Misinformatie, het is weer zo’n modewoord. Wat te pas en vooral te onpas wordt gebruikt. Door de verkeerde mensen.

Terwijl ik dit schrijf komt er een vraag in me op.
Is misinformatie erger als het wordt gegeven door een commerciële partij zoals een industrie, of als het wordt gegeven door de overheid?

Van de farmaceutische industrie weten we immers dat ze er alles aan doen om hun product op de markt te krijgen en verkocht te krijgen. Ze deinzen niet terug voor miljarden aan boetes vanwege valsheid in geschrifte en bedrog. Ze hebben vele miljarden verdiend door producten die niet hebben bijgedragen aan een gezondere maatschappij.
Een mooi voorbeeld zijn de statines, maar ook het baarmoederhalskankervaccin. En niet te vergeten het feit dat de meeste ziektes chronische ziektes worden omdat er niet genezen wordt. 

We waren waarschijnlijk beter af geweest zonder beide middelen, maar toch worden ze nog volop gebruikt en aanbevolen en aangeprezen. De statines zitten nog in allerlei medische standaarden en artsen zijn daardoor bijna verplicht om ze voor te schrijven. Het HPV vaccin wordt nog steeds ook door onze minister ‘verkocht’ als onschuldig en nuttig. (Net als het coronavaccin).

Regelrechte misinformatie als het gaat om het verhaal over nut en het ontbreken van bijwerkingen. Maar hoewel de industrie desnoods over lijken gaat (‘logisch’, want het gaat om bedragen die niet eens tot onze verbeelding kunnen spreken omdat we ons er niets bij kunnen voorstellen), zou je van de overheid en van de media mogen verwachten dat ze er zijn om ons te beschermen.

Ware het niet dat overheden samen met de farmaceutische industrie, de WHO, het Wereld Economisch Forum, de media en BigTech in oktober 2019 hebben afgesproken dat ze met één mond zouden spreken in het geval van een pandemie. Die enkele weken later prompt kwam, alsof ze het wisten......
Belangenverstrengeling? Ja, natuurlijk, maar daar zitten deze machtige partijen niet mee.
Onze minister loopt vaccins te verkopen, van ons belastinggeld, ook aan mensen die ze helemaal niet nodig hebben. We kennen het dansen met Janssen verhaal.

Ik zou het kunnen begrijpen als bij een ernstige dodelijke pandemie zo’n soort afspraak gemaakt zou worden. Tijdelijk. Maar het is aan alle kanten duidelijk dat het nu totaal niet klopt. Die ene mond is namelijk die van de farmaceutische industrie, met de bekende leugens en het bekende bedrog.

En dat zou nog niet eens zo erg zijn, als het niet ten koste van (heel veel) mensenlevens zou gaan.

Maar, het dodental ten gevolge van de vaccins staat op de officiële Europese database inmiddels op meer dan 27.000. En loopt wekelijks verder op.
Volgens de berekening van Eric Boomsma aan de hand van 37 onderzoeken naar de 12 meldsystemen in Europa zouden dat er gecorrigeerd in verband met de onderrapportage 454.000 zijn, en gerekend naar de Amerikaanse onderrapportage zelfs meer dan 1 miljoen in het Europa zonder de UK. Zoveel doden door een vaccin. Het is onvoorstelbaar. Het is onmenselijk, het is absurd.

De ontdekker van het mRNA vaccin heeft het niet voor niets over een genocide. Want ook in de VS is de schatting 150.000 tot 200.000 doden door het vaccin.

De al vele weken durende flinke oversterfte (in heel Europa), vooral onder de 80 jaar, past ook bij dit beeld van vaccindoden.

Met name het officiële getal van 27.000 doden zou bij iedereen en zeker bij de pers bekend moeten zijn als ze hun werk deden. Maar niets blijkt minder waar. Net als het gegeven van meer dan een miljoen mensen met ernstige bijwerkingen kennelijk ergens verloren is gegaan. Maar ook de media maakten die afspraak en ze krijgen hun informatie van persbureaus die ook meedoen in dat complot (hoe moet het anders heten als zoveel grote partijen samenwerken om het volk te beduvelen).

NU.nl heeft zelfs een stukje waarin wordt verteld wat de kans is dat je ernstig ziek wordt na het vaccin. Het is misselijkmakend hoeveel bedrog en leugens hier worden tentoon gespreid. Zeker als je kijkt naar de zojuist genoemde cijfers. Of de reporter is zo naïef, of ze liegen in opdracht

De vaccins worden gepresenteerd als zeer beschermend tegen alle varianten, ze houden je uit het ziekenhuis, maken dat je het niet of nauwelijks verspreidt, zorgen ervoor dat je niet ernstig ziek kunt worden, etc. Het is nogal in strijd met ruim 400.000 doden en 2,5 miljoen gemelde bijwerkingen, waarvan bijna de helft ernstig van aard (alleen al in Europa zonder GB).

We beginnen het niveau te benaderen waarbij we, als we het woord ‘misinformatie’ horen, vooral die informatie moeten gaan beluisteren of bekijken. Want als de pers of de overheid iets misinformatie noemen, gaat het meestal over wezenlijk informatie over hoe we onze gezondheid kunnen beschermen, informatie van echte deskundigen die vertellen hoe het werkelijk zit, of mensen die wel de waarheid spreken.

Het aanvallen van mensen die de waarheid proberen te vertellen is overigens niet nieuw. Toen Andrew Wakefield onderzoek deed waarbij hij twijfels kreeg over een relatie tussen de BMR en bepaalde afwijkingen die hij constateerde(1988), waarbij autisme een rol kon spelen, werd hij figuurlijk op de brandstapel gezet. Door de medische elite en de industrie. Hij raakte z’n bul kwijt en werd door alles en iedereen verketterd.

Toen later bleek dat zijn onderzoek volledig juist was en zijn vragen terecht waren, werd dat in ere hersteld, maar Wakefield wordt door de media nog steeds afgeschilderd als een fraudeur (mede omdat hij geen geld had om via de rechter zijn eer en bul terug te krijgen wat zijn chef wel had). We hebben het dan over tientallen jaren geleden. En er zijn veel meer van dat soort voorbeelden. En ook wordt die gebeurtenis nog steeds gebruikt om te ontkennen dat autisme en vaccins iets met elkaar te maken hebben……immers, toen.....

Zo zijn er ook nogal wat artsen, die iets ontdekten wat de industrie niet leuk vond, op raadselachtige manier te jong overleden. Te veel om toevallig te zijn, hoewel nooit iets te bewijzen valt.

De documentaires ‘Thrive’ (deel 1 en 2) laten soortgelijke dingen zien bij mensen die dingen uitvonden die maakten dat we vrijwel gratis energie hadden. Als ze een te grote bedreiging worden voor het grote geld, moeten ze voor hun leven vrezen. In deel 1 kan ik me iemand herinneren die een enorm Greenhouse had gemaakt wat vrijwel geheel zelfstandig kon functioneren zonder energie- of brandstofbehoefte van buitenaf. Zijn fantastische werk ging raadselachtig in vlammen op.
In deel 2 bleek de maker van een energie-apparaat wat energie opwekte vanuit het universum (wat boordevol energie zit) vergiftigd, en overleefde het net.

Wat ik ermee wil zeggen is dat als je ingaat tegen machtsblokken die het om geld te doen is, je heel voorzichtig moet zijn.

En met alle respect voor mensen die nog denken dat het echt om het virus gaat, het heeft er alle schijn van dat het vooral gaat om iets heel anders.

Misschien – en dat hoop ik bijna – om het zoveel mogelijk verkopen van producten van BigPharma, zoals de vaccins. Merckx heeft nu een nieuw middel tegen corona ontwikkeld, wat ook weer kapitalen gaat kosten, wat door de VS al gekocht gaat worden, terwijl Ivermetcine fantastisch blijkt te werken maar geen geld oplevert (en daarom in veel landen zelfs verboden is). 

Blijft de vraag hoelang de overheid en de media doorgaan met misinformatie verspreiden en de waarheid misinformatie te noemen.

Er zal toch een moment komen dat er meer mensen wakker worden en het niet meer accepteren, er niet meer intrappen?

De feiten stapelen zich op die laten zien hoe vernietigend en relatief zinloos de vaccins zijn, die laten zien hoe onzinnig de corona-pas is. Het zijn vooral de overheid en de media die blind en doof voor al die cijfers zijn.

Idioot ook dat een onderzoeksbureau als KPMG onlangs stelde dat de overheid niet voorzichtig genoeg was met de maatregelen, terwijl een rapport van economische zaken al in het begin van de ‘pandemie’ aantoonde dat de maatregelen 5x zoveel mensjaren zouden kosten dan geen maatregelen.

Dus: misinformatie. Wat is misinformatie? Wie informeert mis, en vooral waarom?

Ik barst van de vragen……..maar zoals ik al eens eerder zei ben ik bang voor de antwoorden.

Want misschien gaat het niet alleen om geld (wat al erg genoeg zou zijn gezien het aantal extra doden) maar vooral om macht. In dat geval zal het macht zijn van de machtigen, van degenen die al bijna alles in de hand hebben. En dat maakt ons nog meer proefkonijn en nummers……die bij voorkeur elkaar moeten bestrijden om het die anderen makkelijker te maken….. gevaccineerden (al dan niet nu al beschadigd) die ongevaccineerden moeten bestrijden.... de minister geeft de voorzetten. 

Het is voor ons de kunst om ondanks alles elkaar te blijven respecteren als mens, maar ook in elkaars keuzes. Ook als we het niet begrijpen.

En vooral ook nieuwsgierig te zijn naar wat de overheid en de media misinformatie noemen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn