“The Unseen Crisis”: vaccinverhalen die je nooit verteld zijn. Documentaire.
Pfizer wist dat hun injecties tieners zou schaden, maar ze bedekten het en gingen door.
Maddie de Garay had 35 bijwerkingen op het vaccin, en Pfizer vatte het samen als 'wat maagklachten'. Maar haar moeder vroeg zich af of je daardoor in een rolstoel belandt en of maagpijn een voedingsbuis vereist……(documentaire: https://bit.ly/The-Unseen-Crisis)

Dissident.one beschreef 5 tieners die na het Covid vaccin een hart- of longtransplantatie nodig hadden. Voorheen gezonde tieners voordat het mRNA vaccin hun leven vernietigde. Helaas is ook dit stuk verdwenen en doet de link het dus niet meer (https://dissident.one/2023/04/04/tieners-hebben-een-hart-of-longtransplantatie-nodig-na-pfizer-of-moderna-vaccinatie-vijf-horrorverhalen-van-gezonde-tieners-voordat-mrna-vaccins-hun-leven-vernietigden/)

Duizenden Canadese kinderen sterven plots. Volledig gevaccineerde en geboosterde kinderen vallen plots dood neer. 80% van de kinderen in Canada zijn dubbel gevaccineerd. De provincies in Canada zijn ook gestopt met het aantal gestorven kinderen op te geven… (https://www.brighteon.com/a098e9cd-63f7-49b0-be1f-2297b346dbf5)

Cardioloog Peter McCullough is het absoluut oneens met de in het westen soms gehoorde uitlatingen dat het sterven van kinderen aan hartproblemen van alle tijden is. In Finland werden voor de vaccins 4 kinderen met myocarditis per miljoen geregistreerd. In Thailand worden er nu 25.000 gevallen per miljoen gemeld! "De cijfers gaan door het dak!"

Dr. Chris Shoemaker was duidelijk: Als je 100x meer kans wilt hebben dat je kind de komende 6-7 maanden doodgaat, geef hem/haar dan nog een vaccin……
Dr. Mark Trozzi zegt hetzelfde op basis van Britse (overheids)gegevens, waarop hij aanvult: “dit is geen vergissing, maar een massale misdaad tegen de menselijkheid, massamoord en mishandeling”.

De WHO (januari 2023) meldt 160.000 ‘letsels en doden’ onder kinderen na de Covid vaccins. (en uiteraard is dit een enorme onderrapportage, immers ze weten het alleen als het hun gemeld is, maar toch…..) 1083 bij kinderen onder de maand. 36.284 tussen 2 en 12 jaar. Tussen 12-27: 118.857.......... 

Dr. Geert Vanden Bossche gaf als advies: “Onder geen enkele omstandigheid mag u uw kind laten vaccineren”. “Dit is crimineel”. Kinderen lopen het risico op ernstige immuunreacties door deze injecties. Wetenschappelijk is er geen reden ze te vaccineren. Het WHO had toen al 120.000 immuunsysteem aandoeningen gemeld na Covid vaccins…..

Dr. Russell Blaylock zegt dat we een explosie gaan zien van autisme en schizofrenie bij kinderen. Dat is wat je kunt verwachten als je het immuunsysteem van een baby stimuleert in het derde trimester van de zwangerschap. Schizofrenie verschijnt pas als het kind jongvolwassen wordt en zal niet gelinkt worden aan dit vaccin. Het toevoegen van het Covid vaccin aan de reguliere vaccins zal veel kinderen doden en voor altijd vernietigen. Hij voorspelt dat het gevaarlijk gaat worden voor allen die deze vaccins promoten, omdat het bewijs binnenkort niet meer te verbergen is. “Ze kunnen beter de heuvels in vluchten”.

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney: “De overheid wist dat 70% van de geprikte kinderen zou worden gesteriliseerd”.
Begrafenisondernemer in de GB en Amerika is anders dan bij ons. Ze doen zelf veel meer onderzoek en stellen vaak ook de doodsoorzaak vast (ze zijn eigenlijk ook lijkschouwer).
O’Looney zei dit naar aanleiding van een bijeenkomst in Westminster in september 2021. Daarbij waren ook een aantal bekende artsen aanwezig en een lid van de conservatieve partij. Deze laatste kon niet zoveel zeggen, maar zei dat ie er niets aan kon doen. Hij zou wel op de hoogte zijn dat de vaccins mensen vergiftigen en doden. Hij kreeg het bewijs dat 70% van de kinderen zal worden gesteriliseerd en O’Looney kreeg de indruk dat ie dat eigenlijk wel wist……..”Hij weet wat er gebeurt – het wordt bepaald door lagen boven hem – maar kiest ervoor zich niet uit te spreken. Het is zeer verontrustend”. (https://www.ninefornews.nl/de-overheid-wist-dat-70-procent-van-de-geprikte-kinderen-zou-worden-gesteriliseerd/) 

Dr.Larry Palovsky: Als kinderen beginnen te sterven zal niemand geloven dat het iets te maken heeft met de vaccinatie.
“Er is een massapsychose……dus niemand zal denken dat de stervende kinderen, de toename van kanker, of hartaanvallen bij kleine kinderen of beroertes bij kleine kinderen of stolsels bij kleine kinderen of de verandering in mentale status bij kleine kinderen iets te maken heeft met de vaccinatie”. Dit niveau van ontkenning kan echter niet eeuwig doorgaan, uiteindelijk zullen de ouders de waarheid gaan inzien naarmate meer en meer kinderen ziek worden en sterven…….

(Ed: Het wordt steeds duidelijker dat de kindervaccins medeverantwoordelijk zijn voor de enorme toename aan autisme. Van 1 op de 10.000 in 1970 naar nu 1 op de 25! Steve Kirsch – IT-miljardair met grote statistische kennis en onderzoekmogelijkheden – komt met steeds meer onweerlegbaar bewijs. Maar deze info is de afgelopen decennia met zoveel kracht bestreden door BigFarma en overheden, dat ook dat nog steeds niet bekend is aan het grote publiek!)

Samenvattend denk ik direct aan Geert Vanden Bossche die stelt dat er wetenschappelijk geen enkele grond is om kinderen te vaccineren met het Covid mRNA vaccin……..dat het zelfs crimineel is om het te doen.
Elk kind wat lijdt onder de Covid vaccins is er één te veel, met dank aan de overheid, die jongeren aanmoedigde zich te laten vaccineren - want dan konden ze op vakantie of naar de disco. 

Als je dit soort informatie als ouder leest en bekijkt, zou je je schuldig kunnen voelen dat je je kind hebt laten vaccineren tegen Covid. Maar bedenk dat er zo'n stortvloed aan desinformatie van de overheid is geweest, en dat al dit soort moedige artsen die zich durfden uit te spreken - soms ten koste van hun loopbaan en carrière, sommigen kostte het zelfs hun leven - doodgezwegen zijn door de media. Ze werden voor van alles en nog wat uitgemaakt, terwijl ze hun waarschuwingen bij wijze van spreken van de daken probeerden te schreeuwen.......

Ken je mensen die kinderen hebben die lijden door of zelfs zijn overleden door de vaccins, wees terughoudend met hen deze informatie te vertellen. Ze kunnen er beter in hun eigen tempo achter komen (zelfs als dat 'nooit' is). Maar wees er wel om hen liefdevol te ondersteunen als dat nodig is......

Wordt vervolgd............

In licht en liefde
Ed

P.S. Ik fungeer slechts als doorgeefluik. Ik kan niet verantwoordelijk zijn voor de meningen van de diverse collega's, al is het alleen al omdat ik niet de expertise en ervaring heb die zij hebben. Maar ik ben bang dat alle cijfers hun gelijk keer op keer bevestigen en ook al grotendeels bevestigd hebben........

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn