en vatbaarder maken. En ik weet dat ik voor de komende jaren nu afweerstoffen heb. 

Maar goed, veel cijfers en gegevens die aan het denken zouden moeten zetten en zouden moeten voorkomen dat we ons weer zo laten belazeren als de afgelopen jaren. Omdat het er zoveel zijn, beperk ik me tot een opsomming met af en toe een ‘persoonlijke noot’:

 • Eind juni vonden wetenschappers in 1500 monsters van positieve patiënten geen enkel Sars-Cov 2 virus…..
 • In heel Duitsland bleek dat daar waar de meeste vaccins waren geprikt ook het meest Omikron voorkwam. Het gold voor alle deelstaten.
 • In India is door de orde van advocaten de doodstraf geëist tegen de hoofd-wetenschapster van de WHO die Ivermetcine ontraadde. Ivermetcine bleek bij tal van onderzoeken en analyses zeer werkzaam tegen Covid, maar werd ook hier in Nederland door De Jonge krankzinnigerwijs verboden. En artsen die via internet werkzame adviezen gaven kregen hoge boetes. In mijn ogen schandalig.
 • Opvallend was ook dat de CEO van Pfizer z’n trip naar Israël moest afzeggen omdat ie niet gevaccineerd was. Juist de man die vanaf het begin riep dat het veilig en effectief was……..hoe zit dat? 
 • De arts Peter McCoullough vertelde dat de Wereldraad voor Gezondheid (anders dan de WHO zonder dubbele agenda en commerciële belangen), die ook nog eens 70 gezondheidsinstanties over de wereld vertegenwoordigt, heeft opgeroepen wereldwijd alle prikken terug te roepen op basis van alles wat nu bekend is. 
 • Een evaluatierapport in Duitsland rekent af met het Koch-instituut en de politiek vanwege de rampzalige situatie met de data rond de epidemie. En bovendien het buitenspel zetten van iedereen die een alternatief aandroeg.
 • Wat we al eerder hoorden, werd bevestigd via de WOB-verzoeken: al begin 2020 wist de overheid/regering dat lockdowns 520.000 gezonde levensjaren zouden kosten. Daarvoor waren ze gewaarschuwd door ambtenaren. Het was tegen dovemans oren gezegd.
 • De Duitse ziekenfondsbaas die in februari al vertelde dat in 2021 2,5 miljoen Duitsers een arts hebben opgezocht vanwege bijwerkingen van de vaccins en daarom werd ontslagen, bleek gelijk te hebben.
 • Heel droef: een familiezaak in Noord-Amerika liet weten dat ze nooit zoveel doodskisten in kinderformaat hebben moeten leveren, kleiner dus dan 1,5 meter. De oorzaak laat zich raden, maar het is niet het virus. 
 • Wereldwijd is er een opvallende afname van geboortes in het eerste kwartaal van 2022. Daar kun je heel veel over speculeren, zeker omdat het zo’n 9 maanden is na de boosters.
 • Misschien goed om gelijk de laatste cijfers mee te nemen van defensie in de VS, waaruit blijkt dat er sedert de vaccins 5x zoveel onvruchtbaarheid is. Naast 28x zoveel myocarditis, 3-9x zoveel kankers, 3x zoveel miskramen, 10x zoveel neurologische afwijkingen, waaronder 6x zoveel MS, en ook 4x zoveel longembolieën. En 5x zoveel HIV.
 • Diverse buitenlandse media maken melding van excessieve oversterfte, waarbij uit de cijfers blijkt dat niet corona verantwoordelijk is voor die oversterfte. En natuurlijk blijft de olifant in de kamer in de vorm van de vaccins onbesproken. Ook in NL zien we al vele weken een duidelijke oversterfte terwijl er aan covid nauwelijks mensen dood gaan.
  En laten we eerlijk zijn: er zijn twee dingen gebeurd, namelijk corona en de vaccins. En laat ik niet vergeten de maatregelen die zorguitstel gaven. Het aantal coronadoden is kunstmatig veel te hoog omdat iedereen die stierf en positief was tot coronadode werd gerekend. Bovendien telde iedereen die net de prik had gehad als dode door corona en niet door de prik omdat pas na 2 weken mensen als ‘gevaccineerd’ golden. Dus die grote hoeveelheid coronadoden hoort een fors minder groot getal te zijn (dus ook toen al andere sterfgevallen!). En het lijkt heel logisch om je af te vragen of een groot deel van die oversterfte niet het gevolg is van de vaccins – al dan niet op termijn. Niet in het minst omdat er langdurig of wellicht zelfs blijvend spike-eiwitten worden gevormd na de mRNA vaccins en diverse pathologen melding maken van rare structuren in de vaten van overleden gevaccineerden. 
 • Laat ik gelijk even de oud olympisch kampioen ringen uit Hongarije noemen (Szilveszter Csollany) die vorige week overleed na zijn Janssen-vaccin. Hij (51) wilde aanvankelijk geen vaccins, maar vanwege baanbehoud ging hij overstag. Bovendien had hij Covid gehad en had zelfs vorig jaar aan de beademing gelegen erdoor. Enkele dagen na zijn vaccin overleed hij. En wat schrijven de media? Dat hij aan de ziekte is overleden (omdat hij nog niet genoeg afweerstoffen had via z’n vaccin; het is kinderlijk simpel drogredeneren). M.i. is dit gewoon een dode als gevolg van de reactie op het vaccin. Punt.
 • Een Israëlische studie met 196.992 deelnemers liet zien dat Covid niet zorgde voor een toename van myocarditis of pericarditis. Dat werd ook in NL wel steeds beweerd als mensen erdoor stierven. Dat blijkt dus niet waar te zijn. En dat betekent weer dat alle sterfgevallen en hartzieken moeten worden geschreven op het conto van de vaccins!
 • In Australië blijken zo’n 2,2 miljoen mensen te zijn gediagnosticeerd met mentale ziekten na de maatregelen. Gezondheidsautoriteiten, journalisten en politici zeggen dat deze cijfers schokkend en verwarrend zijn…….maar leren ze er ook iets van? 
 • In NL pleiten VNO-NCW en MKB voor een herhaling van dat desastreuze beleid.
  Niets is er kennelijk geleerd. Ze pleiten ook voor een permanente wettelijke grondslag van het coronatoegangsbewijs. Het blijkt dus dat er grote partijen in dit land zijn die kost wat kost niet willen kijken naar de gevolgen van wanbeleid en graag vrijheidsbeperkende maatregelen hebben.
 • De Ierse krant ‘The Irish Light’ meldt een explosie aan hartziekten bij kinderen sinds de vaccins.
 • Als minister De Jonge positief test op corona komen zijn uitspraken uiteraard even terug. “Twee keuzes op termijn: of je laat je vaccineren, of je wordt ziek” en “Als je je niet vaccineert, raak je zeer waarschijnlijk vroeg of laat besmet”.
  Blijft de vraag ‘heeft hij zich wel laten vaccineren?’ (er zijn meer beelden waarop hij zich laat vaccineren dan er prikken waren en veel hoge omes blijken zich niet echt te hebben laten vaccineren, net als de BigPharma bedrijven dat niet verplichtten), en zo wel: heeft het dus niet geholpen. (Maar dat was ook al duidelijk).
 • Op 5 juli hield de EU-groep Identiteit en Democratie een conferentie in het Europees Parlement met de vraag ‘ben je na de vaccins van de piloten nog veilig aan boord?’.
  De Duitse Europarlementariër Christine Anderson verklaarde daar dat “Het bekend zal staan als de grootste misdaad ooit begaan op de mensheid”. Volgens de luchtvaartregels zouden piloten die de vaccins hebben genomen helemaal niet mogen vliegen (‘nieuw’ medicijn, ‘experiment’), maar ze werden ontslagen als ze het niet deden. Velen verhullen nu hun hartklachten om niet alsnog ontslagen te worden. Dat kan rampzalige gevolgen hebben. Er gebeurden de afgelopen tijd heel wat bijna-ongelukken. 
 • De Duitse minister van Volksgezondheid heeft toegegeven dat uitspraken als ‘De pandemie van ongevaccineerden’ onzin was. Maar in plaats van de hand in eigen boezem te steken en de eigen onzin te veroordelen, zou het gebaseerd zijn op een software fout. Zo kun je je bovenkamer natuurlijk ook noemen……
 • Uit de gegevens van de Engelse overheidsdata blijkt dat gevaccineerde kinderen 302x meer kans hebben te overlijden dan kinderen die niet gevaccineerd zijn. Dat lijkt gek, maar is het natuurlijk niet. Net als bij volwassenen verzwakt het vaccin het afweersysteem (en dat bij een groep die het juist nog aan het opbouwen is) en de kans dat kinderen overlijden door het vaccin is sowieso al veel groter dan dat ze dat door Covid zouden doen!
 • En intussen zien we door de enorme toename aan hartziekten en hartdoden - die niet goed te verklaren zijn als je de vaccins buiten schot houdt – een hele hoos aan onzin verschijnen over dingen die nu ineens gevaarlijk zouden zijn voor het hart. Zo zagen we al zaken als inspanning en slapen die beide gevaarlijk zouden kunnen zijn (een deel van de doden sterft inderdaad in de slaap), en daar zijn nu ook bijgekomen de klimaatveranderingen, het drinken van thee, warm weer, koud weer, en het douchen….. wordt vast nog aangevuld met het leven op zich……
 • Interessant is de uitspraak van het hooggerechtshof in Amerika dat het Covid pathogeen (de veroorzaker van Covid) geen vaccin is en onveilig is. En daarom moeten de Covid-vaccins vermeden worden, en het universeel vaccineren wat de overheid zou willen is daarmee een halt toegeroepen.
 • Ook interessant was natuurlijk dat de mainstreammedia in de vorm van de Volkskrant meldde dat zelftesten zeer onnauwkeurig waren bij het testen zonder klachten. Dat was toch een beetje het idee: testen voor je naar oma gaat bijvoorbeeld. Maar dan blijkt dat 70-80 % van de besmette mensen (zonder klachten)  niet positief test!
 • In Engeland bleek dat in april/mei 94% van de zogenaamde coviddoden gevaccineerden waren, waarvan 90% 3 of meer prikken had gehad.
 • Uit gelekte documenten blijkt dat overheden de EU medicijn-regelaars (de waakhonden) onder druk hebben gezet om het Pfizervaccin goed te keuren, ondanks zorgen over de veiligheid.
 • Een Zweeds onderzoek bevestigt dat het vaccin het DNA verandert, wat via de erfelijkheid wordt doorgegeven naar volgende generaties. Weer dus de vraag ‘waar zijn we in hemelsnaam mee bezig? – waar zit het verstand?’.
 • Intussen heeft Biden een deal gesloten met een Duits farmaceutisch bedrijf voor de bouw van een fabriek voor Covid testen, wat 3 jaar gaat duren en eind 2024 op z’n vroegst 83,3 miljoen testen gaat leveren………. Wat weten wij niet?
 • Dan is er nog een rare situatie rond de financiële activiteiten van de leverancier van ‘testen voor toegang’. Zij verkregen op onrechtmatige wijze 925 miljoen. De financiële rechtspersoon erachter blijkt nu niemand minder dan een hoge ambtenaar van VWS en financiën. Daarbij is 50 miljoen belastinggeld weggesluisd naar een Shell-bedrijf in Anguilla. En ondanks bovenstaande wordt er ontkend dat er overheidsbetrokkenheid is.
 • Keer op keer laten de cijfers uit ziekenhuizen ook in NL zien dat het overgrote deel van de sterfgevallen in de ziekenhuizen zijn gevaccineerd.
 • Investeringsmanager Edward Dowd, voorheen werkzaam bij een van de grootste aandeelhouders Blackrock vertelt dat “De vaccinatiecampagne is de grootste fraude die ik ooit heb meegemaakt”. Volgens Dowd zijn de toezichthouders door en door corrupt en zal de bevolking woedend reageren als ze het bedrog doorkrijgen….
 • Een begrafenisondernemer (directeur) in Engeland luidt de noodklok door te vertellen dat baby’s die na het vaccin overlijden door ziekenhuizen zelf worden gecremeerd om hen uit het beeld te houden.
 • De Australische regering is akkoord gegaan met de licentie aan een farmaceutisch bedrijf om genetisch gemanipuleerd vaccin met levende bacteriën vrij te laten in Queensland via chemtrails. Je weet wel, chemtrails, wat ook weer complottheorie zou zijn; terwijl blijkt dat regenwater tegenwoordig veel zware metalen bevat (en waar zouden die vandaan moeten komen?). Weer zo’n enge dubieuze stap……
 • In Amerika heeft Dr. Birx toegegeven dat hij gegevens van Trumps Covid team heeft achtergehouden en veranderd, en ook de CDC-richtlijnen zonder toestemming heeft veranderd. Dit lag wel allemaal aan de basis van alles wat er daarna gebeurde!
 • Niet voor de eerste keer houdt het ministerie data achter rond het covid-gebeuren. Nu gaat het over de mondkapjesdeal. De rechter zegt dat het openbaar moet worden gemaakt, het ministerie weigert dat en betaalt de boete van ons belastinggeld. En intussen maakte Hugo ook nog 5+ miljard kwijt…….
 • In California hebben ziekenhuisofficials gehakt gemaakt van de roep om maatregelen en het zaaien van angst door politici en zogenaamde experts. De situatie is al maanden hetzelfde. Er ligt niemand door Covid op de IC. Ook in NL is het in feite al maanden hetzelfde en af en toe meent er weer een krant te moeten vermelden dat er een flinke toename is – wat niet klopt met de feiten…..
 • En toch blijven ze het proberen. De WHO heeft nu bepaald dat er wereldwijd alarm moet zijn vanwege de apenpokken. Er zijn er wereldwijd al 5 gestorven (allen in Afrika) – reden voor nieuwe lockdowns? Of voor het belachelijk verklaren van de WHO?
 • Ik kwam een appje tegen van Adrian. Wie dat ook mag zijn. Maar het zet aan tot nadenken: “De grootste schijnvertoning in de geschiedenis… gecombineerd met het vaccin…..de grootste aanval op de mensheid in de geschiedenis van de wereld….. misdaad tegen de menselijkheid groter dan de holocaust…..en de meeste schapen zijn zich van niets bewust en onbewust van de voortgaande genocide en verandering van het menselijk genoom.
  Bedenk dat echte experts het hebben over 100 miljoen doden als gevolg van de vaccins op termijn………
 • Het shedden (overbrengen van spike-eiwitten van mens op mens) is bevestigd. Dat vermoeden was er al o.a. door de vele vrouwen die menstruatieproblemen kregen terwijl ze zelf niet waren gevaccineerd. Maar nu blijken ongevaccineerden ook veel grafeen en nano-deeltjes in hun bloed te hebben…… zo ‘vaccineren’ de gevaccineerden de ongevaccineerden…..
  Hiernaar was al onderzoek gedaan om op die manier toch iedereen te vaccineren als niet iedereen dat vrijwillig deed…..die kwaadaardige gedachte was er dus al.
 • In Queensland, waar ze dus straks met chemtrails worden belaagd met een vaccin, moeten tot september maskers worden gedragen…….
 • Nu blijkt achteraf Hugo de Jonge (uiteraard) te hebben gelogen over de vaccinatiegraad. Die zou in januari 2022 89% zijn, maar blijkt nu 82,9% te zijn geweest. Dus 17,1 % en niet maar 11% had zich niet laten vaccineren. Bovendien hebben we het dan nog over het moment voor de boosters. Daarna was het allemaal nog lager. Overigens blijkt telkens weer dat die NL cijfers op bijvoorbeeld het dashboard te hoog zijn. Op internationale sites – waar NL kennelijk wel eerlijke cijfers opgeeft – zijn de getallen steeds een stuk lager! En het RIVM wringt zich in allerlei bochten om de verschillen te verklaren als er al iemand naar vraagt……(het verschil zou bijvoorbeeld komen door gevaccineerden of geëmigreerde…..). ook nu staat er een getal van gebolsterde op het dashboard wat absoluut niet klopt en veel te hoog wordt weergegeven - in de hoop dat daardoor mensen zich toch laten overhalen omdat.....
 • Wonderlijk is dat op vrijwel hetzelfde moment dat Duitsland bekend maakt dat 1 op de 5000 gevaccineerden ernstige bijwerkingen heeft ondervonden (dood, ziekenhuis, of chronische klachten) ‘onze’ Marion Koopmans bij Op1 het belang mag beklemtonen van nieuwe vaccinaties en vaccinatierondes. Dus terwijl steeds duidelijker wordt dat de vaccins kwalijker zijn dan de ziekte zelf, gaan we gewoon door met het volk beduvelen en wellicht de dood injagen. Correctie: niet een op de 5000 met ernstige bijwerkingen, maar op de basisserie 1 op de 2500, voor de geboosterden 1 op de 1667 en voor de 4-voudige gevaccineerden 1 op de 1250! Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel.......
 • In Italië heeft de rechter een schorsing vernietigd van een psycholoog die had geweigerd zich te laten vaccineren. Het blijkt een zeer uitgebreid vonnis wat zowel inging op de arbeidsgerelateerde aspecten als de medische aspecten. Het verwijst ook naar mogelijke sterfgevallen en ernstige bijwerkingen, en de ineffectiviteit. Daarnaast is er een expliciete verwijzing naar het nazisme! En de grondwet verbiedt het deelnemen aan medische proeven zonder toestemming……..
 • In Uruguay verbood een rechter onlangs het vaccineren van kinderen zolang niet alle ingrediënten van de vaccins bekend zijn. Opvallend is ook dat elke keer als dat van firma’s wordt gevraagd ze niet thuis geven. Dat zagen we ook al in India. Het wijst erop dat er ingrediënten in zitten die het daglicht niet mogen zien. En ze komen er tot nu toe mee weg, want Marion Koopmans verkoopt ze wel via de MSM….
 • De voor sommigen bekende Duitse zangeres Nina Maleika kwam er bij terugkeer van een vakantie in Italië achter dat de politie haar huis was binnen geweest en op haar bureau een rechterlijk bevel had achtergelaten. Ze waren op zoek naar een valse Covid-vaccinatiekaart. Nina heeft zich regelmatig kritisch uitgelaten over de Duitse maatregelen, en werd kennelijk al gevolgd door de overheid. Deze intimiderende inval werkt echter averechts: het heeft de leeuwin in haar wakker gemaakt. Ze haalt fel uit naar de overheid en hen die meegaan in de maatregelen van die overheid. Ze zal nog minder haar mond gaan houden en haar fans wakker houden.
 • In Italië geeft een arts toe op TV dat sterfgevallen gevaccineerd waren en niet ‘ongevaccineerd’, zoals werd gezegd. Af en toe zie je mensen waar het geweten gaat opspelen, of die niet meer kunnen volhouden met de huidige bekend cijfers wat ze eerst zeiden. Hoewel Marion/Ab/Ernst gewoon stoïcijns onzin blijven verkopen.
 • Enkele dagen geleden hebben ze in de VS uitgebreid onderzoek gedaan naar de ‘stolsels’ die door balsemers en begrafenisondernemers worden gevonden in de vaten van gevaccineerde overledenen. De bevindingen zijn bizar.
  De samenstelling ervan is zodanig dat er geen sprake kan zijn van bloedstolsels. Ze hebben niet de samenstelling van bloed. Gezien de samenstelling (magnesium, ijzer, kalium, calcium, koper, zink, aluminium, tin en natrium) heeft het zelfs niet eens iets van levend weefsel, terwijl het wel zichzelf vermeerdert naarmate het langer in de vaten zit…… rara…..Bovendien blijkt het veel beter elektriciteit te geleiden dan normaal weefsel. Kortom veel vragen en veel abnormaliteit. Raar dus. 
 • Verder was er nog het bericht dat de IC’s in Australië volstromen met baby’s zonder immuniteit. Dat laatste is het gevolg van de covidprikken. Al dan niet in de zwangerschap gegeven.
 • In Engeland en Wales blijkt 3x zoveel hartfalen, waarbij gezien de cijfers en data de vaccins de oorzaak lijken. Maar onderzoek daarnaar blijft uit. De vaccins mogen natuurlijk ook niet de oorzaak zijn……..
 • De Wall Street Journal – MSM – twijfelt aan de veiligheid en effectiviteit van de coronavaccins, met name omdat gevaccineerde peuters sneller ernstiger ziek worden van Covid. Gelukkig hebben veel ouders in NL dat niet laten gebeuren…..
 • Belgische artsen spreken openlijk over vaccinatieschade. “De coronavaccins leiden tot onder meer trombose, infarcten, myocarditis en neurologische aandoeningen. Dat hebben we nog nooit gehad”, aldus arts Leo Van den Bossche.
 • Ook de Australische regering heeft inmiddels toegegeven dat minstens 79.000 bijwerkingen zijn opgetreden waarbij schadevergoeding wordt overwogen. …..
 • Op de Italiaanse stranden vielen op 1 dag 11 mensen dood neer begin juli (waarvan het bekend is). Daarna hoor je daar uiteraard niets meer van. Maar toch….
 • De balsemer Richard Hirschman vertelt ook over de groeiende structuren in de bloedvaten van gevaccineerden. Hij vond het ook in ongevaccineerden die een bloedtransfusie hadden gehad. Bovendien waarschuwt hij voor het feit dat het groeien van de structuren maakt dat deze zelfs een jaar na het vaccin nog de dood kan veroorzaken.
 • Intussen zijn er tot nu toe 1199 atleten geweest die een hartstilstand kregen sinds de covidvaccins en 800 ervan stierven.
 • Al wat overheden beginnen hun verantwoordelijkheid af te schuiven op de artsen die geprikt hebben, zo ook in Oostenrijk. Daar was vaccinatie eerst verplicht, nu ineens niet meer. Nu wordt toegegeven dat er veel schade is door de vaccins, maar dat de prikkende arts verantwoordelijk is voor het onvoldoende informeren. Hoewel ik me persoonlijk wel kan vinden in het wijzen naar de prikkers (die hadden dat ook nooit moeten doen), konden ze niet anders en mocht je geen tegengeluid laten horen. Waarschuwen mocht in feite niet van de overheid. Het is dus nogal schijnheilig, het lijkt wel politiek.
 • Overigens meldt het EMA (de Europese gemuilkorfde ‘waakhond’) in Europa per 16 juli 46.618 doden door de vaccins ! Waar het Lareb 15x zoveel meldingen kreeg als tevoren verwacht. Ook ruim 8x (5552) zoveel ernstige als verwacht.
  En afgelopen week ook weer honderden personen oversterfte! Maar laten we vooral niet eerlijk zijn over hoe dat komt.......

Het is nogal een opsomming van zaken die alleen al de afgelopen weken langs kwamen. Ik heb ook afgezien van verwijzingen, dat zou het veel te veel maken.

Vrijwel geen van deze zaken worden in de MSM (MainStreamMedia) besproken of gemeld. Dat is toch bizar.
Maar net zo bizar is het dat de MSM allerlei zaken die spelen in het land verzwijgen. Vandaag was er een grote demonstratie in Amsterdam. De NOS heeft het over 40 man, het AD had het over 200 man toen er al een veelvoud daarvan was. Op Nu.nl zie ik het niet eens gemeld. Waarom gebeurt dit?

Net als al die omgekeerde vlaggen en alle acties in het hele land. Nauwelijks iets erover. Het lijkt wel een parallel wereld

Dit is allemaal geen vergissing meer, dit is moedwillige kwaadaardigheid van de media. Net als alle leugens de afgelopen jaren – met als gevolg heel veel meer doden dan nodig was geweest – door de overheid en die zogenaamde experts die gewetenloos zijn of volledig de weg kwijt zijn. Mondjesmaat blijkt ook dat er bij de media een cultuur heerst die maar één kant op kijkt en waar maar één verhaal mag worden verteld; en de rest verzwegen moet worden.

Helaas geloven nog steeds veel te veel mensen die ‘leugenfabrieken’ (klinkt hard, maar hoe moet ik het anders noemen? Ze liegen bewust om dat ene verhaal in ieders hoofd te stampen) en is twijfel eraan lastiger dan het maar geloven. En ik kan me dat voorstellen, maar ik begrijp het niet. Als je een beetje menselijk gevoel – een beetje intuïtie – hebt, weet je dat het niet klopt. En als je dan even dieper zoekt, vindt je bewijs op bewijs dat het echt niet klopt. Maar toegegeven, als je niet iets verder zoekt (al dan niet omdat de waarheid vervelend is) kun je in het sprookje van geloofwaardige media blijven geloven. 

Het feit dat nog zoveel mensen in die massavorming – in die angstpsychose waarbij het denken wordt uitgeschakeld – zitten, maakt dat ik dit soort artikelen toch nog moet schrijven. Met tegenzin, maar het is nodig………

Zorg goed voor jezelf, blijf liefdevolle energie de wereld in sturen en houd de focus op de fijne dingen in het leven het komt uiteindelijk goed.........het kan niet anders......

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Wat niet weet wat niet deert.

Soms zal het waar zijn, maar de afgelopen periode is duidelijk geworden dat het niet geldt als mensen een verborgen agenda hebben.

En zeker niet als grote partijen samen besluiten die agenda uit te voeren en elkaar niet in de weg te zitten. En zeker niet als journalisten – ooit waarheidsvinders – zich als onmondige en alles-behalve-nieuwsgierige-broodschrijvers gedragen.

Nu de tweede helft van het jaar nadert en minister Kuipers alweer bezig is het wonderlijke beleid van zijn voorganger voort te zetten – samen met andere landen een agenda uitvoeren die niets met volksgezondheid maar alles met macht te maken heeft – wordt het tijd om wat vragen te stellen. 

Vragen, die al lang beantwoord hadden kunnen zijn, als men dat gewild had. Vragen waar zelfs vaak al antwoorden op zijn, maar die niet uitkomen voor wat ‘men’ aan het doen is. Vragen die in de Kamer ook geblokkeerd worden door al die partijen die u en mij in de steek hebben gelaten en het WEF blind volgen. Laten we daarbij ook constateren dat vrijwel alle complottheorieën gewoon de waarheid bleken te zijn. En de waarheid misschien nog wel erger lijkt te worden dan de complottheorieën deden vermoeden. Dus: Blijf wakker!

Enerzijds zijn het vragen die direct te maken hebben met de volksgezondheid, met onze gezondheid, maar ook vragen over wat men in Den Haag aan het doen is. De Kamer hoort de regering te controleren, zo nodig aan kruisverhoren te onderwerpen, maar de Tweede Kamer gedraagt zich grotendeels als de journalisten: een gebrainwasht gebrek aan interesse naar de waarheid. En dat terwijl toch gebleken is hoeveel fouten er bewust zijn gemaakt, hoe we eigenlijk continu en welbewust belatafeld zijn door Rutte, De Jonge & Kuipers & co. 

Laat ik beginnen met vragen over de politieke agenda in Den Haag:

 • Hoe komt het dat in de Tweede Kamer geen vragen gesteld kunnen worden over wat er in Davos bij het WEF is besproken? Op de social media zijn diverse video’s te zien van die bijeenkomst waar behoorlijk enge dingen werden gezegd. Waarom mogen daar geen dingen over worden gevraagd? Of liever: waarom blokkeren de grote partijen vragen van een stukje kritische oppositie? En waarom staat er niets over in de ‘gewone’ media?
 • In het verlengde daarvan: waarom mochten er geen vragen worden gesteld over wat de koning, Rutte en de vicepremier deden bij de Bilderberg bijeenkomst, misschien nog wel bepalender dan het WEF. Wat is daar besproken, waar ging het over, wat zijn de consequenties voor ons als bevolking?
 • Waarom is de kamer totaal niet geïnteresseerd in het analytisch en kritisch bekijken van het gevoerde beleid met vrijheidsbeperkingen, het opdringen van een experimenteel en absoluut niet onschuldig vaccin, het vanuit het ministerie beïnvloeden en veranderen van de mening van het RIVM en OMT, etc.?
 • Waarom worden - terwijl er woningnood is en er ook al tienduizenden mensen uit de Oekraïne uitgenodigd zijn in Nederland - Afrikaanse jongeren uit voorsteden in Frankrijk uitgenodigd hierheen te komen, terwijl Frankrijk ze kwijt wil? Hoe kan ik dat anders zien dan het bewust creëren van chaos, van onvrede, van angst, van nog meer woningnood en nog meer psychische/mentale verstoringen? En nu komen er ook nog verhalen dat als 55+-ers hun woning zouden delen er 500.000 extra woonplekken zouden zijn. Waar zijn ze mee bezig, wat zijn ze aan het doen? Hoe ziek is dit allemaal? 

En dan natuurlijk onze gezondheid……..

 • Hoe komt het dat na het bekend worden van de grote hoeveelheid bijwerkingen en doden al binnen enkele maanden dit (nog steeds) experimentele vaccin niet is gestopt?
 • In 2020 was het virus nieuw, dus weinig immuniteit bij mensen en dus logischerwijs meer doden en ernstig zieken. In 2021 hadden al velen immuniteit en waren mensen gevaccineerd. Hoe komt het dat er sedertdien juist veel meer doden en ernstig zieken zijn? Wellicht het gevolg van het vaccin? Het vaccin doet sowieso blijkbaar niet wat het moest doen…..
 • Het afgelopen jaar is er eveneens sprake van grote oversterfte die niet gerelateerd is aan Covid (iedereen die positief testte werd immers als Covid-dode gerekend), er is nu zelfs een naam bedacht voor de vele (vaak jong) volwassenen die plots sterven (het Sudden Adult Death Syndrome, meestal overigens door hartfalen). Waarom wordt de meest voor de hand liggende reden – de vaccins – totaal niet genoemd?

Voor ik doorga met een aantal zaken omtrent Covid/vaccins eerst even de volgende nogal verrassende en niet onbelangrijke kwestie, om het voorzichtig uit te drukken:

 • Volgens een besluit van de VN uit 2012 al zijn mensenrechten niet langer van toepassing op mensen die het vaccin hebben gekregen! Iedereen die het vaccin heeft gekregen is in feite eigendom geworden van BigPharma en heeft geen (mensen) rechten meer. Realiseer je wat dit betekent!
  Waarom wordt dit categorisch verzwegen door de media en politici?
  (Hier de link naar een pdf over een uitspraak van het hooggerechtshof van Amerika, wat overigens ook voor burgers elders geldt: https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf)

 • Hoe kan het dat er in februari 2020 al een gecombineerd covid-apenpokken-vaccin werd gepatenteerd terwijl de apenpokken nu pas een probleem zou zijn?
 • Hoe kan het dat aan de lopende band nieuwe zaken worden bedacht die hartproblemen zouden geven om te verklaren waarom dat sinds de vaccins explosief is gestegen terwijl de meest logische oorzaak (vaccins) steeds weer niet wordt genoemd?
 • Hoe kan het dat de FDA wist dat 82-97% van de gevaccineerde zwangere vrouwen hun kind verloor voordat ze het goedkeurden en hebben ze het toch goedgekeurd (ook voor zwangeren)?
 • In Australië was tussen januari en april dit jaar een explosieve stijging van het aantal doden na de laatste booster, vele malen meer dan de afgelopen 2 jaar. Waarom doet de overheid en de gevestigde medische orde net alsof er niets aan de hand is en gaat men gewoon door met pressie op de vaccins en boosters?
 • In (een deel van) Europa waren op 4 juni 45.316 doden door de vaccins geregistreerd, terwijl een recent Duits onderzoek een onderrapportage van 40x liet zien, dus in feite gaat het om 2 miljoen doden. Door de vaccins. Waarom zijn dit geen krantenkoppen?
 • Frequent zijn door de vaccins uitslagen gezien door het virus wat waterpokken en gordelroos geeft, herpes. Dat heeft alles te maken met de aantasting van het immuunsysteem. Heel wat kritische artsen zien apenpokken (soortgelijke uitslag) dan ook eerder als bijwerking van de vaccins. Geen van die artsen hebben een stem gekregen via de mainstream media. Waarom niet?
 • Bij het LAREB zijn ook al zo’n 227.000 bijwerkingen gemeld, waaronder mensen met blijvend letsel. Maar in de politiek houden ze daarover hun mond. Het is de olifant in de Kamer, maar niemand heeft het erover. Hoe komt dat?
 • Verzekeringsmaatschappijen zien een enorme toename aan mensen die niet meer in staat zijn te werken, en dat is niet ten gevolge van longcovid, maar duidelijk begonnen vanaf het moment van de vaccinaties. Hebt u het gelezen in de krant, gehoord op de TV?
 • Er zijn inmiddels ook onderzoeken die de dodelijke ziekte Creutzfeldt-Jakob linken aan de vaccins. Ook daarover niet of nauwelijks iets in de media.
 • Steeds duidelijker wordt ook dat natuurlijke immuniteit veel krachtiger is dan die door de vaccins, dat de vaccins de immuniteit juist langdurig verslechteren (en elke booster maakt dat erger), en dat de kans op letsel door de vaccins bij jongeren groter is dan die door Covid. Toch heeft dit alles geen enkele invloed op het beleid en wordt het nergens in de MSM vermeld. Hoe komt dat?
 • Britse ambulances rukten vorig jaar 2x zo vaak uit voor jongeren met hartproblemen dan de jaren ervoor en dit jaar is het nog erger. Toeval?
 • Ook weten we dat alle beweringen over de vaccins niet kloppen en het mRNA zich door het lichaam verspreid, dat vruchtbaarheid nu al bij velen verminderd is. Maar niets daarover.
 • Ten slotte heeft de FDA zojuist het vaccin voor de hele kleintjes goedgekeurd ondanks een volslagen negatief onderzoek voor dat vaccin. Hoe kan dat?
 • Zelfs Bill Gates, 'Mr.Vaccin', geeft nu toe dat er een laag sterftecijfer is, het vooral een ziekte voor ouderen is, zoals de griep. En dat ze dat geweten moeten hebben! 
 • In het verlengde daarvan: hoe kan het dat almaar wordt doorgegaan met de vaccins zonder goed bewijs van het nut, terwijl elke kritiek, elk wetenschappelijk onderzoek wat wijst op de nadelen wordt afgedaan als 'geen bewijs'? Elk logisch denken wordt gefrustreerd door dit soort dooddoeners. 

Misschien is dat laatste illustratief voor wat er gebeurt. Volgens de Sjamanen zitten we in de tijd van de Jaguar: niets is wat het lijkt…..:

Het gaat niet om een werkzaam vaccin, het gaat om het zo veel mogelijk mensen (en ook kinderen = nieuwe generaties) vaccineren –  ‘waarom?’, wat zit erin?
Het gaat niet om politiek die in het belang van ons burgers is, het gaat om een agenda van de wereld-machthebbers.
Het gaat niet om de stikstof, maar om wat je met dat (grotendeels onzin-) verhaal kunt bewerkstelligen: boeren verwijderen van hun grond en dat vervolgens gebruiken zoals jij het wilt.
De 5G masten staan er niet voor het snelle internet, niet voor ons, maar voor onder andere nog meer controle en macht voor de overheid en voor…..
Journalisten zijn er niet om ons nieuws en waarheid te vertellen, maar om een geprogrammeerde boodschap te herhalen, angst te creëren, keer op keer. In de hoop dat we zullen blijven slapen, hen zullen blijven vertrouwen. 

Ten slotte valt het me op dat als ik het in gesprekken met mensen over Covid heb, ze vaak aankomen met ‘Maar het is toch wel erg hoor, die long-Covid’. Iedereen kent wel iemand....Mensen zijn dus vooral bang voor long-Covid. Opvallend was dan ook dat een uitgebreid medische analyse van mensen met long-Covid klachten (in het ziekenhuis) twee dingen liet zien: Die problemen kwamen ook veel voor bij mensen die helemaal niet positief getest hadden (maar zelf dachten dat ze Covid hadden), en tenslotte bleek dat de conclusie moest zijn dat het eigenlijk niet bestond (het kwam niet primair door het virus), en er een andere onderliggende reden (mogelijk psychisch/emotioneel) moest zijn waarom mensen erge en langdurige longproblemen ontwikkelden. Verdriet? Teleurstelling? Angst?

Bijzonder is daarbij natuurlijk dat vooral onze overheid zorgt voor die angst, in samenwerking met de media. Ook nu weer: “het aantal besmettingen is verdubbeld”. Ik denk dan 'nou en?, wat zegt dat?'. Met het aantal besmettingen wordt bedoeld het aantal mensen wat positief test – en dat zullen er meer zijn omdat de vakantie nadert en je soms een test nodig hebt. Bovendien is het raar weer, dus meer (allergie &) verkoudheden, of zomervirusjes en dus meer testen. En dat terwijl het aantal mensen op de IC’s en in het ziekenhuis stabiel is omdat dat vooral mensen zijn die toevallig positief testen als ze voor iets anders in het ziekenhuis komen.
Ook zullen nieuwe varianten alleen maar zwakker zijn en is er logischerwijs dus helemaal geen echt probleem te verwachten.

En ook minister Kuipers doet alweer een duit in het zakje door te beginnen over spatschermen zodra de ‘R’ in de maand is. Het slaat werkelijk nergens op (het achterhaalde idee van de grote druppels), maar maakt mensen wel weer angstig…..Hij zou beter kunnen beginnen over extra vitamine D en vitamine C met de ‘R’ in de maand. Maar oh ja, het ging helemaal niet om de gezondheid. Even vergeten.

Ik zou nog veel meer vragen kunnen stellen (misschien wel dagelijks zo'n reeks), ook over al die 5G masten die uit de grond gevlogen zijn het afgelopen jaar (over wat ze kunnen zenden en ontvangen). Over de QR-codes die de landen in Europa nog een jaar lang mogen eisen. Over wat er (ook) in de vaccins zit. Over de rare stolsels in de vaten van gevaccineerde overledenen. Over de apenpokken die al tientallen jaren besmettingen geven zonder grote problemen en zonder veel zieken in landen buiten Afrika.

Maar ook houd ik toch mijn hart vast voor de komende winter. Niet om het virus, maar om de effecten van de vaccins. Niet omdat ik erge varianten verwacht – als dat zo is, zal het niet natuurlijk ontstaan zijn – maar omdat zoveel mensen door de vaccins zo verzwakt zijn en/of andere ziekten ontwikkelen. Er is mogelijk weinig nodig om veel mensen te verliezen in de winter. En als dat weer vooral jongere volwassenen zijn waarbij het niet logisch zou moeten zijn, wordt het tijd om de vaccins in de ogen te kijken. En vooral ook de ‘idioten’ die ze zonder goede reden hebben toegestaan en gepromoot.

Natuurlijk hoef je je over dit alles geen zorgen te maken als je al deze zaken niet weet, maar is het eerlijk? Is het de manier om jezelf te beschermen? Is het zoals we als mensen met elkaar om zouden moeten gaan? Is het zoals een overheid met zijn burgers zou moeten omgaan? Kun je voor je gezondheid de juiste keuzes maken als je geen eerlijk informatie krijgt?

Sorry, nog meer vragen dus……….ik zal stoppen……….
Pas goed op jezelf en je naasten.

P.S. 
Juist met al deze negativiteit is het o zo belangrijk de zon te blijven zien, de bloemen, de vlinders, de schitterende blauwe lucht. Laten we onze ogen en oren wijd open houden voor al het mooie en vooral al het lieve, menselijke. Het is er, het is er veel. Niet bij de machthebbers, maar wel overal om je heen. Koester het, zend zelf liefde en warmte uit. Geniet van de kleine dingen. Geniet van elkaar. 
Laat je niet uit elkaar trekken, niet murw maken, niet tot on-mens maken, niet tot robot maken. Wij mensen behoeven verbinding, liefde, warmte, veiligheid, zekerheid en bovenal elkaar. Dat houdt en/of maakt ons gezonder. 

With love.....

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rond 2005 ontstond er een grote crisis rond de wetenschap. Door slordigheden, fouten, gedwongen leugens, keiharde fraude en valse handtekeningen kwam het – bij sommige wetenschappen – in 85% van de gevallen tot verkeerde conclusies.

Wie denkt dat het sedertdien een stuk beter is gegaan, en de wetenschap alles uit de kast heeft gehaald om het ‘leven te beteren’, komt bedrogen uit. Dat hebben de afgelopen jaren ook wel laten zien. Sterker nog, er is een soort aardverschuiving geweest.
Een aardverschuiving waarbij pseudowetenschappers en wetenschappers die vastgeroest zaten in een soort (bij)geloof, en vooral heilig in zichzelf geloofden, de baas mochten spelen.

Daar waar het in 2005 al fout ging, kwam dat vaak door bepaalde belangen, door gewenste uitkomsten, door financiële ‘prikkels’. De aardverschuiving is in gang gezet de afgelopen jaren door net zoiets: belangen die met macht te maken hadden. 

Een wetenschapper hoort een aantal eigenschappen te hebben die hem of haar wetenschapper maken: een enorme nieuwsgierigheid, een open mind (out of the box kunnen en willen denken), integriteit, eerlijkheid en een ander uitdagen het ongelijk te bewijzen. Bovendien zouden ze niet moeten uitgaan van de juistheid van aannames die hun voorgangers deden, zeker niet als daar geen keihard bewijs voor is. 

De wetenschappers die de laatste jaren bij ons de dienst uitmaken door hun meningen, adviezen en besluiten hebben geen van deze eigenschappen, zo lijkt het wel. Ze zijn vooral vol van zichzelf, stellen hun bevindingen bij als een ministerie dat wil, houden hun mond als hun meningen verdraaid worden of niet gevolgd worden, en zijn blind en doof voor collega’s die bewijzen dat ze radicaal ongelijk hebben. Ze hebben te vaak ook dubbele agenda’s, zijn zelfs soms opgeleid om de bevolking te manipuleren.

Nu lijkt als het om gezondheid gaat – een enorme zakelijke business waar grote bedragen omgaan en grote winsten worden gemaakt – altijd al op de loer te liggen dat de waarheid een beetje (of een beetje veel) verdraaid wordt. Niet voor niets hebben de farmaceutische bedrijven al vele miljarden boetes moeten betalen vanwege bedrog en fraude.

Wat het eng maakt is dat fraude op dat gebied vaak gepaard gaat met doden, die niet zoveel hebben aan die boetes. Wat ook in dat gebied riskant is, zijn de een-tweetjes tussen BigPharma en overheidsinstanties. Er wordt voor miljarden gelobbyd en eveneens voor miljarden reclame gemaakt die op die manier onbewust doordringt in de mind van artsen en consumenten (en politici). Maar dit is dus iets wat altijd al speelde. Wat de laatste jaren gebeurde was tot voor kort onvoorstelbaar.

Alleen al het feit dat er extreme maatregelen werden genomen bij de start van het corona-tijdperk. In eerste instantie logisch omdat we niet wisten hoe ernstig het virus zou zijn. Maar al na een paar maanden was duidelijk dat het zo’n vaart niet liep, dat het sterftecijfer niet zo groot was als eerst gedacht. Toch waren er tal van (pseudo)wetenschappers die stonden te trappelen om te vertellen dat we vooral de maatregelen moesten handhaven. 

Hadden goede wetenschappelijke analyses bij de WHO over de afgelopen 100 jaar tot de conclusie geleid (ook na Ebola en SARS!) dat mondkapjes en isoleren van gezonden geen zin had, die conclusie werd plots in de prullenbak gegooid. Van de ene op de andere dag was er een andere mening: mondkapjes moesten en quarantaine ook.
Los van de vraag wat hierachter zat, kun je concluderen dat deze beslissing niets met wetenschap te maken had.

Dat blijkt ook wel, want vrijwel alle wetenschappelijke onderzoeken de afgelopen jaren hebben laten zien dat ze niet werken, dat ze geen zin hebben. Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de maatregelen tot tienduizenden zo niet honderdduizenden extra doden hebben geleid.

Maar ik ga even terug naar het begin van de zogenoemde pandemie.

Nog nooit hebben we bij een virusinfectie bij mensen getest of ze positief waren met behulp van een test. We deden hooguit een test als mensen klachten hadden (als extra hulpmiddel). Het feit dat dat nu wel gebeurde was slechts om angst te creëren, om maatregelen (beperkingen) te kunnen opleggen op basis van cijfers die eigenlijk niets zeiden.

Daarvoor werd gebruikt een PCR test. De uitvinder (wetenschapper) ervan had laten weten dat deze methode niet geschikt was om diagnoses te stellen, hooguit om in combinatie met klachten die op corona wezen de diagnose te kunnen stellen. Iets wat de bijsluiter ook vertelt. Toch werd deze belangrijke uitspraak volledig genegeerd door de (pseudo)wetenschappers die het voor het zeggen hadden.

Iets soortgelijks gebeurde een jaartje later toen als ‘vaccin’ een mRNA vaccin werd gecreëerd. De uitvinder ervan legde uit dat vanwege de bijwerkingen het onderzoek naar het gebruik van dit middel bij kanker was stopgezet en dat het gebruik van dit soort vaccin moest leiden tot ernstige effecten op korte en lange termijn. Die mening ventileerde hij nadat hij jaren onderzoek had gedaan met deze materie. Er werd niet naar hem geluisterd.

Terwijl de Staatscourant het terecht heeft over een gen-therapie (wat inmiddels ook door alle hoofdbetrokkenen is toegegeven), werd dat in alle toonaarden verzwegen of zelfs ontkend door de wetenschappers in dienst van de overheid. Evenzo door Hugo en Mark, jongens die het ook niet zo nauw namen met de waarheid. Overigens worden bij de ingrediënten tal van zaken niet genoemd die volgens onderzoekers wel in de ‘vaccins’ zitten. Dus wat zit er nu allemaal in? En met welk nut of welk doel

Wat ook bizar is, is dat er een experimenteel 'vaccin' is, maar dat er totaal geen onderzoek wordt gedaan naar de doden die vallen na/door het vaccin. Er zijn nauwelijks obducties gedaan om te onderzoeken of het vaccin met de dood te maken had. In Europa mogelijk meer dan 2 miljoen doden door het vaccin (40x het aantal gemelde 45.000 doden), maar geen onderzoek naar de samenhang! En dat terwijl patholoog anatomen in vele landen de noodklok luidden vanwege vreemde bevindingen! 

Na 3 maanden werden de eerste onderzoeksresultaten van de trial van Pfizer bekend, waarbij bleek dat 25% van de gevaccineerden blijvende klachten had en zo’n 2,5%(!) was overleden. De wetenschappers in dienst van Pfizer en de overheden kenden die resultaten (veel slechter dan het virus zelf) en desondanks werd er niets over gezegd en ging men door op de ingeslagen foute weg.
Een schande (misdaad tegen de mensheid) die nog nooit vertoond is.

Tegelijkertijd waren er steeds meer echte wetenschappers die op basis van hun kennis en expertise waarschuwden voor de gevolgen van de vaccins.

Terwijl overheden en BigPharma bleven echoën dat het effect en de veiligheid bijna 100% waren, bleek uit cijfers van diezelfde overheden dat het verre van waar was. Sterker nog, de veiligheid en effectiviteit namen snel af. Uiteindelijk bleken mensen die volledig gevaccineerd waren veel kwetsbaarder dan zij die geen of minder prikken hadden gehad. Het gemiddelde afweersysteem was veel slechter dan voorheen. Ook zagen we na een boosterronde een veelheid aan mensen sterven (al werden die niet meegeteld als vaccin-doden omdat pas na een paar weken het etiket ‘gevaccineerd’ mocht worden geplakt…..)

Er werd – ook door wetenschappers in dienst van de overheid – alles aan gedaan om cijfers zo te draaien en verstoppen, dat het leek alsof de vaccins veilig en effectief waren, alsof de niet gevaccineerden vooral voor de besmettingen en opnames zouden zorgen, alsof de onzinnige niet werkende maatregelen nuttig waren. Het had kortom niets met wetenschap te maken, maar puur met beleid. Beleid om angst te zaaien en vooral zo veel mogelijk mensen te laten prikken voordat de waarheid echt naar boven zou komen of de meerderheid wakker zou worden uit de (massa)hypnose die de angst veroorzaakte.

Waarom die vaccins doordrammen? Is het gek dat veel mensen de wetenschap niet meer vertrouwen?

Laat duidelijk zijn dat het niet aan de wetenschap ligt, maar aan hoe wetenschappers omgaan met de kennis die ze verwerven en uitdragen. Aan de integriteit en eerlijkheid van die mensen. En aan machtsblokken of machtshebbers die deze wetenschappers ‘in hun zak’ hebben. Er waren 60.000 wetenschappers die ageerden tegen het beleid. Ze werden buitengesloten, er werd niet naar ze geluisterd. Alsof ze niet bestonden en ‘de Osterhausen’ er alleen waren.

Er werden wetenschappers uit hun functie gezet of ontslagen omdat ze openlijk kritiek hadden op beleid van de overheid of op die pseudowetenschappers. Sommigen kwamen niet meer aan een baan zelfs. Verpleegkundigen in het buitenland die het vaccin weigerden om wat ze hadden gezien bij patiënten die ze moesten behandelen, werden ontslagen.
(En het is mooi dat steeds meer rechters hen nu in het gelijk stellen).

Kortom, een handjevol zogenaamde wetenschappers had het voor het zeggen en andere geluiden mochten niet worden geventileerd of gehoord. Als het gaat om de kindervaccins is dat overigens al vele jaren zo. Elke kritiek wordt in de kiem gesmoord en artsen die zelf onderzoek doen worden ontheven van hun bul. Dat ondanks het feit dat er nog nooit zoveel kinderen (chronisch) ziek waren als na al die vaccinaties. Er mag maar één verhaal zijn, wat goed is voor BigPharma (en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid slecht voor de gezondheid).

Een van de redenen dat het zover heeft kunnen komen is het feit dat alles mechanisch wordt benaderd. Wij zijn in het hoofd van sommige wetenschappers verworden tot een soort machine met chemische stoffen die ons functioneren bepalen. Psyche, emoties en zelfs onze ziel zijn weggeredeneerd en vervangen door mechanische logica. Mij verbaasde het altijd al dat we niets over levensenergie leerden tijdens de studie geneeskunde, terwijl de Oosterse geneeskunde (met duizenden jaren meer ervaring) vooral leert over levensenergie, vitale energie, Qi, die alles ongeveer bepaalt.

Alles moet logisch worden beredeneerd; zo logisch, dat de ziel wordt weggeredeneerd, dat de belangrijkste menselijke eigenschappen of belangrijkste eigenschappen die het leven bepalen worden weggeredeneerd, dat emoties worden weggeredeneerd. Dat wordt gedaan door mensen die vooral achter bureaus en computers zitten, en door artsen die nauwelijks met mensen werken.

Maar daardoor wordt ook de interactie tussen ons en het universum weggeredeneerd en als we dat toelaten, verdwijnt die ook steeds meer. We raken de binding kwijt met onze afkomst, met wie we zijn, met ons scheppen en manifesteren, met onze ziel. Bedenk dat dit in groot contrast is met juist de kwantumfysica, de modernste wetenschap. Die laat zien hoe belangrijk juist dat is. Uiteraard tegen het zere been van de ‘nerds’, de ‘mechanisten’.

En zo creëren enige zogenaamde wetenschappers, die geen andere mening toelaten dan die van henzelf, vanuit hun werkelijkheid een wereld die niets met de werkelijkheid te maken heeft, waarin digitale controle en regelgeving met behulp van kunstmatige intelligentie de baas wordt over ons mensen. De baas wordt over alle andere wetenschap en wetenschapers die wel integer zijn, wel hun waarheden laten aanvechten door andere wetenschappers.

Als dat laatste niet meer kan, als wetenschappelijke ontdekkingen niet meer kunnen worden betwist of het ongelijk ervan bewezen, is er geen wetenschap meer. Als tienduizenden wetenschappers niet worden gehoord terwijl een handjevol ‘wetenschappers’ alles dicteert, is er geen wetenschap meer. Dan is er dictatuur.

Al die ‘wetenschappers’, samen met de overheid categorisch en doelbewust liegen over wat ze de bevolking vertellen en laten ondergaan, is dat geen wetenschap maar tirannie.

Het probleem is, dat de massa(angst)psychose of massavorming (zoals Mattias Desmet het noemt) ook veel intelligente wetenschappers treft. Maurice de Hond verbaast zich over de sterk uiteenlopende meningen onder wetenschappers, zelfs in eenzelfde vakgebied. En ook op het gebied van gezondheid. Ook daar zijn mensen die zich hardmaken voor de regels van de overheid of zelfs nog strenger, en ze geloven echt wat ze zeggen.

Het is bijna eng om te horen hoe ze hun gezonde (menselijke) verstand zijn kwijtgeraakt in wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Hoe de massavorming (‘een vorm van groepshypnose die personen van elk vermogen tot kritisch afstand nemen en ethisch besef berooft’ – Mattias Desmet) ook hen heeft verzwolgen.

Ik ben bang dat dit alles maakt – tenzij er snel iets gebeurt waardoor de huidige machtsblokken niet kunnen doordrukken – dat de wetenschap als betrouwbaar en integer verdwijnt. Dat het slechts een instrument is in de handen van personen die andere agenda’s hebben dan wij zouden willen. 

We hebben dat nu gezien met corona, het gebeurt met de klimaat discussie (ook hier diezelfde massavorming waar mensen klakkeloos meelopen terwijl het verhaal te vaak niet klopt, omdat daar ook maar één verhaal verteld mag worden), en het gebeurt nu ook met de stikstofcrisis. Noem iets een crisis en de angst wordt gecreëerd. Massavorming wordt in gang gezet, en je kunt doen wat je wilt.

Bij de Neurenberg processen 75 jaar geleden vroegen rechters aan de rechterhand van Hitler, Hermann Göring, hoe ze in staat waren Duitsland alle gekte te laten accepteren. Hij zei: “Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen, is ANGST.
Als je iets kunt vinden om ze bang te maken, kun je ze laten doen wat je wilt”…..

De huidige overheden hebben dat goed begrepen. De wetenschap is – naast u en ik – de dupe.

En ook al blijf ik in een goede afloop geloven, blijf ik geloven dat snel genoeg voldoende mensen wakker worden om dit alles te keren, het wordt spannend. Want elke keer worden tot nu toe voldoende mensen meegezogen om een kleinere groep te vertrappen. En verzet wekt in plaats van het mensen op andere gedachten brengen vooral woede en onbegrip op.

Zo werkt het met massavorming kennelijk.

P.S. Het meest recente voorbeeld van falende wetenschappers is de toelating van de vaccins voor kinderen vanaf ½ jaar in Amerika. De cijfers waren meer dan duidelijk in het nadeel van de vaccins, toch worden ze toegelaten. (terwijl in India de rechter het verboden heeft op basis van de cijfers). En nog een recent gebeuren is het feit dat Pfizer voor de rechter heeft toegegeven dat ze gefraudeerd hebben met de gegevens, maar dat de overheid dat wist, waardoor het niet erg zou zijn……

 

                        @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Leve de wetenschap!

Met eerlijke, integere onderzoekers die bereid zijn dingen opnieuw te onderzoeken, dingen met een andere invalshoek te benaderen, zonder eigenbelang, en vooral ook bereid zijn andere meningen aan te horen en zo nodig hun bevindingen aan te passen……zou je daarop kunnen vertrouwen!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Begin jaren 80 was de hele wereld in rep en roer over de dreiging van de kernwapenwedloop. Ook in Nederland was er veel over te doen, waren er veel demonstraties en vormden zich groepjes.
Hoewel ik nooit echt bang ben geweest – dat lijkt niet zo in mijn aard te liggen (al zie ik om me heen veel mensen die duidelijk door de angst geregeerd worden en ook zeggen dat ze niet bang zijn) – sloot ik me op een gegeven moment aan bij zo’n club van artsen die zich erin verdiepten en ertegen ageerden.

Ik ging leren wat de diepe gevolgen van een kernwapen zouden kunnen zijn, wat het met mensen zou doen, wat de schade op termijn zou kunnen zijn, leerde van alles over de soorten wapens en straling, etc.
En vreemd genoeg merkte ik dat naarmate mijn kennis toenam, er een verandering in mij optrad.

Was het voor die tijd allemaal ongewis en was er dreiging die niet duidelijk omschreven was, nu wist ik precies wat voor mogelijke dreigingen er waren en het leek alsof het er niet meer zo toe deed. Hoewel ik overtuigder dan ooit was om met mijn medecollega’s te ageren tegen die wedloop – hoe weinig zin dat misschien ook had – was elk gevoel van persoonlijke dreiging volledig vervangen door weten wat er zou kunnen gebeuren en een soort rust.

Datzelfde ervaar ik met de kennis die ik heb en vergaar omtrent alles wat er nu gebeurt. Neem alleen al de gevolgen van de Covid-vaccinaties. Bill Gates zit op het WEF-congres in Davos nu te vertellen dat de vaccins miljoenen levens hebben gered, maar mensen die goed geïnformeerd zijn weten dat het tegendeel waar is. Ze hebben juist gezorgd dat het immuunsysteem van alle volledig gevaccineerden zeer slecht functioneert, met als gevolg veel meer chronische ziekten, veel meer kanker, en veel grotere kwetsbaarheid voor infecties (en dus ook voor ‘nieuwe’ relatief onschuldige virussen). Dat alles nog los van de gigantische hoeveelheid doden en langdurige invaliditeit als direct gevolg ervan. 

Wat niet weet wat niet deert? Als je dat denkt…..

Denk daar nog even over na met in gedachte de vorige alinea. Als we de kwalijke effecten van de vaccins niet weten (en ons daar ook niet druk over hoeven te maken) en zo’n Bill Gates en de mainstream media geloven, hebben we vertrouwen in de vaccins. Dan hebben ze ons beschermt (denken we), en moeten we bij een volgend vaccin-advies/verplichting weer gewoon meedoen. ’Want de overheid en BigPharma beschermt ons’.

Maar als we die effecten wel weten? Dan weten we dat het volgende vaccin onze nekslag kan zijn! Als we weten dat we ronduit beduveld zijn (zoals talloze deskundigen vanaf het begin al ons proberen te vertellen, zoals uit de WOB-stukken blijkt), ons immuunsysteem ernstig beschadigd is, elk volgend vaccin dat nog meer zal doen, gaan we dan ook zo vol vertrouwen ons weer laten prikken? Als we weten dat er volgens onderzoeken een onderrapportage van minstens 40x is in Europa en alleen al in ongeveer de helft van Europa 45.000 doden zijn gemeld, betekent dat bijna 2 (of 4?) miljoen doden in Europa door de vaccins! En dat alleen op korte termijn.

Als de oversterfte die er al maanden is – geen Covid-doden! – alleen al deels door de vaccins zou komen, door de aantasting van het immuunsysteem, ga maar door.......

Iets soortgelijks geldt voor wat er nu met het WEF gebeurt, en met de WHO, en met de UN…

Als je bedenkt dat we niet op deze manier door kunnen gaan met egoïstisch misbruik te maken van alles wat kan (materieel gezien dan), met het uitputten van moeder Aarde, met het vervuilen van het milieu, met het kappen van bossen, met de kwaliteit van lucht, water en voedsel vergiftigen, etc. is het logisch dat er een andere weg moet worden bewandeld. Dat vindt de elite ook. 

Zou het dan niet logisch zijn dat er op wereldniveau zou worden samengewerkt om het milieu, de Aarde en dus de toekomst van onze (klein)kinderen te redden? En om dat te bereiken, zal de controle moeten worden vergroot, zal het reizen aan banden moeten worden gelegd, moet het aantal mensen op aarde worden verminderd, moeten asociale mensen geremd worden in hun gedrag, moet het aantal natuurreservaten/gebieden wat ongestoord natuurlijk kan zijn worden vergroot, etc.

Een aantal van de plannen van WEF/WHO/UN/de elite is logisch en klinkt aannemelijk en ten dele zelfs aantrekkelijk. Zeker als je de mainstream media moet geloven. Alles gebeurt voor ons goed, in ons belang. Dus waar zouden we ons druk over maken? Er wordt over ons gewaakt.

Maar als je iets verder nadenkt en verder kijkt, je verder verdiept, zie je de valkuilen. Dan zie je hoe zij ons figuurlijke graf graven

Is het dus beter om het niet te weten? Schaadt het dan ook niet?

Het zou wel eens een paar seconden voor twaalf kunnen zijn. Als we nu niet wakker worden ontstaan er onomkeerbare situaties waardoor we gevangen zitten in een digitaal web en geregeerd worden door digitale impulsen en controlemechanismen. Door onmensen, door duivels. Duivels als Klaus Schwab en zijn nog wezenlozer digitale vriend Yuval Harari, die ervan overtuigd zijn dat we binnen enkele jaren al volledig onder directe controle van digitale netwerken zijn, digitale controle die ons lichaam, ons functioneren, onze gezondheid en zelfs ons denken direct kan beïnvloeden.

De vaccins, met daarin dingen die er niet in thuishoren, zijn daar kennelijk belangrijk bij. Later krijgen we gewoon een chip in ons lichaam of onze hersenen (‘later’ is binnen een paar jaar, want alles gebeurt voor 2030. Het lijkt er trouwens op dat ze een beetje in paniek raken, want ze willen alles zelfs versnellen; er zijn op dit moment grote spelers die niet mee lijken te willen doen, zoals Brazilië en Rusland - maar wie weet wat waar is?). 

Daarom blijft men op vaccins hameren terwijl ze meer ellende dan voordelen hebben gebracht. Daarom ook zijn de teksten over apenpokken op de sites van overheidsinstanties (niet alleen de RIVM, maar ook in Engeland en Amerika) ineens veranderd. Stond er eerst dat er een goede virusremmer was en vaccins niet verstandig waren (omdat de bijwerkingen net zo ernstig waren als het virus zelf), nu gaat het alleen nog over vaccins. Het zijn weer de vaccins die ons moeten gaan redden……En ‘toevallig’ zijn ze ook net klaar bij o.a. Pfizer….

Voor die controle zijn al die 5G masten/zenders belangrijk die we nu overal zien staan en die gericht zijn op alle woonwijken. Terwijl er honderden onderzoeken zijn die de schade ervan aan onze gezondheid aantonen, horen we daar niets over via de mainstream media. Een web van straling en antennes wat ons steeds meer omringt en via gerichte informatie nano-chips in ons lichaam opdrachten kan geven, en informatie kan sturen vanuit ons lichaam.

Maar andere zaken zijn misschien nog wel enger. Het sociale kredietsysteem wat via diezelfde 5G masten wordt beheerd, komt in sneltreinvaart op ons af. Ten dele is dat niet zo erg (zoals met al deze zaken, vooral als je niet verder dan je neus kijkt of de mainstream media je mening laat bepalen) want het is ook handig als je alle gegevens op één plaats hebt en je er via je mobieltje zo bij kunt. Persoonlijk vind ik het heel gemakkelijk om met mijn mobieltje te betalen (sorry!), al zou ik dat principieel misschien niet moeten doen. 

Maar toch onderbreek ik nu mijn verhaal even om een herinnering boven te halen. Toen ik jong was, vertelden mijn ouders me ooit dat de Joden zo makkelijk te pakken waren in WO II, omdat ze als Jood stonden geregistreerd bij gemeentes. Die registratie deed ze deels de das om. Ik ben dat nooit vergeten. Ik begreep (ervoer) heel diep de impact ervan. Verraden door een registratiesysteem! 

Bedenk dat alles van iedereen geregistreerd staat straks, en vooral allemaal aan elkaar gekoppeld. Nu weet de super via je bonuspas wat je koopt, maar straks weet het controlemechanisme dat alles in combinatie met welke kilometers je op welke manier aflegt, wat voor soort groenten je eet, hoeveel slecht voedsel je tot je neemt, je BMI-index en dus overgewicht, de medicatie die je slikt, hoeveel pizza’s je besteld hebt, hoeveel je beweegt of sport, hoeveel je op de bank hangt, hoeveel je op de bank hebt, welke huidskleur of afweerstoffen je hebt, hoe goed je voor je huis zorgt, hoe hoog je thermostaat staat, of je je vaccins wel hebt gehaald, hoeveel water je gebruikt, wat je mening is over tal van zaken, hoe vaak je uitgaat, hoeveel vrienden je hebt, hoe vaak en hoe lang je doucht, etc.,etc. Computerprogramma’s houden alles bij en bepalen of je in lijn leeft met hoe je zou moeten leven (volgens die elite).

En daarop word je beoordeeld, en beloond of gestraft.

Zo zul je uiteindelijk wel vaccins moeten accepteren (al dan niet getest en al dan niet bevolkt met zaken die er niet in zouden moeten zitten) om mee te kunnen doen in de maatschappij.

Kinderen zijn niet meer van de ouders, maar van de ‘Staat’. Doe je niet wat de overheid wil, loop je het risico je kinderen kwijt te raken. Klinkt bizar? Is het ook, maar in China gebeurt het al, om positieve gevallen van een relatief onschuldig virus waar wij nu even lijken te doen alsof het er niet is. En wat gebeurde trouwens in NL de afgelopen jaren met kids?

Ouderen of senioren (klinkt leuker) zullen in leeftijd beperkt worden. Er circuleren nu al video’s via de WEF waarin ouderen aangeven dat ze een mooi leven hebben gehad en in het belang van de kinderen zich zullen laten euthanaseren. Zo worden we mentaal voorbereid. Als we het vaak genoeg zien, gaan we het normaal vinden.

Bezit zal ons worden ontnomen – niet in 1 klap, maar in een paar stappen. We zullen (in 2030 al) niets meer bezitten, geen privacy meer hebben, en “we waren nog nooit zo gelukkig”……..

Vrijwel alle voedsel zal genetisch gemanipuleerd zijn, zoals ook wij genetisch gemanipuleerd zijn geworden (voor een groot deel van de mensen geldt dat nu al door de vaccins).

Het aantal mensen zal worden verminderd o.a. dus doordat voortplanting steeds lastiger zal worden, omdat ouderen vervroegd uit het leven worden geholpen, omdat het immuunsysteem zo slecht is dat daardoor velen zullen sterven, door de beïnvloeding van ons elektromagnetisch veld door de 5G/6G, door geplande oorlogen, doordat gestreefd wordt naar de perfecte digi-mens (transhumanisme), etc.

Alles wat we gebruiken (huis, auto, en al het andere) zullen we uiteindelijk lenen van ‘de Staat’, en dat kan alleen maar als we ons voorbeeldig gedragen. En ons dus laten aansluiten op het digitale systeem, of dus eigenlijk geen echt mens meer zijn.

Het engste van dit alles is, dat het alles of niets is. Laat dat even doordringen! Het is niet zo dat we een keuze hebben om te kiezen voor het stukje wat ons aanstaat en de rest kunnen afwijzen. Het is slikken of stikken. In vrij snel tempo wordt de soevereiniteit van zowel ons lichaam als ons land ons ontnomen, en politici gaan erin mee. We mogen niet meer kiezen wat we wel of niet in ons lichaam laten stoppen, de overheid mag niet meer zelf bepalen wat het in gezondheidssituaties doet, dat gaat de WHO volledig bepalen. En dat betekent dat BigPharma het voor het zeggen heeft. Wel of niet een QR-code? Nu bepaalt Europa dat al, straks is het de ‘wereldregering’, ‘de Staat’.   

Politiek zal niet meer bestaan, dat doet het eigenlijk nu al niet. Democratie vervalt. Er is geen politiek meer, er zijn volgers van de Nieuwe Orde en een paar mensen die ertegen ageren. Die ‘volgers’ hebben het wellicht ten dele niet eens door, anderen wel degelijk. Die hebben de waan dat ze aan een waanzinnige evolutie meewerken. Helaas letterlijk waanzinnig! Duivels zelfs. 

Om dit alles via de mainstream media te kunnen promoten is de censuur zo belangrijk. We mogen namelijk geen tegengeluiden horen. Nog veel te veel mensen beseffen niet dat die censuur er is, ze willen het niet geloven. Er zijn immers zoveel verschillende journalisten en meningen? Is dat laatste zo? Of wordt er bewust af en toe iets kritisch gezegd om die schijn te wekken? Zoals soms in praatprogramma’s. En mensen het gevoel te geven dat er ‘kritische journalistiek’ is?

Zelf vermoed ik het laatste, want echte kritiek is ver te zoeken, en kritische mensen worden belachelijk gemaakt of gestraft. Kijk hoe de kersverse omroep ‘Ongehoord Nederland’ wordt aangevallen vanuit de 2ekamer omdat ze kritische informatie delen, niet in lijn met dat wat de overheid (of ‘Staat’?) wil dat we horen. En ooit - toen ik nog op de automatische piloot ging - was ik het waarschijnlijk met die kritiek eens. 

De hooghartige lacherige manier ook waarop Rutte kijkt als ie kritische vragen krijgt – ook over de van ouders afgenomen kinderen (ook hier gebeurt dat dus) of over het WEF: een blik van ‘niemand doet me wat, klets maar een eind weg, ik ben gewoon een pionnetje en niet te pakken; ik voer mijn opdracht uit en wat de gevolgen voor jullie zijn is niet belangrijk’.

En wat hij zegt over Klaus Schwab (die hij in de kamer eerder zei niet eens te kennen), die in zijn boek over de agenda 2030 “The Great Reset” precies vertelt wat er gaat gebeuren: ‘hij zorgt alleen voor de zaaltjes en versnaperingen’.
Het kan zijn dat ie niet door heeft dat ie gebruikt wordt, maar hij lijkt slimmer. En in dat geval, tja, hoe noem je het dan? 

Hoe dan ook. Wat niet weet wat niet deert………..? Het is kolder, apenkolder.

Ik denk dat het belangrijk is om je goed te informeren, via zoveel mogelijk kanalen. Maar er niet in te verzuipen. Informatie geeft kennis en kennis geeft macht. Niet zozeer macht over anderen, wat de elite nu duidelijk wel wil, maar macht over jezelf. Zeker als je dat combineert met ontspanning, met Qigong, met meditatie, met ademhalingsoefeningen. Waardoor je beter kunt relativeren en eventuele angst beter kunt relativeren en managen. 
Maar laat ook duidelijk zijn dat de elite niet wil dat je macht over jezelf hebt!

Ik zie ook dat mensen die samen op kritische social media kanalen zitten zich soms terugtrekken omdat het ze te veel wordt.....

Zelf informeer ik me goed, maar ik kijk nauwelijks naar de 'alternatieve' uitzendingen van blckbx, de Nieuwe Wereld, Café Weltschmerz, Jenssen, e,d, omdat het te veel tijd opslokt/verknoeit die ik bezig ben met zaken waar ik niet mee bezig wil zijn. De kritische kanalen bekijk ik 2x per dag en skip dan heel veel wat niets toevoegt aan wat ik al weet. Wel informeer ik me over de inhoud en de belangrijkste uitspraken rond nieuws via o.a. telegram-kanalen. De mainstream media laat ik in zoverre links liggen dat ik er niet naar kijk, maar wel vluchtig digitaal de grote lijnen volg en af en toe iets echt uitspit. 

Wie is nu die elite? Wel, die is op dit moment bijeen in Davos: grootaandeelhouders, de rijksten der aarde, de mainstreammedia, regeringsleiders. Zij 'bezitten' de wereld. Met Klaus Schwab op de voorplecht. De vraag is of deze enge man – ogenschijnlijk zonder gevoel en zoon van een van Hitlers officieren – de ‘baas’ is, of een pion van anderen. Maar van daaruit (WEF, Davos) worden alle politici gebrainwashed richting een Utopia voor de elite, wat voor heel veel gewone mensen die het goed hadden een hel zal zijn. Zeker vergeleken met hoe het altijd was. Voor mensen die het heel slecht hadden, zal het wellicht beter zijn (in materieel opzicht alleen). 

Nogmaals, hoe verder dit systeem doorgedrukt wordt (zonder dat we daar tot nu toe veel over in te brengen hebben), hoe onmogelijker het wordt om het te keren. En om het door te drukken worden angst, censuur en media-beïnvloeding gebruikt.

Mensen die hier heel bewust aan mee doen worden niet voor niets door een aantal wakkeren volksverraders genoemd. En kijk ook maar eens hoe ver het al is. Kuipers doet er ook keihard aan mee, zogenaamd in ons belang van de volksgezondheid. Zelf vind ik het meer verraad van de mensheid, omdat het wereldwijd gebeurt. En omdat het de mens als menselijk-van-aard gaat uitschakelen. De blauwdruk wordt veranderd, ons genetisch systeem wordt veranderd, ons gevoel wordt veranderd, ons lichaam wordt veranderd. Ze rommelen - zou je kunnen zeggen - met 'God's' werk, ze dagen het Universum en Moeder Natuur uit. Schwab en de zijnen geloven ook niet in iets als ‘God’, of (re)incarnatie, of überhaupt iets ‘machtigers’. Zij zijn zelf God.

En toch wil ik positief eindigen. Ik denk dat we een aantal heel moeilijke jaren gaan krijgen, al is het alleen al omdat de agenda van het WHO nog een aantal epidemieën voorspelt. En die van het WEF vastligt. En dus nog meer vaccins die nergens op slaan, en dus nog meer schade aan de afweersystemen van heel veel mensen, nog meer lockdowns, nog meer inperking van rechten en 'normaal' bewegen, etc. Maar tja, als je de bevolking wilt verminderen en aan je voeten wilt krijgen…..

Maar uiteindelijk zal de mens het winnen van de duivels, zal het licht het winnen van het duister. Er zullen meer mensen wakker worden (en een minderheid is genoeg!), er zal spiritueel steeds meer licht en liefde gestuurd worden naar daar waar het nodig is, daar waar het duister is. Het duister zal worden bestreden. Niet alleen lees ik dat van mensen die veel meer voelsprieten en spirituele contacten hebben dan ik, maar ik voel het diep van binnen. Het kan niet anders......

Hoe langer het duurt voordat het zover is, zal bepalen wat de schade wordt. Het is niet anders. Laten we dus vooral licht sturen, liefde sturen, ons zo vaak mogelijk één voelen met het universum (met ‘God’, met Moeder Aarde), goed voor ons lichaam zorgen, sporten, relaxen, Qigong of yoga beoefenen, mediteren, blij zijn, anderen aanmoedigen, glimlachen, etc. 

En denk niet dat je geen invloed hebt. Elk beetje licht, elk beetje liefde, elke glimlach, het draagt allemaal bij. En daarmee zullen we het duivelse verjagen. Liefde zal overwinnen. Dus zet je krachten in, zet je liefde en stralende licht in. 

Maar denk niet dat de wereld of jijzelf beter wordt door jezelf af te keren van (goede, veelzijdige) informatie….. Informatie is uiteindelijk macht, macht ook voor jezelf. Het gaat om de dosering daarvan en de hoeveelheid positiviteit die je in je leven en dat van anderen stopt. Dan kun je ‘berusten’, liefdevol leven, ben je voorbereid en heb je de zaken in eigen hand. Want uiteindelijk gaat het erom hoe we omgaan met wat er gebeurt……

Laten we zorgen dat wij mensen mensen blijven en geen partiele robot worden. Laten we zorgen dat we zelfstandig blijven nadenken. Laten we zorgen dat niet al het natuurlijke wordt vervangen door gemanipuleerde surrogaten. Dat geldt voor zowel mensen, dieren als voedsel. Al is het alleen al omdat een groot deel daarvan nooit meer terug te draaien is.
Daarom is het ook zo belangrijk om biologische fruit en groente in je eigen tuintje te zetten. Of te halen bij de plaatselijke biologische boer(derijwinkel). Nu mag en kan het nog.

Ik ben positief over de toekomst omdat ik ervan overtuigd ben dat er heel veel meer goede mensen dan slechte mensen zijn. En dat 'goede' hoef je niet van de daken te schreeuwen. Straal gewoon met je intentie liefde, licht, respect, goedheid e.d. uit naar de kosmos, naar de mensheid, naar de wereld. Denk er niet teveel over na. Stel je gewoon voor dat je het doet. Dan doe je het ook. Zo simpel is het. En samen.......

Ik hef liefdevol en hoopvol het glas op ieder van jullie! 

Op positiviteit.

Op menselijkheid.

Op gezond verstand.

Op het licht.

Op de liefde!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn