Neuroloog Jan Bonte verwees naar een studie waaruit bleek dat in de leeftijdsgroep 12-17 55 gevallen van myocarditis per miljoen gezette prikken worden geregistreerd. Hij verwijt Minister Kuipers te vertellen dat de kans op myocarditis door Covid groter is dan door de vaccins, wat aantoonbaar onjuist is. Bij 11 van die 55 kinderen verloopt de myocarditis ook nog ernstig. Een deel van hen overlijdt. Het werkelijk aantal met myocarditis is waarschijnlijk 5-10x hoger. Dus 275-550. Jonge kinderen en pubers waarvan een deel komende jaren alsnog zal overlijden door ritmestoornis of hartfalen. Terwijl Covid voor hen absoluut geen bedreiging vormde.

Een Koreaanse studie toont een voorkomen van myocarditis bij 1 op de 20.000 jongens tussen 12 en 17 jaar na een mRNA vaccin. Een op de vijf met ernstig verloop. Het artsencollectief waarschuwde al langer tegen de mRNA vaccins bij deze groep jongeren die het vaccin nooit hadden behoeven te krijgen. Maar zelfs de Gezondheidsraad lijkt alle onderzoeken en bijwerkingen in de wind te slaan. …….(https://artsencollectief.nl/vaccinatie-gerelateerde-myocarditis-treft-1-op-de-20-000-jongens/)

Het departement van Gezondheid in Florida keek naar het risico op sterfte na de Covid shots. Ze zagen een 84% stijging in het optreden van sterfte door hartproblemen in mannen tussen 18 en 39 jaar binnen 28 dagen na de vaccins…….

Een uitgebreide peer-reviewde studie gepubliceerd in ‘Nature Cardiovascular Research’ zegt dat miljoenen wereldwijd nu lijden aan ernstige gezondheidsproblemen. De komst van de vaccins heeft gezorgd voor een piek in allerlei dodelijke ziekten die hart, huid en hersenen aantasten. (https://www.nature.com/articles/s44161-022-00177-8)

Greenmedinfo publiceert een artikel waarin wordt opgeroepen het niet normaal te gaan vinden dat fitte jonge mensen (atleten) plots sterven aan hartaandoeningen. De mainstream media verbergen het feit dat er een enorme toename is van myocarditis bij kinderen en jong volwassenen. Een studie in de JAMA bevestigt dat de prikken een bijdragende factor zijn.

Hoofdauteur van een peer-reviewed onderzoek naar zowel Moderna als Pfizer vaccins Joseph Fraiman roept op tot onmiddellijke stopzetting van de vaccins omdat er ‘overtuigend bewijs is dat de vaccins plotselinge hertdood veroorzaken’.

Een studie van de American Heart Association tont een verband aan tussen Covid vaccins en hartontsteking. Het tijdschrift Circulation toont een verband aan tussen de vrije spike-antigenen door de mRNA-prikken en myocarditis. De onderzochte patiënten met myocarditis hadden ‘aanzienlijk verhoogde niveaus van spike-eiwit over de volledige lengte in hun bloed door antistoffen’.

De cardioloog Professor Abdullah Alabdulgader, president van The International Congress of Advanced Cardiac Sciences, roept op de mRNA vaccins op ‘stop’ te zetten vanwege de bezorgdheid over hartschade.

Uit een follow-up na 3 en 6 maanden na het vaccin blijkt dat 100% van de kinderen die myocarditis kregen als gevolg ervan beschadigde harten hadden. Allemaal dus!
(Daarnaast een 145x toename in menstruele stoornissen).

(jan 22) Experts (HART = gerenommeerde Britse cardiologen, wetenschappers e.d.: Health Advisory & Recovery Team) bevestigen dat het de Covid mRNA vaccins zijn die myocarditis veroorzaken en niet de infecties. Dit is relatief eenvoudig te onderzoeken, en de conclusie is duidelijk. Dit is met name belangrijk omdat onze minister Kuipers, daarbij gesteund door het alles behalve objectieve Lareb, nog steeds beweert dat de kans op myocarditis door de infectie groter is. (Ed: Dit mag inmiddels dus worden gezien als een bewuste leugen. Waarom ook alweer?) (https://expose-news.com/2023/01/22/covid-injections-not-infections-cause-myocarditis/)

(jan 23) Volgens cardioloog Dr. Thomas Levy hebben nu minimaal 7 miljoen Amerikanen een beschadigd hart door de Covid vaccins. Het zouden er zelfs 50 miljoen kunnen zijn. (Artikel helaas verwijderd)

(jan 23) Het FDA (Amerikaanse ‘Geneesmiddelwaakhond’) zegt dat het krijgen van zowel een Covid vaccin als een griepvaccin op dezelfde de dag de kans op een beroerte of harsenbloeding vergroot. (Dat, terwijl het Witte Huis daartoe pushte).
(https://www.dailymail.co.uk/health/article-11681217/Getting-Pfizers-Covid-booster-flu-shot-day-raise-risk-STROKE.html?ito=whatsapp_share_article-top)

(dec 22) Terwijl de mainstream media de golf aan onverwachte en plotselinge sterfgevallen probeert te wijten aan klimaatverandering, tuinieren, verkeerd douchen en videospelletjes, groeit het aantal cardiologen dat openlijk de schuld geeft aan het mRNA-vaccin….. vaak zijn het cardiologen die aanvankelijk voor de prik waren, maar nu de schade steeds meer gaan zien. Na eerder genoemde namen als Dr. Peter McCullough en Dr. Aseem Malhotra waarschuwt ook de kindercardioloog Kirk Milhoan dat hartontstekingen vaker voorkomen dan het publiek wordt voorgehouden. Een echte infectie leidt slechts tot geringe blootstelling aan het spike-eiwit, maar vaccins zorgen ervoor dat het lichaam ze gedurende een volkomen onbekende tijd blijft produceren – met pech zelfs eindeloos. Het Moderna vaccin zou daarbij nog kwalijker zijn zelfs.

Ook cardioloog Dr. Sanjay Verma heeft verklaard dat de risico’s van de vaccins aanzienlijk worden onderschat. Hij vraagt zich af waarom de vaccinatiestatus van overledenen moet worden verzwegen en het oorzakelijk verband op voorhand wordt uitgesloten. Hij wijst er ook op dat voor de vaccins naar schatting 65/75 sporter per jaar stierven aan plotse hartdood en dat het er in 2022 al meer dan 500 zijn….

(Dec 22) In Frontnieuws vraagt de auteur zich af of alle bloeddonaties van Covid-gevaccineerde mensen moeten worden verboden totdat onderzoek heeft bewezen dat ze veilig zijn. In Mumbai mochten mensen geen bloed doneren tot een maand na de tweede prik. Maar waarom? Zijn er klinische onderzoeken geweest? Hoe is deze tijd bedacht? Is het bloed ‘besmet’ met spike-eiwitten? Is het DNA veranderd van de bloedcellen die worden gedoneerd? Waarom wel na die 2 maanden? Deze vragen zouden alle eerst beantwoord moeten worden….. Immers, wat wordt er doorgegeven en hoe veilig is het bloed voor ongevaccineerde mensen? Zorgen daaromtrent lijken steeds meer terecht te zijn.(https://www.frontnieuws.com/moeten-alle-bloeddonaties-van-covid-19-gevaccineerde-mensen-worden-verboden-totdat-onderzoek-heeft-bewezen-dat-ze-veilig-zijn/)

(dec 22) Robert Kennedy Jr. zegt over het vrijgeven van de Pfizer gegevens: “Je kans op te sterven aan een hartaanval door het vaccin is volgens hun eigen studie 500% groter dan wanneer je niet gevaccineerd bent, dus ze wisten dat ze veel menen zouden doden, en toch deden ze het”. (https://twitter.com/Psycho111177/status/1598095535696941057?t=CILYmz_CyCjIBRw3UHvslA&s=35)

Dr. Eli David: Een grote studie onder 196.992 ongevaccineerde volwassenen na Covid infectie toonde aan dat de Covid infectie niet was geassocieerd met myocarditis of pericarditis. (Weer een bewijs dus: myocarditis komt door het vaccin en niet door de infectie).
(juni 23) Ook Dr. Kye Hu Kim van een Zuid-Koreaans Universitair Ziekenhuis zegt naar aanleiding van een studie dat de enige oorzaak van sterfte aan myocarditis een door het vaccin veroorzaakte myocarditis is. In Zuid-Korea zijn al meer dan 20.000 mensen ‘gecompenseerd’ door een schade-programma.

Het Universitair ziekenhuis Basel (Zwitserland) heeft aangetoond dat mRNA vaccins 800x vaker de hartspier beschadigen dan officieel wordt aangenomen en gezegd. Het ging hier om de Moderna variant. Er bleek dat 1 op elke 38 (!) mensen hartschade opliep na het ontvangen van het vaccin. Klachten als kortademigheid, druk op de borst en vermoeidheid zijn symptomen ervan, meestal is het van voorbijgaande aard en verdwijnen de afwijkingen na enige tijd. Maar anderzijds lopen er dus ook veel meer mensen rond met tijdbommen, omdat het hart aangedaan is en menen het niet weten……

Dr. Richard Urso laat weten dat het aantal mensen met SADS (Sudden Adult Death Syndrome – syndroom waarbij volwassenen plots doodgaan) helemaal niet onverwacht is.
Het is het topje van de ijsberg. Het laat zien hoe gevaarlijk deze vaccins zijn. Vooral jonge menen die sporten krijgen het, wat komt omdat bij het sporten de lipide nanodeeltjes makkelijker de hartcellen bereiken……….met de gevolgen van dien. 

Dr. Joseph Ladapo (Florida) adviseerde jonge mannen van 18-39 jaar af te zien van het gebruik van Covid vaccins. Dit nadat hij een toename van 84% in het voorkomen van hart-gerelateerde sterfte binnen 28 dagen na de prik had geconstateerd. Een enorm aantal.

Dr. Charles Hoffe vertelt dat er in een dosis Moderna vaccin 40 triljoen mRNA moleculen zitten. Dit wordt in je bloedsomloop gebracht. “Onvermijdelijk dat er bloedstolsels ontstaan”.

(nov 22) Het aantal ambulanceritten en reanimaties steeg enorm na de uitrol van de vaccins. Sommige regio’s zagen een 18% toename aan ambulanceritten, waarbij veel problemen met bloedproppen. Ambulancehulpverlener Wilco schreef er een brief over aan een kamerlid. (https://www.ninefornews.nl/ambulancezorg-aantal-reanimaties-schoot-in-2021-omhoog-hoe-kan-dit-nou/)

(jan 23) Er zijn al meer dan 1500 topsporters geweest met een hartstilstand sinds de uitrol van de vaccins, en 2/3 daarvan was fataal. Het artikel werd geschreven naar aanleiding van de hartstilstand van NFL-speler Damar Hamlin, die tijdens een wedstrijd in elkaar zakte. Steeds meer jonge sporters kampen met hartproblemen. Zeker bij topspelers is het uiterst ongewoon dat mensen plots dood neervallen, aangezien ze niet alleen goed getraind zijn, maar ook strenge keuringen en onderzoeken krijgen.
Tussen 1966 en 2004 (normaal) waren er 2,4 atleten per maand die stierven aan hartdood; in 2021/2022 (na de vaccins) waren dat er 46,4 per maand…….

(jan 23) Een Taiwanees onderzoek (peer-reviewed), en nota bene betaald door de staat!, laat zien dat 17 procent van de tieners hartklachten had na hun 2e mRNA prik van Pfizer………en 1 op de 1000 had myocarditis.
Dat is dus zelfs meer dan Jan Bonte eerder inschatte bovenaan, en ook meer dan het Koreaanse onderzoek er vlak onder.
(Ed: er zijn aardige verschillen in bevindingen tussen de verschillende onderzoeken, maar dat heeft alles te maken met de gebruikte methodes en onderzoeken; de bevinding van hartschade in Basel bij 1 op de 38 waren er vanwege zeer nauwgezet onderzoek naar afwijkingen - ook al waren ze voorbijgaand). 

(juni 23) In Engeland stijgen de hartdoden tot meer dan 500 per week sinds de pandemie (bijzonder dat weer de pandemie wordt genoemd en niet de vaccins). Sinds de lente van 2020 is er een oversterfte van meer dan 100.000 menen aan hartproblemen.

(Juni 23) In Genk (België) werd gezien dat het aantal mensen met beroertes de laatste 5 jaar is verdubbeld. Wat vooral opvalt is de stijging bij jonge mensen (jonger dan 50 jaar). Genoemd worden uiteraard niet de vaccins, maar betere ontdekking, vergrijzing en die toename onder jonge mensen………

(juli 23) 'Vers van de pers' is het bericht dat in de Premier League ('eredivisie'-voetbal GB)de 22-jarige speler Lars Dendoncker van Brighton & Albion moet stoppen met voetballen vanwege zijn door het vaccin veroorzaakte myocarditis..........

Tot zover een deel van wat ik het afgelopen jaar heb verzameld. Wat ik zelf een beetje mis zijn al die vroege verhalen en berichten van artsen die nu achteraf gelijk blijken te hebben gehad. Maar het voegt niets essentieels  toe, dus ik ga die niet terugzoeken.
Er zal ook enige overlapping zijn met andere issues........

Wordt vervolgd……..

In Licht en Liefde

Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn