Stilte voor de storm in een wereld vol bedrog.......

Dit was de titel van het stuk wat ik schreef en weer weggooide…….zoals ik dat vaker doe. Iets wat ik schrijf, voelt soms op dat moment goed en wat later heb ik een veel betere tekst in mijn hoofd – althans dat denk ik – en is het ‘oude’ niet goed genoeg.
Het is net als met het leven: alles is tijdelijk, veranderlijk en relatief.

Ik heb een interessante vraag. Zou je bereid zijn een vaccin te nemen als je het volgende wist?

 1. Het vaccin werkt niet om de ziekte waartegen je hem neemt te voorkomen, je kunt evengoed ziek worden; en zeker niet minder ziek! 
 2. Het vaccin voorkomt ook niet het doorgeven van de ziekte, sterker nog: je draagt het besmettelijke virus langer met je mee dan wanneer je niet gevaccineerd zou zijn. 
 3. Het vaccin is volkomen experimenteel, nog nooit op die manier gebruikt op mensen
 4. Het vaccin is eigenlijk gentherapie (Staatscourant!) en is in staat het DNA blijvend te veranderen – dat wil zeggen ook bij volgende generaties
 5. Het vaccin zorgt ervoor dat je lichaam kwalijke eiwitten gaat maken (die eiwitten van het virus zijn wat je ziek maakt), waar je eigen afweersysteem dan antistoffen tegen maakt……
 6. Die kwalijke eiwitten verspreiden zich door je hele lichaam en blijven niet alleen op de plaats van inspuiting
 7. We hebben geen idee hoelang het duurt voordat je lichaam niet meer die kwalijke eiwitten aanmaakt, die kunnen leiden tot zowel stolsels als bloedingen (vanwege de reactie met het eigen afweersysteem die er een gevecht mee aangaat), en in elk geval allerlei soorten ontstekingen.
 8. Dat het aantal mensen waarvan wordt gezegd dat ze door de ziekte zijn overleden veel en veel kleiner is dan wordt/werd beweerd?
  (Australië geeft aan dat het maar 10% van dat getal is, Italië vertelde al langer geleden hetzelfde, en zo zijn er meer landen die wel – nu pas -eerlijk daarin zijn; Taiwan geeft nu aan dat er meer mensen dood zijn door het vaccin dan door de ziekte)
 9. Dat sedert de invoering van dat vaccin er een enorme oversterfte is, die gezien de momenten van pieken duidelijk is gecorreleerd met het vaccin. En al beweert het CBS dat het in Nederland vooral ouderen zouden zijn, de gegevens uit het buitenland laten zien dat het heel veel juist jongere mensen zijn.
 10. Dat sedert de invoering van het vaccin er veel meer andere ziekten en symptomen gigantische zijn toegenomen, waaronder hartproblemen, MS, andere neurologische aandoeningen, miskramen en doodgeboortes, diabetes, auto-immuunziekten, etc.
 11. Dat elke extra prik leidt tot verdere afname van het afweersysteem, zoals blijkt uit de uitgebreide data van o.a. het Engelse ministerie. Dusdanig zelfs dat mensen met meerdere boosters een niet meer functionerend afweersysteem hebben. Ze hebben het dan over VAIDS = door het vaccin verkregen aids.
 12. Dat het vaccin de kans op beschadiging/gewond raken 25x zo groot maakt in het jaar dat je je laat vaccineren als wanneer je niet gevaccineerd bent
 13. Dat je een 20x zo grote sterftekans hebt in het jaar dat je je laat vaccineren ten opzichte van iemand die dat niet doet.
 14. Dat je kans op ernstige bijwerkingen in dat jaar ongeveer 7% is, een kans die overigens groter wordt naarmate je vaker wordt geprikt. De kans op sterfte zou rond de 2% zijn.
  (De laatste getallen 12,13,14 komen uit een anekdotische gebeurtenis waarbij Wayne Root na 8 maanden de 200 mensen volgde, die op zijn huwelijksplechtigheid waren; maar de cijfers komen overeen met wat anderen vinden en vonden. Dagelijks komen er soortgelijke cijfers bij.)
 15. Dat volgens de Engelse overheid 1 op de 246 mensen sterft binnen 60 dagen na de prik. Let wel, binnen 60 dagen – verleng je die tijd sterven er meer mensen…..
 16. Dat sinds de vaccins er steeds meer echt jonge mensen aan plotse hartaandoeningen sterven, er nog een veel groter aantal chronisch patiënt wordt (maar die overleven het tenminste), en er heel veel mensen – ook op live-TVbeelden – zomaar dood neerstorten.
 17. Het aantal bij de EMI (Europa) gemelde doden door de vaccins inmiddels meer dan 47.000 is, terwijl dat waarschijnlijk maar rond de 1-8% van het werkelijke aantal is. 

Ik ben zeker niet compleet, ik laat bijvoorbeeld de bevindingen van grafeenoxide en de nano-metaaldeeltjes, en de rare stolsels die lijkschouwers vonden even weg, en ook het feit dat hackers heel veel gegevens over zowel gezondheid als continue locatiegegevens hebben gevonden van gevaccineerden, maar zou je met deze kennis dit vaccin nemen?
Ben je bereid Russische roulette te spelen met je leven omwille van een toegangsbewijs voor wat dan ook?

Laat ik een nog diepere vraag stellen?

Zou jij als verantwoordelijke minister van dit land, met name voor de gezondheid van de burgers in dit land, deze vaccins promoten? Zou je er onlangs nog 60 miljoen van gekocht hebben om die al dan niet met zachte of hardere dwang in de lijven van je onderdanen te krijgen? Terwijl je deze cijfers kent?

Wat voor iemand ben je als je dat zou doen, met deze kennis? 

En waarom zou je het doen? Wat zou de beweegreden zijn? 

Maar laten we niet vergeten dat meneer Albert Bourla (Pfizer) vorig jaar bij het WEF tegen Klaus Schwab nog doodleuk zat te vertellen dat ze wilden inzetten op een 50% verlaging van de wereldbevolking in 2023 en dat het vaccin daarbij een middel was………lijkt misschien niet zo interessant, maar 50% reductie van de wereldbevolking? Met behulp van vaccins? Maar ach, de oversterfte is nog lang niet ten einde, wie weet zit er straks nog meer versnelling in.....

Een beetje typerend voor wat ik hoop dat vaker gaat gebeuren is de Australische arts die tijdens een congres het woord neemt en een serie feiten opdreunt die niemand in die groep wenst te weten. Mensen lopen weg uit de zaal, hij wordt weggeleid, verwijderd. En nu biedt hij zijn verontschuldigingen aan.
Aan die artsen? Nee, aan jou en mij.  
Omdat hij al die tijd zijn mond heeft gehouden, waardoor misschien wel veel meer mensen zijn overleden of chronisch beschadigd zijn. Hij biedt zijn verontschuldigingen aan ons aan omdat hij vindt dat hij eerder aan de bel had moeten trekken, eerder had moeten waarschuwen. Zijn geweten ging hem steeds meer parten spelen. Ik hoop dat meer artsen een geweten hebben

Ik hou het deze keer wat korter dan anders. Toch wil ik nog één ding noemen. 

Want er is nu iets in gang gezet wat we óf kunnen remmen of zelfs tegenhouden, óf wat ons kan verpletteren. Aan ons de keuze. De boeren hebben dat begrepen, het gros van de bevolking duidelijk niet. Ze zien (nog) niet dat alle dingen die gebeuren met elkaar te maken hebben. 

Wat met name in gang is gezet op het gebied van gezondheid, is het op de markt brengen van nauwelijks of zelfs niet onderzochte producten van de farmaceutische industrie, evenals het invoeren van een nieuwe serie vaccins op basis van dit kwalijke mRNA-mechanisme. Ook andere producten hoeven nu ineens niet meer uitgebreid onderzocht te worden zoals voorheen!

Daarnaast heeft BigFarma de afgelopen decennia een aantal natuurlijke producten deels uit de merkt weten te krijgen. Denk aan homeopathische middelen die moesten worden geregistreerd en waarop vervolgens niet meer mocht staan waar ze goed voor waren, terwijl een groot aantal middelen sowieso niet meer op de markt mocht zijn en alleen door een apotheker mag worden gemaakt. (Je weet wel die verdunningen die absoluut niet zouden kunnen werken!). Het leidde tot een enorme afname van homeopathische (artsen) behandelingen. 

Maar denk ook aan de voedingssupplementen. Terwijl over al die producten heel veel meer kennis is dan over de regulieren middelen van BigFarma, (dat geldt overigens net zo voor de homeopathische en antroposofische middelen, of de zogenaamde cel/weefselzouten) mag ook bij die middelen niet vermeld worden waar het goed voor is. Dat betekent dat alleen iemand met kennis van zaken er iets mee kan en ze worden onthouden aan het gros van de mensen.

We zagen ook al met chondroïtinesulfaat dat toen het zeer goed bleek te werken tegen artrose en beschadiging van kraakbeen, steeds meer artsen gingen het voorschrijven en adviseren, het via een truc werd gedegradeerd tot ‘onwerkzaam’ en voor artsen in de vergeethoek belandde.
Wat nu gebeurt is een teken aan de wand. Ik heb al diverse zogenaamde wetenschappelijke medische artikelen gezien waarin wordt beweerd dat bepaalde supplementen of vitamines schadelijk zouden zijn en zelfs tot meer kanker zouden leiden.
Natuurlijk klinkklare onzin (al kun je alles verkeerd gebruiken en er dus verkeerde reacties door krijgen), maar de gemiddelde dokter leest alleen de conclusie en dit zijn zaadjes die gezaaid worden voor de volgende actie: het verbieden van de verkoop van vitamines en supplementen.

Want dat is wat BigFarma wil. 

En ook wel logisch, want juist vitamine D en C, en zink en quercitine en NAC blijken veel mensen rond Covid op de been te hebben gehouden en te hebben beschermd. En ik denk dat ze ook gevaccineerden hebben beschermd.
Net zoals hydrochloroquin en Ivermetcine gigantisch nuttig bleken, maar in Nederland werden verboden. Ik zei al eerder wat ik daarvan vond.

Hoe dan ook, weet dat er iets dergelijks in de lucht hangt. Zorg desnoods dat je een voorraadje aan noodzakelijk supplementen inslaat voordat BigFarma z'n zin krijgt (zal niet van de ene op de andere dag zijn hoop ik, maar tegenwoordig weet je het niet meer).

Want die storm zou er best wel eens aan kunnen komen. Die 60 miljoen prikken moeten gesleten worden, tot nu toe zijn er weinig mensen van slag door de apenpokken, maar er duiken nu aan de lopende band andere virussen op die bedreigend zouden kunnen zijn (als je gelooft in dat verhaal en je door angst laat inpakken). En de plannen voor maatregelen en lockdowns liggen klaar, al dan niet mede door de doorgeslagen idiotie rond het klimaat, waar net als bij de Covid elke gezonde manier van denken en historische kennis schijnt te zijn verdwenen.

Pas goed op jezelf, laat je niet gek maken. Blijf zelf denken zolang dat nog mag of kan.
(niet origineel, maar wel een mooie zinsnede).

Het ga je goed!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn