Tja, wat zou ik niet willen weten?

Ik heb bijvoorbeeld begrepen dat de Europese rechtbank (de rechtbank die over heel Europa gaat, ook over niet EU landen als Zwitserland) al enige weken geleden een verbod op verplichte vaccinatie heeft uitgesproken en eveneens een verbod op onderscheid op basis van vaccinatie. Een uitspraak dus tegen vaccinatiepaspoorten en voordelen voor gevaccineerden. Net als de verplichting tot volledige voorlichting over de vaccins. Waarom gaat de EU dan toch gewoon door met het voorbereiden op zo’n vorm van discriminatie, en blijft de overheid net doen alsof de vaccins 100% veilig en betrouwbaar zijn?

Ik heb nog veel meer vragen.

Maar ik word er ook moe van.

Moe van alle onjuistheden.

Moe van het feit dat pakweg 3 virologen het land regeren, omdat de politiek zich laat inpakken door angstscenario’s; angstscenario's die ook nog eens keer op keer niet uitkomen. Zoals Maurcie de Hond het zo mooi zegt: ze draaien bij het RIVM aan hun speelgoedstuurtje en denken dat ze echt het virus besturen qua richting en kracht. 

Moe van het feit dat de media gevloerd zijn en niet meer opstaan. Media gespeend van elk kritisch denken en berichtgeven, meedoend aan valse informatie over tal van zaken. Je moet naar You Tube kanalen als De Nieuwe Wereld, Blckbx, Café Weltschmerz, Maurice de Hond en Ivor Cummings om andere geluiden te horen en echt op de hoogte te zijn. 

Moe van het feit dat mensen en vooral artsen die het beste voor hebben met de mensen, die hun nek uitsteken in het belang van patiënten, volledig worden genegeerd en zelfs gecensureerd. Wereldwijd.

Moe van het feit dat niemand kijkt naar het sterftecijfer van 0,23% (onder de 70 0,05%!), terwijl alle maatregelen zijn begonnen toen de WHO zei dat het 3,4% was.
Het gaat eigenlijk niet meer om het virus, maar om het zo veel mogelijk vaccinaties geven. Er is een angstdeken die maakt dat vrijwel niemand meer gezond na kan denken. De enige in de wereld die bepaalt wat er op medisch gebied gebeurt is de WHO (gesponsord door de pharmacie en Bill Gates......). Ik begrijp dat dat zelfs in de grondwet is vastgelegd. 

Moe van ‘het volk’ wat denkt dat de regering het allemaal zo goed aanpakt, terwijl vrijheden langdurig worden afgenomen en de consequenties van deze aanpak ons nog vele jaren zullen achtervolgen: werkloosheid, faillissementen, megaschulden en dus megabezuinigingen, jaren achterstand op gebied van psychische hulpverlening, vele kinderen meer die met de trauma’s van huiselijk geweld moeten leven (de rest van hun leven), etc.,etc. En dat nog los van de wereldwijde ellende (zoals die vele miljoenen meer hongerdoden). 

Moe van een overheid die zegt alles te doen wat ze nu doen voor onze gezondheid, terwijl de snoep nog bijna gratis bij de kassa ligt, de sigaretten in allerlei soorten (incl. kwalijke E-sigaretten) te koop zijn, de Gall & Gall open is terwijl de sportscholen gesloten zijn, kankerverwekkende onkruidverdelgers gewoon te koop zijn, bespoten groenten de norm is waar dat biologische zou moeten zijn, kinderen met ramen open in hun klasjes zitten (maar thuis moeten blijven als ze gaan hoesten), vitamines en mineralen die de weerstand verhogen worden ontraden en wekelijks tientallen zo niet honderden mensen met waterkanonnen worden natgespoten bij temperaturen van 7 graden of minder.
Nee, het is duidelijk dat de overheid alles over heeft voor onze gezondheid.

Moe ook van de gelatenheid waarmee alle bijwerkingen op de vaccins worden geslikt, waarmee de doden worden genegeerd als oud en versleten, de gigantische hoeveelheid bijwerkingen in tehuizen die niet eens worden gemeld. 'Want dit vaccin mag geen nadelen hebben, het is zo belangrijk........'(?). Het land ging plat om alleen besmettingen zonder doden, maar nu er doden door vaccins vallen, gebeurt er niets........rare wereld. 

Overigens heeft de universiteit van Harvard enige jaren geleden berekend dat slechts 1% van de bijwerkingen van vaccins gemeld wordt...........hoeveel doden zijn er dus echt als het Lareb er nu 138 meldt na de vaccins? 

Zoals al gezegd, ik word er moe van en houd deze blog kort, want ik kan uren doorgaan zonder dat het enig nut heeft. Er is weinig ruimte voor rede in een wereld die gebiologeerd wordt door angst. 

De lente is begonnen, die van de natuur dan in elk geval.

Daar ga ik van genieten. Van elk straaltje zon……heerlijk!

Ik hoop dat jij dat ook doet! 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn