Ik moet beginnen mijn excuses aan te bieden. Een tijd lang heb ik niets geschreven voor de blog.

Dat komt omdat ik alle negativiteit zat was, dat ik het zat was uit te leggen waarom er niets klopt van wat er nu gebeurt. Het feit dat ik dáármee bezig was en niet met iets leuks maakte dat ik stopte met schrijven.

Maar…….het verandert niets aan de situatie. Ja, ik ben met leukere dingen bezig, maar de gekte gaat door. Gisteren zag ik een quote van Albert Einstein:

“De wereld wordt niet vernietigd door hen die kwaad doen, maar door hen die het kwaad zien en er niets tegen doen”

Het zette me aan het denken.

De dag ervoor zag ik een YouTube presentatie van Ivor Cummins (https://www.youtube.com/watch?v=3cjgicrA504&t=1s) over de statistieken en COVID. Heel verhelderend. 

Gisteravond natuurlijk onze premier die vertelde dat besloten was dat we niet mochten versoepelen.

En dan vanochtend in de media de klacht van o.a. Van Dissel dat hij vreest voor al het ‘nepnieuws’, zoals verhalen dat de testen niet betrouwbaar zijn. Misschien was dat voor mij wel de laatste druppel om te besluiten toch weer te gaan schrijven, zelfs als dat slechts enkele mensen bereikt. Ik schijn nu eenmaal iemand te zijn die kennis blijft verwerven en dat wil delen, en voor mij is het belangrijk te proberen de waarheid zoveel mogelijk te achterhalen. Voor mij zijn wetenschappers alleen wetenschappers als ze een open mind hebben en breed kijken. Als ze bereid zijn kritisch te kijken naar eigen handelen. Als ze werken met zaken zoals ze zijn in plaats van zoals ze willen dat het is, en zich niet laten gebruiken door de politiek of eigenbelang.  

Om met dat laatste te beginnen: die testen zijn door de mangel gehaald door serieuze wetenschappers en volslagen ongeschikt bevonden. De uitvinder ervan heeft dat vanaf het begin gezegd. Een van de fabrikanten ervan – Sir Roger Hodkinson (Canada) – heeft gezegd dat er direct mee gestopt moet worden, dat de hele pandemie een hoax is gebaseerd op leugenachtige cijfers. Door die wetenschappers wordt gezegd dat wel tot 80-90% vals positieve testen kunnen worden gevonden door de manier waarop ze nu worden gebruikt. In Portugal heeft de rechter de testen na uitgebreide inventarisatie met wetenschappelijk deskundigen als onbetrouwbaar bestempeld en de erop volgende verplichte quarantaine ongrondwettelijk!

En waar wordt het hele beleid op gebaseerd? Precies, op die testen en de cijfers aan zogenaamde besmettingen. Wat helemaal geen besmettingen zijn, maar mensen die positief hebben getest op een test die op vele vlakken niet deugt (volgens deskundige wetenschappers). Een positieve test zegt noch dat je Covid hebt (gehad), noch dat je besmettelijk zou zijn. Zegt eigenlijk niets duidelijk.

Op cijfers die in feite weinig tot niets zeggen wordt een beleid uitgerold met o.a. verplicht dragen van maskers terwijl elk serieus wetenschappelijk onderzoek (tot nu toe 22) laat zien dat het helemaal niets uitmaakt.

Waarom zou je als regering mensen opzadelen met mond/neusmaskers (toch een soort muilkorf) als het helemaal niets doet? Figuurlijk/letterlijk monddood maken?

Het is een serieuze vraag!

Waarom gebeurt dit terwijl het nergens op slaat? 

En hetzelfde geld voor alle verboden om samen te komen, om samen leuke dingen te doen, om straks samen kerst te vieren.
Ivor Cummins laat aan de hand van de grafieken in Europa en Amerika zien dat het verloop van het virus ongeveer overal gelijk is, met of zonder maatregelen. Sterker nog, de landen met minder maatregelen gaan gemiddeld zelfs iets beter. Lock down of masker, het heeft geen invloed op de curves. En waar enig effect lijkt te zijn, was de curve al bezig te veranderen. (Als je een lock down instelt als het al beter gaat, zal het daarna ook beter gaan – niet door de lock down, maar omdat het al beter aan het gaan was).

Ik zal de komende periode vast op meer zaken ingaan, maar nu even de cijfers van gisteren op basis waarvan we niet mogen versoepelen richting Kerst, of wellicht mogen we helemaal geen Kerst vieren. Dat gaan we de 22e horen…… 

De cijfers zouden heel onheilspellend zijn. En waarom? Omdat er in een week tijd 27% meer besmettingen werden getest. Dat klinkt heftig ja, maar ze vergeten te zeggen dat er ruim 23% meer testen zijn gedaan

Bovendien waren er gisteren bijna 1000 minder positieve testen dan eergisteren.

Het R-getal wat aangeeft hoeveel mensen elkaar besmetten willen ze onder de 1 hebben, maar toen het er even onder was, werd er ook gezegd dat het niet goed ging. Dat R-getal is nu gedaald tot 1. Gedaald dus, maar weer is het niet goed. Het aantal opnames op de IC is gedaald ten opzichte van weken geleden, maar – terwijl we in de verste verte niet in de buurt komen van de getallen van maart-april – het is niet goed volgens de heren.

De ziekenhuisbezetting is inderdaad ongeveer 100 hoger dan 5 dagen geleden, maar ook 100 lager dan 14 dagen geleden(!). Naar welke cijfers moeten we dus kijken? Het is gemakkelijk ze zo te kiezen dat je slecht nieuws kunt vertellen, maar waarom zou je? 

Het lijkt er steeds meer op dat de heren pas tevreden zijn bij een getal 0. En als je bedenkt dat we in een tijd van het jaar zitten van infecties en virussen, is dat nogal naïef om niet te zeggen dom.

En dan het inspelen op de emoties door Rutte. Hij begrijpt dat Kerstmis juist dit jaar zo belangrijk is, en er zullen bijna 10.000 stoelen leeg blijven door mensen overleden aan Covid. En juist daarom moeten we het sober vieren (en moeten we als ouders kiezen welke kinderen wel of niet over de vloer mogen komen).
In de winter van 2017 op 2018 waren er ook bijna 10.000 doden, toen door de griep. Deden we toen ook zo hysterisch? Werd er toen ook zo op het gemoed gespeeld?
Ook toen lagen de ziekenhuizen vol (nu niet eens), lagen de IC’s vol (nu niet eens) en hadden de mortuaria het druk.

De manier waarop de cijfers worden gebruikt om ons te vertellen dat we het weer niet goed genoeg hebben gedaan en dat we wellicht nog meer beperkingen hebben te accepteren is weerzinwekkend.
Ik kan niet geloven dat dit een wereldwijd plan is om mensen te onderwerpen aan een strak regiem waarbij onderworpenheid aan de industrie (verplichte vaccins; digitale volgsystemen; overal continu bereikbaar en traceerbaar) en overheden de basis is. Ik kan me niet voorstellen dat onze medemensen ons dat zouden willen aandoen, dat overheden daarin meegaan. Ik wil zo'n theorie niet geloven, zelfs al zijn er veel dingen die daarop wijzen. 
Maar ik vraag me wel af wat dan de leidende factor achter dit alles is. 

 • Zonder enig wetenschappelijke grond, zelfs er tegenin, maskers verplichten
 • Testen doen waarvan wetenschappelijk vaststaat dat ze in feite niets zeggen.
 • Die uitslagen gebruiken om een volk te gijzelen en vrijheid te ontnemen
 • Kokervisie van beperkt deskundigen beschouwen als wetenschap
 • Vaccins waarvan veiligheid nooit gegarandeerd kan zijn opdringen aan de bevolking
 • Vaccins waarvan de effectiviteit niet echt goed onderzocht is (die 90% is complete onzin) loslaten op kwetsbare mensen
 • Alle onderzoeken die de schadelijkheid van maskers aantonen compleet negeren
 • Vertellen dat het heel slecht gaat, terwijl dat niet waar is
 • Mensen tegen elkaar opzetten door te zeggen dat het gedrag niet goed genoeg is (van mij natuurlijk wel, dus ben jij 'fout')
 • Negeren hoe het natuurlijk verloop van het virus is
 • De invloed van de verstoring van het elektromagnetisch veld van de aarde en de gevolgen daarvan compleet negeren en deze zogenaamde pandemie gebruiken om het juist verder te verstoren met alle 5G apparatuur en satellieten. 
 • Een virus zeer dodelijk noemen terwijl onder de 70 jaar de sterfte lager is dan aan een griep en terwijl meer dan 85% van de besmette mensen er zelfs geen klachten door krijgt
 • Een virus zeer besmettelijk noemen terwijl je wel heel erg je best moet doen een ander te besmetten
 • Verzwijgen dat er 2 mensen zijn overleden in de testfase van het Pfizervaccin

Ik kan nog wel even doorgaan.

Wat echter ook duidelijk is, en dat beangstigd me meer dan welk virus dan ook, is dat het gros van de mensen alle leugens (of iets vriendelijker: verdraaide feiten) van de media en de overheid gewoon als waarheid in hun hoofd laten gieten. Mogelijk is dat het verwoestende effect van de social media: mensen bombarderen met informatie die niet klopt zodat ze murw worden en denken dat wat ze in hun hoofd gegoten krijgen allemaal waar is……..

Als er iets is wat ons echt bedreigt, is dat het wel.

Het maakt ons tot weerloze, zelfs beetje hersenloze slachtoffers van nepnieuws wat wordt verkocht als de waarheid. In intussen wordt alles wat in de buurt van de waarheid komt als nepnieuws afgeserveerd, gecensureerd, verboden of belachelijk gemaakt. 

Ik schrijf weer, maar wordt er niet vrolijker van……. kan het echter ook niet negeren of wegstoppen. En ik weet dat er heel veel mensen - ook veel collega's - over de hele wereld wel nadenken en proberen mensen wakker te houden of maken. Geeft moed, maar het blijft allemaal vervelend. 

En toch: de numerologische voorspelling van 2021 geeft me een sprankje hoop, al wordt de chaos en polarisatie eerst nog groter.
(Ik zal er nog over vertellen).

P.S.: Een video van vele artsen die waarschuwen voor het vaccin (de vaccins): https://lbry.tv/@OracleFilms:1/Ask-The-Experts-(Covid-19-Vaccine):e?r=9Uook9q1EaoZ6saST9goH4pBMxdxEAmU 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn