Ik begin dit keer met de BPOC, de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie, die haar werk begonnen is in oktober 2020 omdat er vanuit de politiek geen interesse was dingen te onderzoeken of aan de kaak te stellen.
Op hun website kun je verklaringen vinden die onder ede zijn opgenomen van een grote diversiteit aan mensen, inmiddels al 120. Denk aan winkeliers, onderwijzers, zelfs leerlingen, etc. etc. die te maken kregen met maatregelen en de nadelen die dat met zich meebracht. De verklaringen zijn op video en ook uitgeschreven.
Op een gegeven moment meldden zich spontaan agenten, ook van hen 80 verklaringen!, met weerzinwekkende verhalen (die vreedzame demonstranten ook al vertelden). Ze wilden niet op video – althans niet publiekelijk en aanvankelijk – maar de geschreven verklaringen spreken boekdelen.

Op 20 september 2021 schreef de BPOC een verklaring over haar functioneren en het feit dat ze zelfs met de dood zijn bedreigd.

Dat is het gevaar als je de waarheid op tafel legt. De BPOC is nu ook begonnen met een meldpunt voor vaccinatieschade vanwege de twijfels aan de oprechtheid van het Lareb, het officiële bureau (het Lareb gedraagt zich qua meldingen van bijwerkingen een beetje als het RIVM: wegwuiven en als toeval bestempelen). Nu al 1845 sterfgevallen gemeld. Even ter herinnering: bij de griepvaccins zijn dat er 7-10. 

De laatste tijd viel me op dat via YouTube regelmatig video’s van de verklaringen online komen, zoals die van Sietske Bergsma, journalist en voormalig advocaat. 

Noemde ik vorige keer de serie Tegenwind, gemaakt door Jakobien Huisman en haar partner, te zien op www.blckbx.tv, inmiddels is Prof. Dr. Mattias Desmet (klinisch psycholoog)  te gast geweest die opzien baarde met zijn verklaring over ‘massavorming’ in een uitzending met Marlies Dekkers op ‘De Nieuwe Wereld’.
En ook Prof. Dr. Theo Schettersimmunoloog en vaccinoloog, die overduidelijk is al vanaf het begin.

Dat is het wat betreft de Nederlandse inbreng, maar er is veel meer wat belangrijk is.

Zoals de wetenschappelijke studie naar de effecten van vaccinaties op kinderen, die je HIER kunt zien. De conclusie laat weinig twijfel over de juistheid van de beslissing. Kinderen zijn veel meer de dupe van de vaccins dan ze van COVID kunnen zijn. Maar dat geldt dus niet alleen voor kinderen.....

Iets wat we ook terugzien bij de vergadering van de FDA (Amerikaanse medicijnwaakhond) waarop werd besloten de boostervaccins niet aan iedereen te geven (alleen boven 65), en waarbij artsen waarschuwden voor de grote schade die de vaccins toebrengen. Er zijn dit jaar tot nu toe al 46x zoveel doden gevallen door vaccins als elk jaar hiervoor in Amerika. Maar er zijn meer nadelen

Terwijl er in Australië weer een keiharde confrontatie was tussen politie en demonstranten, tekenden 65.000 mensen een petitie om de papieren in te kunnen zien die de overheid had op basis waarvan ze de vaccins verplicht stelde.
En tegelijkertijd staan na de truckers (die alleen voor zichzelf winst behaalden door hun protesten) nu ook de bouwvakkers op als reactie op de verplichte vaccinaties 

Opvallend was verder het bericht van het TV station in Detroit, wat mensen vroeg naar ervaringen met overledenen die het vaccin niet hadden genomen. Ze werden overstelpt met inzendingen – meer dan 180.000 – over sterfgevallen en ernstige vaccinatieschade juist door de vaccins. Het station kreeg zo in de gaten dat er iets niet klopte met alle verhalen van de overheid (en media). 

Verder zijn er wat berichten over jonge mensen die proberen met hun schade in de media te komen om andere mensen te waarschuwen. Dat valt nog niet eens mee, want de reguliere media doen daaraan niet mee, die moeten het verhaal overeind houden dat er nauwelijks bijwerkingen en doden zijn. Deze jonge atleet kreeg geld geboden om zijn verhaal te verbergen.
(Overigens las ik net dat zelfs persbureaus als Reuter geld van geheime diensten kregen om bepaalde dingen te verzwijgen of juist te melden, al ging dat niet over COVID - het zegt wel alles over integriteit en oprechtheid)

Het grootste ziekenhuis in Indiana (VS) zag 125 stafleden verdwijnen vanwege de vaccinatieplicht
Een ziekenhuis in New York moet de afdeling bevallingen gedwongen sluiten vanwege het aantal verloskundigen wat vertrekt vanwege hetzelfde item.

Overigens lijkt het erop alsof het net zich begint aan te trekken rondom ons. In Italië heb je geen werk en inkomen meer zonder coronapas, in een ander land kun je niet meer tanken zonder coronapas. In China is alles wat je kunt en mag gekoppeld aan goed gedrag (= gedrag wat de overheid van je wil), het komt dichterbij die supercontrole. 

Gelukkig heeft bij ons de tweede kamer tegen een 2G-beleid gestemd. Dat heeft niets met elektromagnetische straling te maken, maar alles met het niet meer toestaan van een negatieve test. In dat geval zou alleen doorgemaakt hebben (een positieve test in het nabije verleden) of een vaccin nog recht geven op een pas…….Laten we hopen dat de tweede kamer hierbij blijft, en de situatie hier verder verbeterd waardoor er geen grond meer is voor de maatregelen. Zodat iedereen dat door heeft. 

Tenslotte is het laatste nieuws dat ik zie voordat ik dit plaats dat bij de zomergolf in Engeland 74% van de doden volledig was gevaccineerd, en bedenk dan dat er in het begin nog niet echt sprake was van veel volledig gevaccineerden. Dat moet betekenen dat het percentage op het eind nog veel hoger lag. 
Voeg daarbij de kennis uit Israel (>90% volledig gevaccineerd) en we zien dat het een pandemie is van gevaccineerden, en niet van ongevaccineerden zoals Hugo de Jonge en de Belgische premier raaskallen. 
Ik zag ook nog een lange verklaring van een lijkschouwer uit Engeland voorbij komen die verklaarde dat alle doden doden waren die gevaccineerd waren en het deltavirus hadden.....maar dat nu slechts als kennisgeving. Het was al meer dan genoeg. 

P.S. De links gaan vaak naar eenzelfde soort bronnen, zoals rumble (soort vrijere YouTube), The Epoch Times of Health Impact News. Dat komt omdat die bronnen weergeven wat de mainstream media ons onthouden en ik bovendien wel vaak andere stukken lees, maar altijd de bron wil weten. En die ook het liefst doorgeef. Het is soms even zoeken, maar ik ben blij met genoemde nieuwmedia omdat ze niet censureren. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn