Het begint me steeds meer tegen te staan dat veel van de door mij geschreven blogs gaan over corona, over een of andere vorm van negativiteit. 

Het is logisch, want er valt op dat gebeid weinig positiefs te bespeuren en ik vind dat een groot deel van de medische wereld het volk schandelijk in de steek laat en vergeten is wat hun vak ook alweer was, maar toch.

Ik wil ook - en liefst vooral - bezig zijn met positieve aspecten. 

Omdat ik mijn arts-zijn en alle zaken die niet kloppen niet kan verloochenen, moet ik de medisch kritische blogs wel schrijven. Dus heb ik tot het volgende besloten:

Ik ga vanaf nu 2 soorten blogs schrijven, die ik al direct van elkaar scheidt:

1. De medisch kritische blog, waarin ik datgene wat op gebeid van gezondheid gebeurt kritisch zal volgen. 

en

2. De Pak Je Geluk blog, die onderwerpen bevat voor groei en ontwikkeling, voor meer positiviteit, voor meer of sneller geluk.

Het voordeel is dat de lezer ook direct kan beslissen om voor de een of de ander te gaan. Wil je alleen positief, dat kan. Wil jj juist alleen kritisch (ik zou dat niet aanraden), dat kan ook. 

En ik hoop met heel mijn hart dat gaandeweg de Pak-je-geluk blog meer artikelen gaat bevatten dan de andere blog. Hoewel er veel heel nuttige artikelen te schrijven zijn die kritisch zijn.
Het is deze rare wereld met corona die maakt dat er polarisatie is, dat er censuur is, dat mensen tegen elkaar opgezet worden, dat je extra op je woorden moet passen. 

Maar vanaf nu dus 2 soorten blogs. 

Voorlopig laat ik 'Blog Algemeen' nog even staan zodat de artikelen die ik niet naar de andere twee heb verschoven nog te lezen zijn, maar over enige tijd haal ik deze blog weg, zodat alleen de ander twee over zijn. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn