Dit deel had heel lang kunnen zijn, aangezien alles wat met Covid-vaccins te maken heeft een en al politiek is. Ik beperk me nu tot het onderstaande. Omdat ik dit niet te politiek wil maken.  

(okt 22) Terwijl regeringen en hun ministers van ‘volksgezondheid’ over de hele wereld tegen alle cijfers in blijven beweren dat de vaccins veilig zijn en steeds maar weer aanmoedigen je te laten prikken, ligt de minister van Volksgezondheid in Florida op een andere koers.
Onderzoek door het ministerie wijst uit dat er een piek is in sterfgevallen onder jonge mannen binnen een maand na het nemen van de Covid vaccins (iets wat overigens overal zo is als de ogen er niet voor worden gesloten).
Voor minister Joseph Ladapo reden om niet te zwijgen daarover. “Florida zal de waarheid niet verzwijgen”. Hij adviseert jonge mannen tot 39 jaar GEEN prik te halen.
Opvallend is dat de tweet die hij hierover stuurde tienduizenden keren werd geliked en toen door Twitter werd verwijderd. Na ophef werd ie weer terug geplaatst.

Florida wil deze jonge mannen niet onnodig blootstellen aan onnodige vaccinatierisico’s.
Uiteraard zegt Marion Koopmans dat de gebruikte gegevens niet betrouwbaar worden geacht (maar iets betrouwbaars uit haar mond is langzamerhand zeldzamer).
De Britse cardioloog Aseem Malhotra vindt zelfs dat alle vaccinaties moeten worden opgeschort totdat alles tot op de bodem is uitgezocht. De Belgische arts Anne Fierlafijn steunt hem daarin omdat hij het op basis van duidelijke cijfers zegt, en veel van de echte cijfers voor het publiek verborgen blijven. (https://www.ninefornews.nl/minister-van-volksgezondheid-van-florida-waarschuwt-voor-de-gevaren-van-mrna-coronavaccins/) 

(okt 22) Het Roemeense Europarlementslid Christiaan Terhes stelt dat de oversterfte door de hele EU 16% hoger is dan normaal. En "als je naar de kaarten kijkt, zie je dat de landen met de hoogste vaccinatiegraad de grootste oversterfte hebben….".

Ook politiek is helaas het verdraaien van feiten, het programmeren van de bevolking met leugens en onzinnige beweringen.

Zo plaatste de Amerikaanse regering op hun officiële website een artikel met als conclusie dat de bijwerkingen van de mRNA-vaccins te wijten zijn aan stress veroorzaakt door antivaxxers………

En Christine Anderson (Europarlement -D'land) reageert daarop met ‘ze stoppen echt voor niets om hun gigantische leugen te verdoezelen’……..
(https://twitter.com/AndersonAfDMdEP/status/1597323393325748224?=KdrnUg3w7REgQ4BT8W9n8Q&s=03)
 

Veel van de rest van de politiek is verweven in de andere rubrieken over de vaccins.

Wordt vervolgd……

In licht en liefde
Ed

P.S. aangezien deze 23 augustus wordt 'gepubliceerd', en dan ook de nieuwe Europese wet ingaat die ons vertelt wat de waarheid is en dat we niet van die lijn mogen afwijken, ben ik benieuwd of dat invloed gaat hebben op mijn artikelen, die stuk voor stuk gebaseerd zijn op feiten en cijfers uit onderzoeken. Maar als dat niet de waarheid is die je wilt horen als overheid........

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn