Er gebeuren duivelse dingen op dit moment in de wereld. Een groot deel van de wereldbevolking is blootgesteld aan een experimentele ‘gentherapie’ wat werd gepresenteerd als een veilig en werkzaam vaccin tegen Covid.

Er werd gezegd dat het DNA niet beïnvloed zou worden, maar intussen blijkt uit studies dat dat wel degelijk het geval is. En dat betekent dus dat onze blauwdruk – en mogelijk ons nageslacht – beïnvloed wordt.
Bovendien blijkt het effect van die zogenaamde vaccins vrijwel nihil als het gaat om het voordeel (bescherming van ziekte en overdracht), maar desastreus als het gaat om het nadeel (idioot veel meer doden, extreme langdurige verzwakking van het immuunsysteem).

Dit alles was al jaren voor de uitbraak voorspeld door o.a. Bill Gates, zoals zijn vrouw ook al voorspelde dat een ‘gemaakt’ virus onze grootste bedreiging zou worden. Bill Gates voorspelde een pandemie, organiseerde een oefening voor een covid-pandemie en een maand later hadden we een pandemie.

Nu voorspelde dezelfde Bill Gates in 2021 dat de volgende pandemie een pokken-pandemie zou zijn, afgelopen week was er een oefening van een pandemie van apenpokken, en nu horen we dagelijks in het nieuws nieuwe gevallen van apenpokken overal in de wereld.

Toeval? Of wordt het tijd dat we wakker worden?
De documentaire het PLAN laat zien dat de WHO (in handen van de elite, Gates, Pharma) een agenda heeft van een reeks pandemieën tussen 2020 en 2030.

Er is veel geschreven over hoe het komt dat wij mensen gemiddeld nogal slaafs en in de rol van slachtoffer alles ondergaan. Dat we niet doorhebben dat er heel kwaadaardige krachten bezig zijn de wereldbevolking rigoureus te verminderen en verzwakken. Dat we niet doorhebben dat we in een soort digitale gevangenis worden gemanoeuvreerd waarvan we het voorbeeld zien in China (en Shanghai nu – vele miljoenen mensen opgesloten omdat er enkelen positief zijn, na even absurde maatregelen in o.a. Australië). Dat we niet doorhebben dat de zogenaamde pandemie en de oorlog worden gebruikt om het net aan te trekken van digitale controle en het afnemen van grondrechten en vrijheden.

Angst, het creëren van angst, werd als belangrijkste gereedschap beschreven. Door angst kunnen we niet meer rationeel denken en doen we alles vanuit een soort verlamd functioneren, vanuit een overlevingsinstinct (ikke-ikke). Daardoor is het ook zo gemakkelijk om groepen mensen tegen elkaar op te zetten en als je die angst blijft creëren lukt het ook om het gezond verstand te blijven onderdrukken. Zeker als de media (zowel de TV als de kranten) massaal meedoen in dat plan. En als de social media kritische wetenschappers en artsen censureren.

Daardoor zien mensen niet hoe alle maatregelen gefaald hebben, hoe we bewust en opzettelijk (dat blijkt uit de WOB-verzoeken) beduveld zijn door onze overheden.

Maar m.i. is er nog een reden waarom dit alles kan gebeuren en we ook weer in het volgende pandemie verhaal gaan trappen. En het volgende…. Er zijn voorspellingen dat de komende jaren honderden miljoenen mensen het leven gaan laten, na miljarden besmettingen. En terwijl het de vaccins zijn die zorgen voor een enorm verzwakt immuunsysteem en veel meer chronische en ernstige ziekten, wordt de schijn opgehouden dat het door het virus zou komen. En dat lukt grotendeels omdat we kennelijk niet meer gezond kunnen nadenken en de deskundigen (artsen, wetenschappers) vrijwel volledig monddood gemaakt zijn. Juist ook weer mede door de media.

Al maanden is er een duidelijke oversterfte. Maar niet door Covid. Dus moet het zijn door het uitstellen van de maatregelen en/of de ‘vaccins’. Maar de media en overheid proberen het toch – tegen alle gepubliceerde cijfers en logica in – op het virus te schuiven.

Wat ik me na een discussie onlangs gewaarwerd, is dat we als mens in principe goed zijn. Zo goed, dat velen zich niet kunnen voorstellen dat mensen zo slecht zijn dat ze massaal zorgen voor vernietiging van leven en gezondheid.

Als huisarts heb ik ervaren dat de farmaceutische industrie geen filantropische instelling is hoewel destijds een enkel klein ‘familie’-bedrijfje (maar die zijn allemaal opgeslokt) nog wel een positieve insteek had. Ik zag dat met onderzoeken werd geknoeid zodat nieuwe middelen op de markt konden komen, dat wij artsen beloond werden als we voor hen gunstige uitslagen maakten. Ten koste van de waarheid.

Als je de ‘Cholesterol Leugen’ hebt gelezen heb je kunnen zien dat het hele cholesterol plan al tientallen jaren voordat het een hype werd stap voor stap was opgezet om uit te monden in die hype. Als het even kon iedereen aan de cholesterolremmers. Terwijl nu uit steeds meer onderzoeken blijkt dat juist een hoger cholesterol gelinkt wordt aan een langer leven. En er ook nooit een afname van sterfte was door die middelen. Maar wel bij velen een afname van kwaliteit van leven.

Vitamines en mineralen, de bouwstenen van onze cellen, die weer de bouwstenen van ons lichaam zijn, worden in de hele geneeskunde (medicijn)studie volledig ondergesneeuwd door medicamenten van de industrie. Artsen leren denken in medicamenten in plaats van in genezen. Net als ze leren ‘afwijkingen’ te vinden in plaats van de natuurlijke wegen van het lichaam te erkennen en daarop te anticiperen.

Toch, als ik met mijn zoon destijds praatte over de farmaceutische industrie en hoe ze in mijn ogen niet in het belang bezig waren van de patiënt, kon hij daar niet bij. “Niet al die mensen zijn toch slecht? Er werken tienduizenden mensen, die kunnen toch niet allemaal slecht zijn? Pa, ik geloof dat niet”.

Je kunt dat doortrekken naar nu. Niet alle journalisten zijn toch zo slecht dat ze meedoen aan dat eenzijdige leugenachtige verhaal? Niet alle artsen zijn toch zo slecht dat ze hun mond houden over wat er echt gebeurt? 

Nee, maar zoals de meeste automobilisten – ook als ze drammerig zijn – op de grote weg hun auto heel willen houden en toch op tijd remmen, willen al die genoemde mensen hun brood op de plank houden en hun gezin beschermen. Sam Brokken, voormalig lector gezondheidswetenschappen in België, werd al vroeg in de pandemie ontslagen omdat hij vragen stelde op TV. Hij werd geofferd en als voorbeeld gesteld. Hij kreeg ook geen werk meer en is geëmigreerd.

Journaliste Jakobien Huisman ervoer dat ze geen kritische vragen mocht stellen of vermelden in de krant, en besloot haar eigen weg te gaan. Ze maakte een aantal schitterende documentaire uitzendingen in de reeks ‘Tegenwind’, onder andere te zien via blckbx.nl. Wetenschappers die op hun eigen gebied wel vragen durfden te stellen, ook met Sam Brokken, Maurice de Hond, Mattias Desmet (over de angst) en bijvoorbeeld de ontdekker van het mRNA vaccin Robert Malone.  

Alle beroepen hebben op hun eigen manier te maken met blokkades om de waarheid te vertellen. Artsen dreigen hun bul zelfs kwijt te raken. Journalisten worden ontslagen. En buiten de maatregelen van de ‘baas’ zijn ze ook de kop van jut, want hun collega’s die wel willen meeblazen in het valse orkest toeteren graag rond dat ze niet deugen. 

Ik realiseerde me gisteren bij het kijken naar een Zweedse serie op Viaplay dat in alle mogelijke series op alle mogelijke zenders heel veel mensen zitten die op een aantal vlakken niet deugen, gemeen zijn. Soms een beetje, soms heel erg. Terwijl ik soms juist naar dat soort series kijk omdat ze zo de menselijke trekjes van de maatschappij laten zien. De menselijke interacties. Maar ook in die gewone series zit dus al veel gemenigheid (maar ach, dat is ‘normaal’). Laat staan in alle horrors en agressievere films.

En toch denken we gemiddeld dat de mens zo goed is, dat ie niet slecht kan zijn. En ik zal eerlijk zijn. Enerzijds omarm ik dat, dank ik er God op m’n blote knieën voor. Dat de mens zo goed is dat ie niet in staat is slecht te denken over anderen.
Maar tegelijkertijd is het dus een enorme valkuil.

Want omdat we goed zijn denken we dat journalisten niet een eenzijdig verhaal ophangen, dat de overheid ons niet beduvelt, dat de overheid niet ten onrechte duizenden kinderen van hun ouders vandaan kan halen, dat al die heisa over het klimaat wel waar zal zijn, dat Poetin alleen slecht is en de nazi’s in de Oekraïne nu ineens goedzakken zijn.

En het is al helemaal onmogelijk dat onze eigen overheid ons heeft blootgesteld aan een experimenteel vaccin waarvan men geen idee had wat het zou gaan doen.

Geloof me, ik wil niet slecht denken over mensen. En dat doe ik ook niet. Als ik een portemonnee verloor of mijn sleutels weer eens in een karretje (bij het muntje) had laten zitten, bleken die dingen altijd keurig te zijn afgegeven bij de balie. Er zijn veel meer goede dan slechte mensen. Dat was altijd al zo en zal ook altijd zo zijn. Maar er zijn mensen die die naam niet mogen dragen, dat zijn meer spreekwoordelijk duivels.

En eerlijk is eerlijk, politiek was er nooit voor de mensen, dat ging altijd al over macht.

En zelfs bij de oudere volkeren ten tijde van de Inca’s waren er al krachten die probeerden de hele wereld te overheersen. En een van de problemen is dat dat nu steeds gemakkelijker is geworden met social media, internet en wereldorganisaties.  Zeker als die in handen zijn van een relatief kleine groep elite. En niet te vergeten de mogelijkheden van dit nano-tijdperk - bestuurbare nanochips veel kleiner dan cellen! En dat in combinatie met 5G netwerken wereldwijd die die chips kunnen laten doen wat ze willen. 

Komende week is er de vergadering van het WEF (Wereld Economisch Forum), met de rijksten der aarde, alle regeringsleiders, de wereldleiders, de wereldmedia. Terwijl juist die elite de mond vol heeft van het klimaatbeleid, zullen er 1500 privévliegtuigen landen, zijn er 5000 militairen betrokken, en wordt het luchtruim van Zwitserland continu bewaakt door militaire vliegtuigen. Zo belangrijk is het kennelijk allemaal. De wereldmacht bijeen, om te beslissen wat ze met ons mensen (lastig, te veel, hinderlijk) zullen doen. Hoe ze de controle kunnen vergroten. Onlangs spraken de WEF en de VN al af het tempo van de ‘agenda’ te versnellen! 

Wat mij helpt bij zowel afstand nemen van alle ellende als bij het overzicht van wat er gebeurt, is beseffen dat ik een ziel in een menselijk lichaam ben.  Een ziel met een menselijke ervaring.

Ik probeer me voor te stellen dat ik als ziel als een helikoptertje opstijg en vanaf een hoger niveau kijk naar wat er gebeurt. Zonder emotie. Onthecht van de identificatie met mij als mens, onthecht van mijn angsten en van mijn gevoelens over goedheid.

En als mijn ziel kijk ik naar wat er gebeurt, hoe mensen met een van nature goede ziel (denk ik, hoop ik) rare dingen doen. Duivelse dingen doen.

Dat doet me denken aan het aantal keren dat ik in de huisartsenpraktijk prachtige liefdevolle families uiteen zag vallen in haat, wrok en geldzucht als er iemand overleed. Van het ene op het ander moment waren het andere mensen, met dollartekens in de ogen waar eerst liefde was.
Het laat zien wat geld en macht met ons kunnen doen. Dingen die we misschien van tevoren volledig ontkend zouden hebben.

Misschien komt het wel omdat we niet naar onze schaduwzijde willen kijken, niet willen zien dat wij ook duivels kunnen zijn (maar denk aan de fantasie die zorgt voor de horrors en andere boeken, en je weet dat iedereen die fantasie heeft in potentie), dat wij ook graag geld en macht hebben, dat wij ook graag alle controle willen hebben, dat wij ook niet alleen maar goed zijn.

Toen ik onlangs een kennis vertelde over de cijfers van Covid zoals ik ze ken door alle ins en outs te lezen, door de samenvattingen van WOB-verzoeken te hebben gelezen, door dagelijks het dashboard bij te houden, etc. was de reactie “Maar Ed, jongen, dat kan toch niet?’. Hij keek bijna met medelijden naar me. Hoe kon ik zo slecht denken over de overheid, over de media.

Ik was ontzet, maar een dag later dankbaar. Want ik begreep dat het niet alleen de verlamming door angst was, maar ook de brainwashing door de media (als je alleen mainstream ziet), en bovenal het vertrouwen in de goedheid van de mens.

Ik denk dat 80% van de mensen dingen niet doorheeft door die combinatie. En ik denk dat dat geloof in de goedheid van de mens een heel belangrijke factor is, naast de angst en het brainwashen

Laten we dat geloof koesteren, maar ook niet vergeten dat goedheid kan omslaan in slechtheid als het gaat om macht en geld.

Laten we ons niet in slaap laten sussen doordat we niet kunnen of willen inzien dat ook wij een schaduwzijde hebben. Zoals iedereen. En dat die schaduwzijde duivels kan zijn.

Als we niet oppassen wordt dat geloof in de goedheid van de mens onze ondergang. Dus hou je ogen open, blijf naar je intuïtie luisteren, en laat je analytisch logisch denken niet verlammen door angst of misplaats geloof.

Ik geloof in zowel de goedheid als de slechtheid van de mens, en gelukkig zijn de meeste mensen goed van inborst.

Santé......

P.S.: Overigens voor wie wel dingen wil lezen over wat er speelt, maar toch een goed gevoel wil houden bij dat alles kan ik het boek van Christina van Dreien "De Ongehoorzaamheid van de Liefde" aanbevelen. Makkelijk te lezen, ontspannen te lezen en ze laat zien dat er voldoende licht is om positief te blijven. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn