(Als je op de blauwe tekst drukt met je muis, word je doorverwezen naar het artikel of de video)

 • Maurice de Hond heeft op z’n website een artikel over apen die aerosolen met virusdeeltjes kregen . Als dat er weinig waren, kregen ze geen symptomen, maar wel afweerstoffen (!). Met veel meer deeltjes kwamen er ook symptomen. 
  Het brengt de term ‘microvaccinaties’. Als je weinig deeltjes binnenkrijgt, leert je lichaam het herkennen en bouw je afweerstoffen op, maar wordt niet als geïnfecteerd gezien.

  Dus: hoe meer lock down-achtige maatregelen, hoe minder ‘microvaccinaties’…..en bij loslaten van de maatregelen dus minder bescherming. In Zweden is dus heel veel van dit soort bescherming opgebouwd, wat laat zien dat hun aanpak goed was!
 • In Nederland wordt alles gegokt op vaccineren als enige oplossing. Er wordt nauwelijks iets gedaan aan de te beperkte capaciteit in de ziekenhuizen en vooral de IC’s (het aantal personeelsleden wordt alleen maar kleiner), er wordt nauwelijks ingezet op genezen of behandelen in een vroeg stadium met bijvoorbeeld Ivermetcine of Hydroxychloroquine (dit wordt zelfs verboden), en er wordt niets gedaan aan echte preventie met bijvoorbeeld leefstijl en supplementen.
 • In Amerika dreigt een crisis nu miljoenen mensen in de verpleging ontslag nemen of ontslagen worden vanwege de verplichte vaccins in de zorg. En hoewel de media het doen voorkomen alsof vrijwel iedereen hier in de zorg gevaccineerd is, weten de mensen die werken in de zorg wel beter. Ook hier zou een crisis kunnen volgen bij een verplichting. Om precies dezelfde redenen: geen zin hebben het lichaam bloot te stellen aan een experiment waarvan de uitslag niet vaststaat, maar waarvan – als je ‘wakker’ bent en niet klakkeloos de media gelooft – bekend is dat het vele nadelen kan hebben.
  Overigens meldt een ziekenhuis in New York nu dat het stopt met bevallingen door gebrek aan verloskundigen, verloskundigen die ontslag hebben genomen/gekregen door de vaccinatieverplichting. 
 • De AMA (American Medical Association) heeft een handboek gemaakt waarin haar leden, de artsen, wordt verteld hoe ze moeten handelen en wat ze moeten zeggen. Het is schokkend te zien dat artsen en medisch personeel instructies krijgen de waarheid te verdraaien als het gaat over de veiligheid en effectiviteit van de vaccins, alsook over het aantal doden. Dat laatste moet door een ander woord te gebruiken zwaar worden overdreven om mensen bang te maken zodat ze zich laten vaccineren.
  Dit alles maakt – en in Nederland is het gezien de 60 waarschuwingen van de inspectie niet heel veel beter – dat artsen dus niet hun eigen mening mogen hebben, hun eigen onderzoek mogen doen, patiënten niet eerlijk mogen voorlichten.
 • En dan nog wat opvallende beelden:
 • Zoals de beelden van de demonstratie in Amsterdam op zondag 5 september. Uit de media kreeg ik de indruk dat het om hooguit 40.000 man ging. De beelden tonen iets anders. 
  Sterker nog, de politie beweerde dagen erna dat er slechts 20.000 waren en dat al die andere getallen zwaar overdreven waren. Ik krijg dan toch het gevoel dat we beduveld worden. De vraag is waarom?  
 • Zoals het interview met Jakobien Huisman over de documentaire die ze maakte over 6 mensen met verschillende invalshoeken: met een lector gezondheidswetenschappen, een gezondheids- en welzijnseconoom, een klinisch psycholoog, een privacy-specialist en een onze bekende sociaal geograaf, statisticus en opiniepeiler Maurice de Hond.

 • En dan de eerste aflevering daarvan met de gezondheidswetenschapper Drs. Sam Brokken, die zelfs zijn baan verloor door zijn eerlijke mening.  

Tenslotte ben ik blij met de uitgelekte aankondiging dat de 1,5 meter maatregel gaat stoppen, maar ook teleurgesteld in het feit dat de testmaatschappij nieuwe vormen krijgt doordat de museums en horeca alleen nog met een 'coronabewijs' mogen worden bezocht. Zeker wetende hoe 'virusdicht' die bewijzen zijn. Het gaat duidelijk niet over het virus, maar over iets anders. 

wordt vervolgd.....

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn