Waarheid.

Ben ik al decennialang op zoek naar de waarheid, vooral op het gebied van geneeskunde, blijkt steeds meer dat de waarheid niet bestaat.

Voor mij ging de waarheid de mist in toen Jan Peter Balkenende destijds Wouter Bos uitmaakte voor draaikont (2006?). Ik had de confessionele partijen altijd partijen gevonden die alles draaiden wat ze konden draaien (als er iemand draaide was het JP), terwijl de PvdA vrij rechtlijnig was. Op het moment dat JP dit zei en de media het overnamen, dacht ik “hier wordt de waarheid verkracht en zal nooit meer de oude zijn”. En ik begreep niets van wat er gebeurde. Hoe iedereen klakkeloos meeging in die gemanipuleerde waarheid. Het werd uiteindelijk zelfs het einde van Wouter Bos als politicus.
Net zoals Pim Fortuin ‘paars’ puinhopen toeschreef, terwijl het een van de beste kabinetten voor het land is geweest die er waren, op allerlei gebieden. Gewoon feiten. Pim zei het, en de media namen het over, het volk geloofde het. Heb het nu over ‘paars’ en het was het slechts denkbare kabinet.

(Ik neem deze voorbeelden, omdat ik niet weer medische wil nemen, die zijn er ook genoeg)

President Trump heeft het ‘verkrachten’ van de waarheid als een van zijn speerpunten gemaakt. Ook hij heeft door dat als je leugens maar genoeg vertelt, mensen het vanzelf gaan geloven. De media verkondigen het, en dan heb je al bijna je doel bereikt. Op z’n minst is er vuur waar rook is, dus ……

En soms begrijp ik zaken ook gewoon niet.
Zoals de Corona. Ik bedoel het virus, niet het bier.

  • Bill Gates (door velen m.i. ten onrechte gezien als filantroop) heeft samen met de WHO (die ook deels afhankelijk is van zijn donaties) en een Engelse partij al jaren geleden een vaccin laten ontwikkelen tegen het corona-virus. In 2018 goedgekeurd.
  • Afgelopen oktober werd er in Amerika een oefening gehouden alsof er een epidemie met het corona-virus uitgebroken was.
  • En 2 maanden later breekt er een epidemie uit in China.
  • In de provincie waar het potentieel gevaarlijkste laboratorium staat dat experimenteert met o.a. het corona-virus.
  • Dan blijkt ook nog volgens Griekse onderzoekers dat het virus wat uitbrak door mensenhanden is vervaardigd en geen toevallige natuurlijke mutatie is van het virus. Het is dus zeker niet afkomstig van een vismarkt zoals de media ons willen doen geloven.

Wat is er gebeurt? Zijn dit allemaal toevalligheden? Ik hoop het met heel mijn hart, maar….

En hoe zit het met de panische ingrepen, het afsluiten van hele steden? Het virus blijkt ietsje meer doden op te leveren dan een gewone griep! Waarom dan al die paniek? Doen we ook zo als er gewoon griep heerst? Wat een paniek zouden we dan creëren. 
Is dat alleen om ons met z’n allen bang te maken en ons klaar te maken voor het accepteren van nog meer vaccinaties? (Gates heeft alweer 100 miljoen overgemaakt op de rekening van de WHO, zou dat invloed hebben op het beleid rond het vaccin?).
Of is het zo dat we iets niet horen, dat er misschien wel veel meer doden vallen en het veel gevaarlijker is dan wordt gezegd?

In elk geval is het zo dat destijds in oktober is afgesproken dat wereldwijd elke informatie die niet past in het straatje van de autoriteiten (WHO, overheden, defensie, BigPharma, etc.) zal worden aangepakt. In vele landen zitten ook mensen gevangen die openlijk hun twijfels hebben geuit over wat er nu gebeurt. Zoals die arts die waarschuwde voor het gevaar in China – en nu overleden is aan het virus – ook door de overheid werd opgepakt en beschuldigd van het verspreiden van valse geruchten.

Ik kan er nog veel meer over zeggen, maar het gaat om die vraag ‘wat is de waarheid’?

Vroeger kwamen geruchten over de waarheid soms via berichtjes op internet naar buiten, sinds we de social media hebben en browsers, die worden gecontroleerd door de grote partijen (die weer banden hebben met BigPharma en de defensie van de VS) gebeurt het tegenovergestelde, de berichtjes van vroeger worden nu gecensureerd. We horen vooral wat autoriteiten willen dat we horen. En als het hun niet bevalt, wordt het geblokkeerd. De media, van oudsher de critici van de informatie, zijn als een mak schaap geworden omdat ze volledig afhankelijk zijn van de reclame inkomsten (van vooral BigPharma en gelieerde industrieën). 

Hoe dan ook, de waarheid is manipuleerbaar. Wat niet zal maken dat ik mijn zoektocht naar de waarheid staak. Voor mij is de waarheid dat wat werkt en goed is voor de mens als individu en de mensheid en de natuur als totaal. En dat blijft – ondanks frustraties van alle leugens – een heerlijke zoektocht.
Bovendien leerde ik vroeger: “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”.

En ook daar blijf ik in geloven, soms tegen beter weten.....

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn