Telkens sta ik weer verbaasd over wat er uit de monden komt van hen die het RIVM vertegenwoordigen.

De hele pandemie heeft het RIVM te vaak prognoses gegeven die niet klopten, modellen gebruikt die net zo min klopten. Telkens weer zaten ze ernaast, soms voorspelbaar. Zelfs als een kind kon voorspellen hoe het zou gaan, bedacht het RIVM wat anders. Maurice de Hond was bijvoorbeeld stukken beter in voorspellen. Het RIVM maakte de premier bang en de maatregelen volgden vanzelf.

Zo lang ik me kan heugen wordt er door het RIVM ontkent dat er ernstige bijwerkingen kunnen optreden door kindervaccinaties. Terwijl in Amerika miljarden zijn uitgekeerd als tegemoetkoming aan ouders van kinderen die gehandicapt raakten of overleden, leven we hier in een andere wereld, of beter een andere waarheid, namelijk die van het RIVM.
Dus geen bijwerkingen.

Eric Boomsma laat in Café Weltschmerz zien dat er gecorrigeerd misschien wel 454 duizend doden (!!!) als gevolg van het vaccin zijn in Europa (zonder de UK), en 17 miljoen mensen met forse bijwerkingen, maar het RIVM doet alsof er helemaal geen bijwerkingen zijn, laat staan sterfgevallen. Je kon alleen dood gaan van het virus, zelfs als je er niet aan dood ging. 

Vanuit zowel Israël als Amerika komen onderzoeken die aantonen dat de delta-variant net zo overdraagbaar is door gevaccineerden als ongevaccineerden, en er bovendien veel meer gevaccineerden (ook in de UK) op de IC’s liggen als ongevaccineerden, maar ook hier is Nederland compleet anders.

Bij ons heb je 10x zoveel kans die deltavariant te krijgen als je niet gevaccineerd bent en zelfs 33x zoveel kans om op de IC te komen. Aldus het RIVM. Oh, ja, en het laatste item is dat de coronavaccins ook zouden beschermen tegen de overdracht van de deltavariant. In Nederland dan tenminste. En dat is volgens het RIVM de waarheid. Kennelijk hebben we hier een andere delta-variant dan elders. Wij als geïsoleerd eiland, moet kunnen.
Maar vergeet niet hoe er gemanipuleerd wordt. 'Ongevaccineerd' zijn ook mensen na 1 vaccin of binnen 14 dagen na het 2e vaccin

De vorige keer dat ze zeiden dat de meesten ongevaccineerd waren, was een moment in juli, toen er nog niet zoveel gevaccineerd was. En als er straks een derde vaccin is (de booster), ben je waarschijnlijk ongevaccineerd als je de derde niet hebt.....Overigens zijn ze ook al begonnen met de griepprikken. Ach wat maakt het ook uit......

Ik neig bijna de hele wereld uit te nodigen naar Nederland te komen, want hier hebben we een bijna goddelijk vaccin, wat veel beter werkt dan in het buitenland. Je komt niet op de IC, je hebt weinig kans ziek te worden, geen bijwerkingen en geen doden, het is bijna heilig.

Waarom zou dit bijna zielige reclamepraatje zijn? Krijgen ze ineens extra geld van BigPharma? Of moeten we echt allemaal digitaal te traceren zijn en geregistreerd zijn? Die hele ook al verderfelijke 5G is niet voor niets uitgerold. Of is het toch waar dat er een bepaalde vaccinatiegraad is afgesproken die kost wat kost gehaald moet worden. Niet in het belang van de volksgezondheid, maar vanwege de afspraak. En desnoods met keiharde maatregelen of uitspraken/angstzaaierij of door mensen tegen elkaar op te zetten. 

Facebook is destijds ontwikkeld om van iedereen te weten te komen hoe ze dachten, wat ze leuk vonden, wat ze deden, waar ze waren, etc.
Heel veel apps tracken nu zelfs al je bezigheden ook van/met andere apps. En wat te denken van je navigatie-apparaten en smartwatches/fitbits? Of gewoon je smartphone? 

Sinds de pathologen in Duitsland allemaal zaken vonden die op z’n zachtst vreemd en onbekend waren en in Amerika een arts dezelfde dingen vond in de flesjes vaccin, vraag ik me af waarom die zaken erin zitten. Wat is de bedoeling, wat wil men?

Waarom wordt een onnodig en nauwelijks onderzocht nieuw vaccin door onze strot geduwd?  Nota bene door de organisatie die onze gezondheid zou moeten beschermen? Wat heeft dit nog met gezondheid te maken? 

Er bestaat wijsheid in vele wormen, maar die van het RIVM heb ik nog steeds niet begrepen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn