Ik was er even uit. We waren even ‘geveld’ door corona.

De afgelopen weken komen er steeds meer cijfers boven drijven die laten zien hoe fout het allemaal is geweest de afgelopen jaren. De beslissingen, de maatregelen, de vaccins, etc. En hoe fout dreigt het nu weer te gaan?

En omdat ik niet de vervelende herhalende negatieve boodschapper wil zijn, dacht ik dat het ook allemaal niet meer nodig was om die dingen te vertellen. Tot ik na onze corona-infectie (Hanneke begon een dag eerder) weer probeerde een uurtje rustig aan te tennissen.
De onzin die ik toen hoorde over corona en ziek zijn, maakte me bijna weer ziek. Ziek van ongeloof, van verbazing.

Laat ik eerst even naar ons ziekzijn teruggaan. We ontwikkelden snel hoge koorts. Hanneke dacht dat de thermometer kapot moest zijn, ik had hogere koorts dan waar dan ook in de afgelopen 30 jaar. Maar beiden vonden we dat oké. Sterker nog, ik was er blij mee. “Mijn lichaam doet het nog, als het nodig is”. Dus ook geen koorts-onderdrukkende medicijnen, gewoon drinken naar behoefte en uitzieken. Na een paar dagen was de koorts over en hoewel de luchtwegen wat vervelend waren, was de ‘griep’ (wsch. ook al corona) in de winter van 2019/20 heftiger qua luchtwegproblemen.

Wat nu wel opviel, was de enorme zwakte en vermoeidheid. Die duurde uiteindelijk tot 2,5 weken, waarna we redelijk snel weer onze normale conditie terug hadden. En ja dus, het voelde heftig, maar achteraf was die griep 2,5 jaar geleden (op de vermoeidheid na) erger. Ik realiseer me steeds weer dat alle verhalen gekleurd worden door het moment, door de algemene opinie en door hoe we omgaan met wat er gebeurt. 

Ik ga het niet hebben over de reactie van mensen op de koorts. dat is net zoiets. Hoe ga je ermee om? Is het erg of is het goed? Ik weet inmiddels dat veel mensen het eng vinden, terwijl het voor mij het belangrijkste verdedigingswapen is van ons lichaam. En dus moet je het niet bestrijden maar omarmen.

Interessanter is ook de overtuiging van anderen dat ik het zo weer zou kunnen krijgen omdat ik niet gevaccineerd ben, terwijl alle cijfers laten zien hoe de vaccins mensen gigantisch verzwakken en vatbaarder maken. En ik weet dat ik voor de komende jaren nu afweerstoffen heb. 

Maar goed, veel cijfers en gegevens die aan het denken zouden moeten zetten en zouden moeten voorkomen dat we ons weer zo laten belazeren als de afgelopen jaren. Omdat het er zoveel zijn, beperk ik me tot een opsomming met af en toe een ‘persoonlijke noot’:

 • Eind juni vonden wetenschappers in 1500 monsters van positieve patiënten geen enkel Sars-Cov 2 virus…..
 • In heel Duitsland bleek dat daar waar de meeste vaccins waren geprikt ook het meest Omikron voorkwam. Het gold voor alle deelstaten.
 • In India is door de orde van advocaten de doodstraf geëist tegen de hoofd-wetenschapster van de WHO die Ivermetcine ontraadde. Ivermetcine bleek bij tal van onderzoeken en analyses zeer werkzaam tegen Covid, maar werd ook hier in Nederland door De Jonge krankzinnigerwijs verboden. En artsen die via internet werkzame adviezen gaven kregen hoge boetes. In mijn ogen schandalig.
 • Opvallend was ook dat de CEO van Pfizer z’n trip naar Israël moest afzeggen omdat ie niet gevaccineerd was. Juist de man die vanaf het begin riep dat het veilig en effectief was……..hoe zit dat? 
 • De arts Peter McCoullough vertelde dat de Wereldraad voor Gezondheid (anders dan de WHO zonder dubbele agenda en commerciële belangen), die ook nog eens 70 gezondheidsinstanties over de wereld vertegenwoordigt, heeft opgeroepen wereldwijd alle prikken terug te roepen op basis van alles wat nu bekend is. 
 • Een evaluatierapport in Duitsland rekent af met het Koch-instituut en de politiek vanwege de rampzalige situatie met de data rond de epidemie. En bovendien het buitenspel zetten van iedereen die een alternatief aandroeg.
 • Wat we al eerder hoorden, werd bevestigd via de WOB-verzoeken: al begin 2020 wist de overheid/regering dat lockdowns 520.000 gezonde levensjaren zouden kosten. Daarvoor waren ze gewaarschuwd door ambtenaren. Het was tegen dovemans oren gezegd.
 • De Duitse ziekenfondsbaas die in februari al vertelde dat in 2021 2,5 miljoen Duitsers een arts hebben opgezocht vanwege bijwerkingen van de vaccins en daarom werd ontslagen, bleek gelijk te hebben.
 • Heel droef: een familiezaak in Noord-Amerika liet weten dat ze nooit zoveel doodskisten in kinderformaat hebben moeten leveren, kleiner dus dan 1,5 meter. De oorzaak laat zich raden, maar het is niet het virus. 
 • Wereldwijd is er een opvallende afname van geboortes in het eerste kwartaal van 2022. Daar kun je heel veel over speculeren, zeker omdat het zo’n 9 maanden is na de boosters.
 • Misschien goed om gelijk de laatste cijfers mee te nemen van defensie in de VS, waaruit blijkt dat er sedert de vaccins 5x zoveel onvruchtbaarheid is. Naast 28x zoveel myocarditis, 3-9x zoveel kankers, 3x zoveel miskramen, 10x zoveel neurologische afwijkingen, waaronder 6x zoveel MS, en ook 4x zoveel longembolieën. En 5x zoveel HIV.
 • Diverse buitenlandse media maken melding van excessieve oversterfte, waarbij uit de cijfers blijkt dat niet corona verantwoordelijk is voor die oversterfte. En natuurlijk blijft de olifant in de kamer in de vorm van de vaccins onbesproken. Ook in NL zien we al vele weken een duidelijke oversterfte terwijl er aan covid nauwelijks mensen dood gaan.
  En laten we eerlijk zijn: er zijn twee dingen gebeurd, namelijk corona en de vaccins. En laat ik niet vergeten de maatregelen die zorguitstel gaven. Het aantal coronadoden is kunstmatig veel te hoog omdat iedereen die stierf en positief was tot coronadode werd gerekend. Bovendien telde iedereen die net de prik had gehad als dode door corona en niet door de prik omdat pas na 2 weken mensen als ‘gevaccineerd’ golden. Dus die grote hoeveelheid coronadoden hoort een fors minder groot getal te zijn (dus ook toen al andere sterfgevallen!). En het lijkt heel logisch om je af te vragen of een groot deel van die oversterfte niet het gevolg is van de vaccins – al dan niet op termijn. Niet in het minst omdat er langdurig of wellicht zelfs blijvend spike-eiwitten worden gevormd na de mRNA vaccins en diverse pathologen melding maken van rare structuren in de vaten van overleden gevaccineerden. 
 • Laat ik gelijk even de oud olympisch kampioen ringen uit Hongarije noemen (Szilveszter Csollany) die vorige week overleed na zijn Janssen-vaccin. Hij (51) wilde aanvankelijk geen vaccins, maar vanwege baanbehoud ging hij overstag. Bovendien had hij Covid gehad en had zelfs vorig jaar aan de beademing gelegen erdoor. Enkele dagen na zijn vaccin overleed hij. En wat schrijven de media? Dat hij aan de ziekte is overleden (omdat hij nog niet genoeg afweerstoffen had via z’n vaccin; het is kinderlijk simpel drogredeneren). M.i. is dit gewoon een dode als gevolg van de reactie op het vaccin. Punt.
 • Een Israëlische studie met 196.992 deelnemers liet zien dat Covid niet zorgde voor een toename van myocarditis of pericarditis. Dat werd ook in NL wel steeds beweerd als mensen erdoor stierven. Dat blijkt dus niet waar te zijn. En dat betekent weer dat alle sterfgevallen en hartzieken moeten worden geschreven op het conto van de vaccins!
 • In Australië blijken zo’n 2,2 miljoen mensen te zijn gediagnosticeerd met mentale ziekten na de maatregelen. Gezondheidsautoriteiten, journalisten en politici zeggen dat deze cijfers schokkend en verwarrend zijn…….maar leren ze er ook iets van? 
 • In NL pleiten VNO-NCW en MKB voor een herhaling van dat desastreuze beleid.
  Niets is er kennelijk geleerd. Ze pleiten ook voor een permanente wettelijke grondslag van het coronatoegangsbewijs. Het blijkt dus dat er grote partijen in dit land zijn die kost wat kost niet willen kijken naar de gevolgen van wanbeleid en graag vrijheidsbeperkende maatregelen hebben.
 • De Ierse krant ‘The Irish Light’ meldt een explosie aan hartziekten bij kinderen sinds de vaccins.
 • Als minister De Jonge positief test op corona komen zijn uitspraken uiteraard even terug. “Twee keuzes op termijn: of je laat je vaccineren, of je wordt ziek” en “Als je je niet vaccineert, raak je zeer waarschijnlijk vroeg of laat besmet”.
  Blijft de vraag ‘heeft hij zich wel laten vaccineren?’ (er zijn meer beelden waarop hij zich laat vaccineren dan er prikken waren en veel hoge omes blijken zich niet echt te hebben laten vaccineren, net als de BigPharma bedrijven dat niet verplichtten), en zo wel: heeft het dus niet geholpen. (Maar dat was ook al duidelijk).
 • Op 5 juli hield de EU-groep Identiteit en Democratie een conferentie in het Europees Parlement met de vraag ‘ben je na de vaccins van de piloten nog veilig aan boord?’.
  De Duitse Europarlementariër Christine Anderson verklaarde daar dat “Het bekend zal staan als de grootste misdaad ooit begaan op de mensheid”. Volgens de luchtvaartregels zouden piloten die de vaccins hebben genomen helemaal niet mogen vliegen (‘nieuw’ medicijn, ‘experiment’), maar ze werden ontslagen als ze het niet deden. Velen verhullen nu hun hartklachten om niet alsnog ontslagen te worden. Dat kan rampzalige gevolgen hebben. Er gebeurden de afgelopen tijd heel wat bijna-ongelukken. 
 • De Duitse minister van Volksgezondheid heeft toegegeven dat uitspraken als ‘De pandemie van ongevaccineerden’ onzin was. Maar in plaats van de hand in eigen boezem te steken en de eigen onzin te veroordelen, zou het gebaseerd zijn op een software fout. Zo kun je je bovenkamer natuurlijk ook noemen……
 • Uit de gegevens van de Engelse overheidsdata blijkt dat gevaccineerde kinderen 302x meer kans hebben te overlijden dan kinderen die niet gevaccineerd zijn. Dat lijkt gek, maar is het natuurlijk niet. Net als bij volwassenen verzwakt het vaccin het afweersysteem (en dat bij een groep die het juist nog aan het opbouwen is) en de kans dat kinderen overlijden door het vaccin is sowieso al veel groter dan dat ze dat door Covid zouden doen!
 • En intussen zien we door de enorme toename aan hartziekten en hartdoden - die niet goed te verklaren zijn als je de vaccins buiten schot houdt – een hele hoos aan onzin verschijnen over dingen die nu ineens gevaarlijk zouden zijn voor het hart. Zo zagen we al zaken als inspanning en slapen die beide gevaarlijk zouden kunnen zijn (een deel van de doden sterft inderdaad in de slaap), en daar zijn nu ook bijgekomen de klimaatveranderingen, het drinken van thee, warm weer, koud weer, en het douchen….. wordt vast nog aangevuld met het leven op zich……
 • Interessant is de uitspraak van het hooggerechtshof in Amerika dat het Covid pathogeen (de veroorzaker van Covid) geen vaccin is en onveilig is. En daarom moeten de Covid-vaccins vermeden worden, en het universeel vaccineren wat de overheid zou willen is daarmee een halt toegeroepen.
 • Ook interessant was natuurlijk dat de mainstreammedia in de vorm van de Volkskrant meldde dat zelftesten zeer onnauwkeurig waren bij het testen zonder klachten. Dat was toch een beetje het idee: testen voor je naar oma gaat bijvoorbeeld. Maar dan blijkt dat 70-80 % van de besmette mensen (zonder klachten)  niet positief test!
 • In Engeland bleek dat in april/mei 94% van de zogenaamde coviddoden gevaccineerden waren, waarvan 90% 3 of meer prikken had gehad.
 • Uit gelekte documenten blijkt dat overheden de EU medicijn-regelaars (de waakhonden) onder druk hebben gezet om het Pfizervaccin goed te keuren, ondanks zorgen over de veiligheid.
 • Een Zweeds onderzoek bevestigt dat het vaccin het DNA verandert, wat via de erfelijkheid wordt doorgegeven naar volgende generaties. Weer dus de vraag ‘waar zijn we in hemelsnaam mee bezig? – waar zit het verstand?’.
 • Intussen heeft Biden een deal gesloten met een Duits farmaceutisch bedrijf voor de bouw van een fabriek voor Covid testen, wat 3 jaar gaat duren en eind 2024 op z’n vroegst 83,3 miljoen testen gaat leveren………. Wat weten wij niet?
 • Dan is er nog een rare situatie rond de financiële activiteiten van de leverancier van ‘testen voor toegang’. Zij verkregen op onrechtmatige wijze 925 miljoen. De financiële rechtspersoon erachter blijkt nu niemand minder dan een hoge ambtenaar van VWS en financiën. Daarbij is 50 miljoen belastinggeld weggesluisd naar een Shell-bedrijf in Anguilla. En ondanks bovenstaande wordt er ontkend dat er overheidsbetrokkenheid is.
 • Keer op keer laten de cijfers uit ziekenhuizen ook in NL zien dat het overgrote deel van de sterfgevallen in de ziekenhuizen zijn gevaccineerd.
 • Investeringsmanager Edward Dowd, voorheen werkzaam bij een van de grootste aandeelhouders Blackrock vertelt dat “De vaccinatiecampagne is de grootste fraude die ik ooit heb meegemaakt”. Volgens Dowd zijn de toezichthouders door en door corrupt en zal de bevolking woedend reageren als ze het bedrog doorkrijgen….
 • Een begrafenisondernemer (directeur) in Engeland luidt de noodklok door te vertellen dat baby’s die na het vaccin overlijden door ziekenhuizen zelf worden gecremeerd om hen uit het beeld te houden.
 • De Australische regering is akkoord gegaan met de licentie aan een farmaceutisch bedrijf om genetisch gemanipuleerd vaccin met levende bacteriën vrij te laten in Queensland via chemtrails. Je weet wel, chemtrails, wat ook weer complottheorie zou zijn; terwijl blijkt dat regenwater tegenwoordig veel zware metalen bevat (en waar zouden die vandaan moeten komen?). Weer zo’n enge dubieuze stap……
 • In Amerika heeft Dr. Birx toegegeven dat hij gegevens van Trumps Covid team heeft achtergehouden en veranderd, en ook de CDC-richtlijnen zonder toestemming heeft veranderd. Dit lag wel allemaal aan de basis van alles wat er daarna gebeurde!
 • Niet voor de eerste keer houdt het ministerie data achter rond het covid-gebeuren. Nu gaat het over de mondkapjesdeal. De rechter zegt dat het openbaar moet worden gemaakt, het ministerie weigert dat en betaalt de boete van ons belastinggeld. En intussen maakte Hugo ook nog 5+ miljard kwijt…….
 • In California hebben ziekenhuisofficials gehakt gemaakt van de roep om maatregelen en het zaaien van angst door politici en zogenaamde experts. De situatie is al maanden hetzelfde. Er ligt niemand door Covid op de IC. Ook in NL is het in feite al maanden hetzelfde en af en toe meent er weer een krant te moeten vermelden dat er een flinke toename is – wat niet klopt met de feiten…..
 • En toch blijven ze het proberen. De WHO heeft nu bepaald dat er wereldwijd alarm moet zijn vanwege de apenpokken. Er zijn er wereldwijd al 5 gestorven (allen in Afrika) – reden voor nieuwe lockdowns? Of voor het belachelijk verklaren van de WHO?
 • Ik kwam een appje tegen van Adrian. Wie dat ook mag zijn. Maar het zet aan tot nadenken: “De grootste schijnvertoning in de geschiedenis… gecombineerd met het vaccin…..de grootste aanval op de mensheid in de geschiedenis van de wereld….. misdaad tegen de menselijkheid groter dan de holocaust…..en de meeste schapen zijn zich van niets bewust en onbewust van de voortgaande genocide en verandering van het menselijk genoom.
  Bedenk dat echte experts het hebben over 100 miljoen doden als gevolg van de vaccins op termijn………
 • Het shedden (overbrengen van spike-eiwitten van mens op mens) is bevestigd. Dat vermoeden was er al o.a. door de vele vrouwen die menstruatieproblemen kregen terwijl ze zelf niet waren gevaccineerd. Maar nu blijken ongevaccineerden ook veel grafeen en nano-deeltjes in hun bloed te hebben…… zo ‘vaccineren’ de gevaccineerden de ongevaccineerden…..
  Hiernaar was al onderzoek gedaan om op die manier toch iedereen te vaccineren als niet iedereen dat vrijwillig deed…..die kwaadaardige gedachte was er dus al.
 • In Queensland, waar ze dus straks met chemtrails worden belaagd met een vaccin, moeten tot september maskers worden gedragen…….
 • Nu blijkt achteraf Hugo de Jonge (uiteraard) te hebben gelogen over de vaccinatiegraad. Die zou in januari 2022 89% zijn, maar blijkt nu 82,9% te zijn geweest. Dus 17,1 % en niet maar 11% had zich niet laten vaccineren. Bovendien hebben we het dan nog over het moment voor de boosters. Daarna was het allemaal nog lager. Overigens blijkt telkens weer dat die NL cijfers op bijvoorbeeld het dashboard te hoog zijn. Op internationale sites – waar NL kennelijk wel eerlijke cijfers opgeeft – zijn de getallen steeds een stuk lager! En het RIVM wringt zich in allerlei bochten om de verschillen te verklaren als er al iemand naar vraagt……(het verschil zou bijvoorbeeld komen door gevaccineerden of geëmigreerde…..). ook nu staat er een getal van gebolsterde op het dashboard wat absoluut niet klopt en veel te hoog wordt weergegeven - in de hoop dat daardoor mensen zich toch laten overhalen omdat.....
 • Wonderlijk is dat op vrijwel hetzelfde moment dat Duitsland bekend maakt dat 1 op de 5000 gevaccineerden ernstige bijwerkingen heeft ondervonden (dood, ziekenhuis, of chronische klachten) ‘onze’ Marion Koopmans bij Op1 het belang mag beklemtonen van nieuwe vaccinaties en vaccinatierondes. Dus terwijl steeds duidelijker wordt dat de vaccins kwalijker zijn dan de ziekte zelf, gaan we gewoon door met het volk beduvelen en wellicht de dood injagen. Correctie: niet een op de 5000 met ernstige bijwerkingen, maar op de basisserie 1 op de 2500, voor de geboosterden 1 op de 1667 en voor de 4-voudige gevaccineerden 1 op de 1250! Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel.......
 • In Italië heeft de rechter een schorsing vernietigd van een psycholoog die had geweigerd zich te laten vaccineren. Het blijkt een zeer uitgebreid vonnis wat zowel inging op de arbeidsgerelateerde aspecten als de medische aspecten. Het verwijst ook naar mogelijke sterfgevallen en ernstige bijwerkingen, en de ineffectiviteit. Daarnaast is er een expliciete verwijzing naar het nazisme! En de grondwet verbiedt het deelnemen aan medische proeven zonder toestemming……..
 • In Uruguay verbood een rechter onlangs het vaccineren van kinderen zolang niet alle ingrediënten van de vaccins bekend zijn. Opvallend is ook dat elke keer als dat van firma’s wordt gevraagd ze niet thuis geven. Dat zagen we ook al in India. Het wijst erop dat er ingrediënten in zitten die het daglicht niet mogen zien. En ze komen er tot nu toe mee weg, want Marion Koopmans verkoopt ze wel via de MSM….
 • De voor sommigen bekende Duitse zangeres Nina Maleika kwam er bij terugkeer van een vakantie in Italië achter dat de politie haar huis was binnen geweest en op haar bureau een rechterlijk bevel had achtergelaten. Ze waren op zoek naar een valse Covid-vaccinatiekaart. Nina heeft zich regelmatig kritisch uitgelaten over de Duitse maatregelen, en werd kennelijk al gevolgd door de overheid. Deze intimiderende inval werkt echter averechts: het heeft de leeuwin in haar wakker gemaakt. Ze haalt fel uit naar de overheid en hen die meegaan in de maatregelen van die overheid. Ze zal nog minder haar mond gaan houden en haar fans wakker houden.
 • In Italië geeft een arts toe op TV dat sterfgevallen gevaccineerd waren en niet ‘ongevaccineerd’, zoals werd gezegd. Af en toe zie je mensen waar het geweten gaat opspelen, of die niet meer kunnen volhouden met de huidige bekend cijfers wat ze eerst zeiden. Hoewel Marion/Ab/Ernst gewoon stoïcijns onzin blijven verkopen.
 • Enkele dagen geleden hebben ze in de VS uitgebreid onderzoek gedaan naar de ‘stolsels’ die door balsemers en begrafenisondernemers worden gevonden in de vaten van gevaccineerde overledenen. De bevindingen zijn bizar.
  De samenstelling ervan is zodanig dat er geen sprake kan zijn van bloedstolsels. Ze hebben niet de samenstelling van bloed. Gezien de samenstelling (magnesium, ijzer, kalium, calcium, koper, zink, aluminium, tin en natrium) heeft het zelfs niet eens iets van levend weefsel, terwijl het wel zichzelf vermeerdert naarmate het langer in de vaten zit…… rara…..Bovendien blijkt het veel beter elektriciteit te geleiden dan normaal weefsel. Kortom veel vragen en veel abnormaliteit. Raar dus. 
 • Verder was er nog het bericht dat de IC’s in Australië volstromen met baby’s zonder immuniteit. Dat laatste is het gevolg van de covidprikken. Al dan niet in de zwangerschap gegeven.
 • In Engeland en Wales blijkt 3x zoveel hartfalen, waarbij gezien de cijfers en data de vaccins de oorzaak lijken. Maar onderzoek daarnaar blijft uit. De vaccins mogen natuurlijk ook niet de oorzaak zijn……..
 • De Wall Street Journal – MSM – twijfelt aan de veiligheid en effectiviteit van de coronavaccins, met name omdat gevaccineerde peuters sneller ernstiger ziek worden van Covid. Gelukkig hebben veel ouders in NL dat niet laten gebeuren…..
 • Belgische artsen spreken openlijk over vaccinatieschade. “De coronavaccins leiden tot onder meer trombose, infarcten, myocarditis en neurologische aandoeningen. Dat hebben we nog nooit gehad”, aldus arts Leo Van den Bossche.
 • Ook de Australische regering heeft inmiddels toegegeven dat minstens 79.000 bijwerkingen zijn opgetreden waarbij schadevergoeding wordt overwogen. …..
 • Op de Italiaanse stranden vielen op 1 dag 11 mensen dood neer begin juli (waarvan het bekend is). Daarna hoor je daar uiteraard niets meer van. Maar toch….
 • De balsemer Richard Hirschman vertelt ook over de groeiende structuren in de bloedvaten van gevaccineerden. Hij vond het ook in ongevaccineerden die een bloedtransfusie hadden gehad. Bovendien waarschuwt hij voor het feit dat het groeien van de structuren maakt dat deze zelfs een jaar na het vaccin nog de dood kan veroorzaken.
 • Intussen zijn er tot nu toe 1199 atleten geweest die een hartstilstand kregen sinds de covidvaccins en 800 ervan stierven.
 • Al wat overheden beginnen hun verantwoordelijkheid af te schuiven op de artsen die geprikt hebben, zo ook in Oostenrijk. Daar was vaccinatie eerst verplicht, nu ineens niet meer. Nu wordt toegegeven dat er veel schade is door de vaccins, maar dat de prikkende arts verantwoordelijk is voor het onvoldoende informeren. Hoewel ik me persoonlijk wel kan vinden in het wijzen naar de prikkers (die hadden dat ook nooit moeten doen), konden ze niet anders en mocht je geen tegengeluid laten horen. Waarschuwen mocht in feite niet van de overheid. Het is dus nogal schijnheilig, het lijkt wel politiek.
 • Overigens meldt het EMA (de Europese gemuilkorfde ‘waakhond’) in Europa per 16 juli 46.618 doden door de vaccins ! Waar het Lareb 15x zoveel meldingen kreeg als tevoren verwacht. Ook ruim 8x (5552) zoveel ernstige als verwacht.
  En afgelopen week ook weer honderden personen oversterfte! Maar laten we vooral niet eerlijk zijn over hoe dat komt.......

Het is nogal een opsomming van zaken die alleen al de afgelopen weken langs kwamen. Ik heb ook afgezien van verwijzingen, dat zou het veel te veel maken.

Vrijwel geen van deze zaken worden in de MSM (MainStreamMedia) besproken of gemeld. Dat is toch bizar.
Maar net zo bizar is het dat de MSM allerlei zaken die spelen in het land verzwijgen. Vandaag was er een grote demonstratie in Amsterdam. De NOS heeft het over 40 man, het AD had het over 200 man toen er al een veelvoud daarvan was. Op Nu.nl zie ik het niet eens gemeld. Waarom gebeurt dit?

Net als al die omgekeerde vlaggen en alle acties in het hele land. Nauwelijks iets erover. Het lijkt wel een parallel wereld

Dit is allemaal geen vergissing meer, dit is moedwillige kwaadaardigheid van de media. Net als alle leugens de afgelopen jaren – met als gevolg heel veel meer doden dan nodig was geweest – door de overheid en die zogenaamde experts die gewetenloos zijn of volledig de weg kwijt zijn. Mondjesmaat blijkt ook dat er bij de media een cultuur heerst die maar één kant op kijkt en waar maar één verhaal mag worden verteld; en de rest verzwegen moet worden.

Helaas geloven nog steeds veel te veel mensen die ‘leugenfabrieken’ (klinkt hard, maar hoe moet ik het anders noemen? Ze liegen bewust om dat ene verhaal in ieders hoofd te stampen) en is twijfel eraan lastiger dan het maar geloven. En ik kan me dat voorstellen, maar ik begrijp het niet. Als je een beetje menselijk gevoel – een beetje intuïtie – hebt, weet je dat het niet klopt. En als je dan even dieper zoekt, vindt je bewijs op bewijs dat het echt niet klopt. Maar toegegeven, als je niet iets verder zoekt (al dan niet omdat de waarheid vervelend is) kun je in het sprookje van geloofwaardige media blijven geloven. 

Het feit dat nog zoveel mensen in die massavorming – in die angstpsychose waarbij het denken wordt uitgeschakeld – zitten, maakt dat ik dit soort artikelen toch nog moet schrijven. Met tegenzin, maar het is nodig………

Zorg goed voor jezelf, blijf liefdevolle energie de wereld in sturen en houd de focus op de fijne dingen in het leven het komt uiteindelijk goed.........het kan niet anders......

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn