We worden er steeds meer mee doodgegooid: klachten en verschijnselen die sinds de ‘pandemie’ zijn verschenen. En dus ligt dat allemaal aan corona. Maar is dat zo?
Of is het toch die roze olifant? 

Laat ik beginnen met te wijzen op het feit dat aandoeningen als ME of het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS) altijd al in verband werden gebracht met het idee dat het lichaam door een virus die klachten is gaan ontwikkelen. Dus dat een virus restverschijnselen kan geven is niet onbekend.

Raar is wel dat zelfs nu nog ME niet altijd even serieus wordt genomen door artsen. Ik denk dat dat komt omdat ze niet goed weten wat ze ermee moeten, en wat ze met de patiënten moeten. Net zoals fibromyalgie een aandoening is die moeilijk te objectiveren lijkt….onhandig als je snel een diagnose wilt stellen of iets wilt geven. 

Deels heeft dat te maken met de opleiding tot arts. Je leert etiketjes te plakken op aandoeningen, zodat je weet wat je kunt geven als behandeling. Zo’n etiketje heeft een naam en kun je plakken als je voldoende tekenen hebt voor zo’n etiket, bijvoorbeeld via laboratoriumonderzoek of foto’s.

Huisartsen hebben het wat dat betreft al lastiger, want die doen het vaak zonder dat soort extra gegevens. En moeten toch een etiketje plakken zodat ze kunnen geven wat ze leerden voor dat etiketje. En dat het liefst binnen 5-10 minuten. Maar misschien is een willekeurige klacht (of serie klachten) wel een reactie op een verstoring van het lichaam (en/of geest), waarbij iedereen op z’n eigen unieke manier reageert. En kloppen die etiketjes dus helemaal niet als maatstaf.

Zagen we dat ook niet bij corona? Verschillende mensen die op verschillende manieren reageerden? Mensen die nauwelijks ziek werden en mensen die doodziek werden. Mensen met reuk en smaakverlies, maar ook mensen die heel ziek waren en dat niet hadden, of slechts heel kort. Mensen met hoge koorts en mensen zonder koorts (maar toch flink ziek). Mensen die snel herstelden en mensen die niet lijken te herstellen.

Maar goed, nu zijn er allerlei symptomen en klachten die in verband worden gebracht met corona, of met de corona-epidemie, omdat ze sedert enige jaren ineens toenemen. Zo zien we een enorme toename aan (vaak ook heftige) kankers, aan neurologische aandoeningen (zoals o.a. MS), aan hartstilstanden/infarcten, aan plots overlijden door onbekende oorzaak, aan geheugenproblemen, aan beroertes bij jonge mensen, etc. De lijst is nog veel langer.

En de media buitelen over elkaar om oorzaken te zoeken buiten dat wat logisch lijkt, maar niet genoemd mag worden. 

Als we teruggaan naar de aankondiging van de vaccins in 2021, en we even de censuur wegdenken, waren er tal van zeer gespecialiseerde deskundigen die waarschuwden voor de gevaren daarvan. En ze noemden tal van mogelijke problemen, zoals alle aandoeningen die door ontstekingen en een verslechterd immuunsysteem zouden kunnen worden veroorzaakt, dus bloedvatproblemen, neurologische problemen, auto-immuunziekten, kankers, etc. Kortom dat wat we nu zien 

Een paar dagen geleden zag ik een interview met een professor op de Duitse TV van 2014. Er werden vragen gesteld over gentherapie, omdat men toen zoekende was naar beter oplossingen bij kanker en gentherapie een optie was. Hij vertelde dat het werken met middelen die het DNA veranderen (want dat doet gentherapie) zeer risicovol was, omdat je eigenlijk niet precies wist wat je deed. Je wist nooit welk stukje wel of niet zou kunnen veranderen, en welke verstrekkende gevolgen dat zou hebben. Mensen die je toch wilde proberen op die manier te behandelen moesten dan ook vele jaren nauwkeurig gevolgd worden.

Dr. Malone, die met die materie werkte, en de mRNA vaccins ontwikkelde vertelde in 2021 dat ze waren gestopt dat voor kanker te ontwikkelen, omdat er veel te heftige dingen gebeurden, omdat het immuunsysteem vaak grote problemen ging krijgen of gaf. Hij was een van de grote critici toen de vaccins ter sprake kwamen. De mRNA vaccins, of beter, de gentherapie. Waarmee gelijk een van de zogenaamde complottheorieën ter sprake komt. 

Want dat was het toch, de vaccins gentherapie noemen? Dat was toch een complottheorie? (Een van de vele). Ook volgens de minister, terwijl het in de Staatscourant ‘gentherapie’ heette.
Maar over complottheorie gesproken: is dat niet wat nu steeds gebeurt: open en bloot gebeurt er iets, maar als je het benoemt is het een complottheorie. Zoals de 5,1 miljard die De Jonge zonder verantwoording heeft uitgegeven, zoals het WEF, zoals de Great Reset, zoals de pandemiewet, zoals al die andere zogenaamde complottheorieën.

Maar goed, terug naar de klachten sinds de coronapandemie. Klachten die niet het gevolg zijn van de opwarming, niet van drugsgebruik (dat was tientallen jaren geleden veel erger), en slechts ten dele van uitgestelde zorg of de coronamaatregelen. 

En onderzoek onlangs gedaan aan de hand van Duitse cijfers laat zien dat eigenlijk al die problemen ineens in de lente van 2021 zijn begonnen. Al die kwalen en de oversterfte die niet aan covid te wijten waren.

En dan haal ik nog een onderzoek aan, namelijk een onderzoek wat onlangs liet zien dat er zelfs 2 jaar na de vaccins spike-eiwitten (door die vaccins veroorzaakt) in het lichaam gevonden worden.
En bedenk dat die spike-eiwitten de oorzaak van alle ellende lijken te zijn. De vaccins zorgden ervoor dat het DNA werd aangezet tot het zelf aanmaken van die spike-eiwitten (zonder tijdschakelaar, zonder begrenzing). En die spike-eiwitten zorgen voor chronische kleine tot grotere ontstekingen in de weefsels van ons lichaam. 

Dat leidt tot problemen met bloedvaten (bloedingen, stolsels), het immuunsysteem (kanker, infecties), hart- en longen (plotse hartdood, longembolie), neurologische schade aan zenuwbanen (verlammingen, MS, blindheid, etc.), en ga zo maar door.

Wanneer we een natuurlijke corona-ziekte doormaken, zijn er ook even spike-eiwitten door het virus in het lichaam, waarop het afweersysteem aan het werk gaat en die eruit gaat werken. Bij mensen met een slechtere afweer (en onderliggende aandoeningen die al samengaan met chronische ontstekinkjes, zoals vrijwel alle welvaartsziekten) kan dat problemen geven als de strijd tussen het lichaam en de spike-eiwitten te heftig wordt, zoals we in het begin van de pandemie zagen.

Maar in verreweg de meeste gevallen lukt dat het lichaam – net zoals bij griep of een verkoudheid – en kan het lichaam de normale status herstellen.

Maar door de vaccins, is het lichaam dus aangezet tot het zelf produceren van die spike-eiwitten, en blijft het lichaam dus strijd voeren – al merken we daar misschien niet de hele tijd zoveel van behoudens af en toe rare klachten en vermoeidheid – tegen die zelfgeproduceerde spike-eiwitten die van geen ophouden weten.
Maar intussen is er dus wel de hele tijd sprake van ontstekingen of ontstekinkjes in het lichaam met alle gevolgen van dien.

Op korte of op lange termijn. Want ook dat was een van de waarschuwingen van de experts vanaf het begin (ik bedoel de echte experts die werden doodgezwegen, en de duizenden anderen die werden genegeerd en gecensureerd omdat beroepsleugenaars als Osterhaus en co hun verhaal alleen moesten kunnen doen om vaccins te promoten).
En ook de overheidsgegevens van Engeland toonden aan dat hoe meer vaccins mensen hadden gekregen, hoe slechter het immuunsysteem nog functioneerde. Zelfs uiteindelijk tot een niveau van AIDS (het verworven tekortschieten van het afweersysteem). 

Voeg daarbij het gegeven dat deze vaccins er mogelijk al waren voor het virus ronddoolde (in elk geval waren de patenten er al ver voordat men wist dat het virus er was, wat raar is), en je kunt grote vraagtekens zetten. Die niet kleiner worden als we nu weten dat Pfizer (en de overheden?) al heel vroeg op de hoogte was van de grote nadelen voor foetus, pasgeborenen en tieners, alsook de ernstige bijwerkingen voor de rest van de bevolking.

Maar goed, terwijl de media en overheden zichzelf proberen te beschermen tegen het verraad wat ze hebben gepleegd en dus stug volhouden dat ze alles goed hebben gedaan en de vaccins veilig en effectief waren, wijzen steeds meer onderzoeken op het tegenovergestelde. Waarmee de waarschuwende experts van het eerste uur helaas gelijk krijgen. (aangevuld:een recent Zweeds onderzoek laat zien dat het veranderde DNA door het vaccin het leven lang spike-eiwitten blijft produceren en dus zorgt voor levenslang gevaar en gezondheidsschade). 

In dat licht is het ook bizar dat in Australië nu Ivermetcin in ere wordt hersteld en zelfs een snel genezend middel tegen corona wordt genoemd..........iets wat allang bekend was voor die tijd. De mensen die hier werden behandeld, voor het verboden werd, ervoeren hetzelfde.  Waarom werd dat (ook in NL) verboden, het had krankzinnig veel mensen het leven kunnen redden (wat ook bewezen is), en de vaccins waren niet nodig geweest..........!?

Al met al is het dus veel waarschijnlijker dat al die klachten die nu worden toegeschreven aan de coronapandemie, zijn en worden veroorzaakt door de coronavaccins. En ik vertelde al, hoe meer vaccins men heeft gehad, hoe groter de consequenties op kortere of langere termijn. Al zal ook hier weer ieder individu anders reageren. Dat is het mooie van uniek zijn. 

Maar het feit dat meer vaccins de kans groter maakt dat je weestand beneden nul daalt en je kwetsbaarder wordt in het algemeen, maakt het des te verwonderlijker dat overheden zo hun best doen er nog meer spuiten in te krijgen, en nog verwonderlijker dat ze alle ‘normale’ vaccins willen vervangen door mRNA vaccins. Zoals de nieuwe griepprikken (die sowieso al vooral een goed verdienmodel waren) en ook de kindervaccins.

Met de wetenschap van de kwalijkheid aan de ene kant en de doordrammerigheid van de industrie en de overheden aan de andere kant doemt er dan weer een idee op. En ik spreek het niet uit, want het zou de zoveelste complottheorie zijn. Terwijl alle andere uitgekomen zijn, is het dus wachten tot deze ook waar blijkt te zijn. Of eigenlijk zijn er al tal van prominenten die dat hebben bevestigd…….

Pas dus goed op jezelf. Bedenk dat jij de persoon bent die jouw integriteit en de integriteit van je lichaam moet beschermen. De overheid doet het niet voor je, in tegendeel zou ik zelfs willen zeggen.

En ben je geprikt, zorg dan extra goed voor jezelf. Eet gezond, vermijd gif in je eten (in alle mogelijke vormen, van landbouwgif tot smaakmakers en conserveermiddelen). Drink gezond. Rust voldoende. Overweeg ‘intermittend vasten’. Neem supplementen als vitamine D3, magnesium, zink, NAC, e.d. om zo min mogelijk last te hebben van de spike-eiwitten. Zoek natuurartsen die je ermee kunnen helpen of zoek in elk geval op internet naar hoe je jezelf het beste kunt beschermen voor de spike-eiwitten.

En zeker niet minder belangrijk, doe iets met het Universum, met de Universele krachten. Doe Qigong in de juiste staat, of probeer je één te voelen met het Universum, met het Al. Neem de tijd om te mediteren. Stel je voor dat de energie om je heen (van het weidse Universum) puur en gezond is (Quantum Health), dat je die energie door je heen kunt laten stromen en het jou gezond maakt of houdt. Vertrouw op de geneeskracht van je eigen lichaam als je het niet zelf in de wielen rijdt....

In licht en liefde
Ed

P.S, In het licht van deze blog: terwijl steeds meer landen aangeven dat er veel en veel minder mensen aan corona zijn gestorven dan ze aanvankelijk zeiden (Israël gaf onlangs toe dat er geen enkele gezonde persoon onder de 50 is gestorven aan corona op zich; Schotland gaf net als Italië al veel eerder aan dat er minder dan 10% van het aantal is gestorven van wat ze eerst zeiden!), doet de WHO het tegenovergestelde. Die heeft alles op één hoop geveegd – inclusief de vele doden door de vaccins – en noemt dat aantal als slachtoffers van corona (een beetje zoals in Nederland lieden dat ook proberen te verkopen). Dat is de manier waarop ze meer macht willen en straks bij het minste of geringste de hele wereld vertellen wat ze moeten doen (zoals vaccins nemen e.d.). En nee, ik ga het niet weer zeggen........

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn