(april 23) Uitvaartondernemer Laura spreekt zich uit: “Er is iets goed mis”.
De Canadese uitvaartondernemer en balsemer Laura Jefferey zit al 227 jaar in het vak. Sinds de uitrol van het Covid vaccin ziet ze veel vreemde dingen: jonge mensen die plots overlijden en vreemde stolsels in de lichamen.
Ze vindt het doodeng zich uit te spreken, maar kon niet langer zwijgen.…ze vindt het met name vreemd dat mensen er niet over willen praten, terwijl je het met eigen ogen ziet en kunt aanraken. Ze heeft het over vies bloed: kleverig, dikker, donkerder. Vanaf lente 2021 waren er ineens rubberachtige witte massa’s in de bloedvaten. En ook steeds groter.
Balsemers in Engeland, Australië en Canada hebben dezelfde ervaringen en zijn ook bezorgd.(https://www.ninefornews.nl/uitvaartondernemer-laura-spreekt-zich-uit-er-is-iets-goed-mis/)

(okt 22) Uitvaartondernemers overal beginnen raadselachtige patronen te herkennen.
Edward Spieard, specialist postmortale zorg, beschrijft al een tijd dat mensen die plots overlijden binnen twee dagen sterk verkleurd en gezwollen zijn. Andere uitvaartondernemers beginnen dat nu ook op te merken. Het is lastig overledenen weer toonbaar te maken. Hij wil graag weten hoe dit komt. Waarom is het bloed stroperiger en bevat het meer stolsels? De Amerikaanse uitvaartondernemer/balsemer zei onlangs dat het bloed sinds 2021 een andere kleur en textuur heeft. Ook de Britse uitvaartondernemer John O’Looney heetf deze stolsels al gemeld. (https://www.ninefornews.nl/uitvaartondernemers-en-balsemers-in-binnen-en-buitenland-beginnen-raadselachtig-patroon-te-herkennen/) 

(okt 22) Een begrafenisondernemer uit Nieuw-Zeeland zegt dat 95% van de mensen die bij hem binnengebracht zijn, kort voor hun overlijden een Covid vaccinatie hebben gehad. Brenton Faithfull werkt al 41 jaar als begrafenisondernemer. (Ed: dit is wellicht ook de reden dat hij zich uitspreekt, anderen vinden het houden van hun baan en inkomsten belangrijker).
Ze sterven binnen twee weken na het vaccin en velen lijken gestorven te zijn door een anafylaxie, een overgevoeligheidsreactie op de booster. Het gaat over de meerderheid van de gevallen. Hij telde vanaf augustus vorig jaar, negentien van de twintig overleden binnen twee weken na het vaccin. Later kwam hij zelfs op 100% uit…..(https://www.ninefornews.nl/begrafenisondernemer-onthult-schokkende-ontdekking-over-coronavaccinatie/)

(april 23) Uitvaartondernemer wil doodstraf voor Soros, Gates en Fauci
De Britse uitvaartondernemer John O’Looney is van Twitter geschorst omdat hij zei dat hij wilde dat Soros, Bill Gates en Anthony Fauci ter dood worden veroordeeld. Volgens hem hebben deze mensen massaruiming van baby’s, kinderen en onschuldige mensen georkestreerd. Hij vertelt de hele dag niets ander te doen dan jonge mensen in grafkisten leggen. Hij ervaart het als misdrijven tegen de menselijkheid, en de passende straf is de doodstraf. Hij begin al snel vreemde stolsels aan te treffen in de lichamen van overledenen.(https://www.ninefornews.nl/deze-uitvaartondernemer-wil-doodstraf-voor-soros-gates-en-fauci/)   

De uitvaartondernemingen in Noorwegen slaan alarm. Ze hebben moeite alle doden op te slaan, omdat de oversterfte torenhoog is. Ze hebben dit in geen 100 jaar gezien, zegt Lars Svanholm. Er is een stijging van het aantal doden van 28%, wat voor grote logistieke problemen zorgt. Er worden nu koelruimtes in garages gebruikt om alle doden te bergen. Dit jaar zijn er 16% meer mensen overleden, volgens het statistiekbureau van Noorwegen (SSB). (https://trondheim.dagbladet.no/nyheter/det-er-krise/77892434)

(jan 23) In het AD staat een artikel “Grote drukte bij crematoria door oversterfte: ‘ Als de nabestaanden er maar niets van merken’”.

(jan 23) In GB worden tijdelijke mortuaria geopend om het grote aantal sterfgevallen op te vangen.  Mortuaria kunnen de oversterfte niet aan. Lijken worden zelfs opgeslagen in strooizout opslagplaatsen. (https://www.frontnieuws.com/overal-in-het-verenigd-koninkrijk-worden-tijdelijke-mortuaria-geopend-om-het-grote-aantal-sterfgevallen-op-te-vangen/)

wordt vervolgd

In licht en liefde 
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn