Juist het stukje hieronder heeft mij doen besluiten te stoppen met het doorgeven van de links. 
Ik merk dat al de informatie onder m'n huid gaat zitten, het beïnvloedt me teveel negatief. 
Enerzijds is het belangrijk te weten (en dus door te geven), maar er wordt nauwelijks naar gekeken en het kost mij veel energie en kennelijk ook teveel positieve energie. Die juist nu zo belangrijk is. 

Daarom heb ik besloten ermee te stoppen; in elk geval met ingang van het nieuwe jaar.

Ik blijf wel blogs schrijven waarin ik mogelijkerwijs de data verwerk, maar niet meer op deze manier.
Daarnaast ga ik meer tijd vrijmaken om te mediteren en Qigong te doen en zo de positieve energie te verhogen om daarmee een bijdrage te leveren aan een betere en mooiere wereld. 

Ik wens alles en iedereen (en letterlijk alles en iedereen) een fantastisch 2022. Numerologisch moet het een jaar worden met meer verbinding en meer medemenselijkheid. Aan mij zal het niet liggen, maar.......ik sta voor mijn eigen identiteit en integriteit.....

Hoe mooi zou het zijn als we deze week uitzitten en volgende week beginnen met een mooi nieuw jaar, zonder gekte, zonder dat alles wat normaal was door elkaar wordt gegooid.

Maar helaas zal dat niet zo zijn. Sterker nog, ik zal bij mijn links ook The Great Reset (of 'Build back better') expliciet gaan vermelden.
Reden? Omdat het steeds duidelijker wordt dat het niet meer om onze gezondheid gaat, of die van onze ouders of kinderen. 
Het gaat om heel iets anders. Bij iedereen moeten er om de een of andere reden spuiten in. Ondanks de tien(honderd?)duizenden sterfgevallen door de vaccins. Waarom?
Het fanatisme en de verbetenheid waarmee Hugo en Mark dat willen is heel erg fout. 
Er is heel veel heel erg fout.
Maar vooral dat de agenda van het WEF (The Great Reset) kennelijk uitgevoerd wordt, en die gaat ons niet vrolijk maken. (meer daarover onder het kopje).
Nog maar kort geleden leek dat complotdenken en onzin. Maar elke dag wordt het meer werkelijkheid. En het kan omdat teveel van ons denken dat het niet kan......dus wordt wakker als je dat nog niet bent. Informeer je. Anders loop ke kans dat je wakker wordt in 1984....

Verder ga ik door met het geven van de andere links. Omdat we moeten weten wat er (echt) gebeurt. Alleen dan kunnen we goede keuzes maken.
Voor info over vaccinatieschade kun je kijken op het telegram kanaal Covid Vaccine Injuries; ik meld hier af en toe iets uit, maar er is veel en veel meer helaas. 

Virus/ Omicron:

- Er wordt inderdaad wat afgelogen omtrent zowel omicron als de vaccins......
- Opvallend verschil tussen gevaccineerden en ongevaccineerden in oplopen van de infectie in Canada.....
- En zo werd ons angst aangejaagd. Op de media doodskisten in Bergamo, maar het waren beelden van 2013 uit Lampedusa....
- In Israel zou een vijfde golf in aantocht zijn, terwijl steeds meer mensen de boosters gaan weigeren.....
- Landen met de hoogste vaccinatiegraad hebben de meeste infecties met het virus. Het zou op z'n minst te denken moeten geven. 
- De CDC stelt de verwachtingen omtrent Omicron naar beneden bij, nu het RIVM nog..... Beloofde Rutte niet dat ze her zouden veranderen zodra ze zagen dat de voorspellingen te somber waren? Ben benieuwd....
- Dr. Eli David heeft een aparte manier om dertienen voor angst voor Omicron duidelijk te maken....
- Maurice van den Bosch (CEO OLVG A'dam) laat via 5 onderzoeken zien dat Omicron veel minder gevaarlijk is. Theo Schetters vergeleek gisteren Omicron met iets lichter dan griep qua sterftecijfer. (Dus als ze weer angst aanjagen met Omicron kun je je afvragen wat ze aan het doen zijn en waarom). 
- En daar is ie: flurona......en toevallig weer uit Israel, het menselijk lab van Pfizer
- In de VS stijgen de positieve testen in recordtempo, maar ziekenhuisopnames en doden blijven laag.....

 

Vaccins/Boosters

- Schrijnend, en typerend voor het gebrek aan menselijkheid in deze hele operatie....
- Het moge duidelijk zijn dat de vaccins een maatschappij-vernietigende mislukking zijn.....dit is Australië, maar elders geldt hetzelfde. Wat ons zou moeten redden wordt onze ondergang, omdat de obsessie met vaccins niet te stoppen lijkt. 
- Dit is dus de reden dat er zo gehamerd wordt op de boosters; toestemming verloopt 27 maart. Zie je trouwens dat het nu officieel gentherapie heet? Weer een leugen dus weer vanaf het begin. 
- Spreekt hier de WHO die ons moet beschermen, of de farmaceutische industrie? Dat is toch een beetje de vraag aan het worden. 
- Artikel van het Artsen Covid Collectief over de boosters
- Gommers zegt nu dat hij de drang tot vaccinatie niet begrijpt en/of het er niet mee eens is, maar het OMT adviseert het toch? 
- Getallen uit Duitsland v.w.b. vaccinaties en Omicron....
- De Pfizer vaccins: meer kwaad dan goed.......de ontdekker van het mRN~A vaccin werd verbannen van twitter toen hij deze link meldde. Reden temeer hem door te geven lijkt me....
- Maar in Italië zijn ze hun verstand helemaal kwijt: ongevaccineerde spelers mogen niet meer voetballen.....dus zullen er nog wel meer dood neer gaan vallen.....

 

 

Pillen:

- Na het nieuwere niet mRNA vaccin (wat overigens niet veel beter is omdat het ook alleen met een spike-eiwit immuniteit probeert te verkrijgen), is er nu ook de strijd om de pillen. Pillen tegen Covid, maar ook pillen als 'vaccin'. Ze proberen echt alles om ons wijs te maken dat ze ons beschermen en om er iets in te krijgen wat onze gezondheid potentieel vernielt. Direct of op termijn. 

 

Bijwerkingen:

- Hartontstekingen vliegen de pan uit......VAERS-rapport/grafiek
- De laatste VAERS cijfers (VS)
- Professor Werner Bergholz vertelt over de hoge spiegels van kankerverwekkend ethyleen oxide in de teststokjes......
- Verpleegkundigen in California luiden de noodklok vanwege de overweldigende hoeveelheid hartinfarcten en beroerte, terwijl de artsen het uit angst voor hun licentie niet aan de vaccins durven te wijten......
- En dat moet je eigenlijk nog blij zijn dat je nog leeft en die harttransplantatie nog kan.....
- Volgens de Universiteit van Columbia zijn er in Amerika niet alleen 400.000 doden door de Covid-vaccins, maar ook 20 miljoen mensen ziek door de vaccins.....

 

Doden:

- Spreekt voor zichzelf, flink aantal doden bij BBC presentatoren..........
- De laatste VAERS cijfers (VS)
- De organen van gevaccineerde doden bewijzen een auto-immuun 'aanval'....(Dr. Sucharit Bhakdi)......
- 49 jarige New York Times medewerker minder an 24 uur na z'n boostershot. Zou het de media doen nadenken? 
- En dit meiske van 3 jaar, 1 dag na haar covid-prik!
- Volgens Dr. James Thorpe nam het sterftecijfer 25x toe in 10 maanden tijd door het vaccin.... 
- 14 van de 15 mensen die na vaccins stierven, stierven door de vaccins blijkt uit PA onderzoek ...
- In 7 dagen 7 jonge sporters dood op het veld......
- Het echte aantal vaccin-doden in de VS zou 400.000 zijn volgens een onderzoek van de Columbia University. 
- Ook dit overlijden zegt wel weer genoeg. Embolieën na het vaccins, lang op de IC en vervolgens overlijden......uitgezongen....geef Covid maar de schuld....
- En die verpleegkundige van 34 jaar.......Alle geen normale sterfgevallen en niets te maken met Covid. 
- En deze 28-jarifge muzikant.......
- Moeder verliest door vaccinatieverplichting zoon van 33 en ziet andere weken in ziekenhuis belanden.....: "Stop a.u.b. met het vermoorden van onze kinderen"

Kinderen

- Ook een mogelijke reden waarom ze kinderen gevaccineerd willen hebben......wegnemen van aansprakelijkheid......
- 75 studies over de negatieve effecten door het sluiten van scholen....
- De mentale toestand van kinderen in Australië is de echte epidemie geworden.....en ik ben bang niet alleen daar.....
- Dit soort beelden maken me misselijk: er is zoveel angst gecreëerd dat mensen de gezondheid van hun kinderen opofferen (voor wat?), kinderen die worden gelokt met cartoons.....

 

Maatregelen:

- Maurice is duidelijk: stop de lockdown. NU!..... (Maurice baseert dit op feiten; in tegenstelling tot wat de overheid doet)
- Fauci (hij zit er nog steeds) vindt het redelijk als er vaccinatieplicht zou bestaan bij luchtreizen
- Het zijn toch bizarre tijden, waarin gevoel geen enkele rol meer lijkt te spelen, behalve natuurlijk 'angst'. 
- United Airlines CEO die de les wordt gelezen.....voor het gedrag richting personeel
- Steeds meer blijkt dat overheden alles aan elkaar liegen om hun zin door te drijven: zoveel mogelijk prikken, iedereen prikken. Zo ook de cijfers uit Engeland. Overigens verschillen de cijfers die wij in NL zien op het dashboard ook zo'n 20% met de cijfers die internationaal van NL bekend zijn! 
- Ondanks alle maatregelen op 89 cruiseschepen uitbraken van Covid......?
- Duizenden verpleegkundigen werden ontslagen, nu testen gevaccineerden positief en mogen doorwerken als ze geen erge klachten hebben....waar is de gezonde logica gebleven? 
- En natuurlijk past het in het beleid om nu te zeggen dat er geen vaccinatieplicht komt bij interAmerikaanse luchtreizen....jojo/pingpong....
- Terwijl steeds duidelijker wordt dat de vaccins nergens op slaan, en eerder een gevaar vormen dan een bescherming, beginnen gezondheidsorganisaties in Amerika ineens weer wel vaccins te eisen van hun werknemers. 
- Unicef en 59 andere organisaties vragen de scholen te openen en niet weer te sluiten...
- Mona Keijzer was heel duidelijk over de 2G die net als de vaccins kost wat kost ingevoerd moet worden.....
- Topeconoom is duidelijk over het nut van de maatregelen: kost veel meer levensjaren dan het oplevert......
- Dit ga je dus met 2G krijgen. Alsof mentaal gestoorden deze regels maken....
- Dit is wat we niet zouden moeten willen: in de UK wordt de app voor de coronapas nu ook gebruikt voor andere zaken. Precies waarvan het idee bestond dat dat de bedoeling was: complete controle, bewaking en vooral koppeling van gegevens. 

 

Actie:

- Kappers komen 30 december in actie......
- 2 januari Amsterdam, het lijkt druk te gaan worden (volgens de organisatie). Museumplein Amsterdam. 
- In Duitsland groeit het verzet tegen steeds meer beperkingen en verplichtingen....Hier Nurnberg...
 
- Het is mainstream en zelfs de telegraaf, maar het zou zomaar kunnen. ME staakt bij demonstratie? En dat betekent weer dat de demonstratie waarschijnlijk op last van de burgermeester/rechter niet door zal gaan? De demonstratiebereidheid lijkt groot, maar van de 'driehoek' mogen er maar 3500 mensen meedoen, en alleen op het museumplein op 1,5 meter blijven staan..... Klinkt als NL anno 2021.....waar eens het recht op demonstratie een van de mooiste en nuttigste grondrechten was. En natuurlijk begrijp ik ook als het verboden wordt, maar toch. Eerst niet door rellen en nu niet omdat de ME staakt. Deze is wel aardig....
- In sommige plaatsen in Duitsland wordt het feller, maar dat kan bijna ook niet anders, het net wordt aangetrokken....
- Zoals te verwachten viel: de demonstratie in Amsterdam op 2 januari gaat niet door; in elk geval niet als officieel demonstratie..... 
- De CDC (VS) is (m.i. terecht) aangeklaagd door ICAN wegens het achterhouden van veiligheidsdata rond de vaccins.....

 

Wetenschap, meningen, etc.:

- The World Council for Health roept op tot het onmiddellijk beëindigen van het Vaccin Experiment
- Zelfs de account van de ontdekker van het mRNA vaccin wordt geblokkeerd als hij de waarheid zegt.....
- En dan Gommers. Een dubbele tong? Nu ineens vindt ie 't virus en de maatregelen helemaal niets, morgen vindt ie weer iets heel anders
- Mooi stuk van Leon de Winter in de Telegraaf "De viruspsychose moet stoppen: geen paniek meer en geen lockdowns. (Maar ook over de schaamteloosheid om met dezelfde club weer te gaan regeren. 
- Interview met Mona Keijzer, waarin ze een ontluisterend beeld geeft van de besluitvorming binnen de regering tijdens deze crisis....
- Nog maar eens het artikel uit de Lancet wat laat zien dat de vaccins 1% bescherming bieden, terwijl de media het over 95% hebben.....hoeveel duidelijker kan de wetenschap aan de kant worden gezet om een afschuwelijk experiment op mensen los te laten? 
- Volgens een Japans onderzoek zouden jongeren 40x meer kans lopen te overlijden door de vaccins dan door Covid! (Voor mij als arts/wetenschapper zou dat betekenen dat er direct mee gestopt moet worden, maar de regels zijn veranderd - het gaat niet meer om de waarheid, het gaat om mensen die in hun eigen waan geloven). 

 

The Great Reset:

The Great Reset is een plan wat door de WEF samen met de allerrijksten op deze aarde is ontworpen om controle te krijgen over de hele wereld. Over alle facetten. Daartoe moet de bevolking worden verkleind, moet iedereen digitaal traceerbaar en controleerbaar zijn, moet iedereen China-achtig kunnen gehoorzamen, etc. 
De meesten van ons kunnen zich niet voorstellen dat er mensen zijn die zo kunnen denken of met anderen omgaan, en kunnen zich dat dus niet voorstellen. Tot die mensen behoor ik ook. Maar helaas heb ik er wel van alles over kunnen lezen en klopt er zoveel niet de laatste tijd, dat het enige waarin die puzzelplaatjes passen het verhaal van de Great Reset is. Neem alleen al het feit dat de vaccins zijn toegelaten op de markt met gigantische hoeveelheden bijwerkingen en doden als gevolg. Normaliter zouden ze direct van de markt zijn gehaald, nu zijn zelfs de firma's totaal niet aansprakelijk. Dit is onderdeel van een plan. Hetzelfde plan wat maakt dat we allemaal gevaccineerd moeten worden. En niet een keer, maar doorlopend. Het voert tever om er nog meer over te vertellen, behoudens misschien de toekomstige regels: 
Jaarlijks verplichte vaccinaties, iedereen een basisinkomen, geen eigen bezit meer, ook geen schulden, kinderen worden van de staat, vastgestelde maximale ouderdom, beperkte reismogelijkheden, de hele leiding komt in handen van een klein groepje elite (geen mensen, maar nerds, analisten), je zult moeten voldoen aan de eisen van de leiding, anders wordt je gestraft of wordt je kind afgenomen...etc. 
Genoeg, als je meer wilt lezen is er genoeg te vinden op internet of in elke bibliotheek. 

- Een video over een econoom die er iets over te vertellen heeft.....
- Over de campagne voor globale controle .....uitgebreide beschrijving over WEF ook......
- Wat in april 2020 nog complotdenken was........
- Een globale digitale ID..........tja.....en nog een.....
- In Zweden worden al microchips geïmplanteerd om vaccinpasporten te laten zien. (Zweden, het land met minder maatregelen, maar intussen....). Maar het is de vraag of dat nog nodig is als de nano-chips hetzelfde kunnen......
- Bill Gates is al heel lang geobsedeerd door de bevolkingsgroei.....
- Ik weet niet wat ik van dit plaatje moet vinden.....maar het smijten met geld en het slopen van de samenleving.......hoe moet dat goed komen? 
- Deze woorden van een orthodoxe Russische Bischop zijn verontrustend, of heeft hij door wat er gebeurt? (niet dat ze dan minder verontrustend zijn, maar ze passen in de rij van velen). 
- Interessante video over hoe de financiële wereld voor veel onrust kan gaan zorgen.....
- Interview met Willem Middelkoop: "We staan aan de vooravond van een historische omwenteling"
- Doe ermee wat je wilt, deze link; ik weet niet wat ik ermee moet. Mensen die een relatie hebben met het WEF, maar ontkennen er iets van te weten? Probleem is dat ik ook niet meer weet wat wel en niet waar is...... Aan de ene kant ben ik te goed van vertrouwen, en aan de andere kant 'wie is nog te vertrouwen'? 
- De FDA heeft een pil goedgekeurd die een digitale chip bevat die gegevens zendt zodra die is ingeslikt...... reden om nog terughoudender te zijn met medicatie? En dus nog beter voor je eigen lichaam en gezondheid te zorgen? 

Alternatieve TV/Media:

Blckbx: op 28 december uitzending van rechtszaak opheffing lockdown
De Nieuwe Wereld: Oversterfte en vaccinaties: wat zeggen de data? Gesprek met Prof. Ronald Meester en Wouter Aukema
De Nieuwe Wereld: "We zijn in oorlog maar beseffen het niet",met generaal-majoor buiten dienst Pieter Cobelens. 
De Nieuwe Wereld: "We zijn losgekoppeld van onszelf" .Gedrag als bewuste keuze, gesprek met NLP-trainer Ramos over de geestelijke impact van corona
Blckbx: Op zich niet zo interessant achteraf, maar dit was de live-uitzending van de rechtszaak opheffing Lockdown
De BalieInterview met Mona Keijzer, waarin ze een ontluisterend beeld geeft van de besluitvorming binnen de regering tijdens deze crisis....Hier een klein stukje.....
De Balie: Over de opmerkingen van Gommers op NU.nl en de reactie van o.a. Monica Keijzer op die uitlatingen; 2G en de controle maatschappij.....
Afterschool: mooie 'teken-video' over waar we staan en hoe we positief naar komend jaar kunnen kijken; mooie opmerking ook: als je blijft slapen, word je wakker in 1984......
Blckbx: "De roadmovie van het jaar", rondje met nieuwjaarswensen en muziek
De Nieuwe Wereld: Marathon uitzending met veel gasten. (Ik ervoer het als een actualiteitenprogramma van hoog niveau uit de oude doos = kwalitatieve TV zonder dubbele agenda; meningen en feiten, maar eerlijk)

 

Opmerkelijk:  

- Hoe de ongevaccineerden de nieuwe 'zwarte mensen' worden......mensen  die lekaar in de winkel toeknikken en elkaar groeten......
- Hoe wat een HOAX of complot was binnen korte tijd volledige waarheid is geworden.....
- Kamer wordt weken te laat geïnformeerd over vernietigend oordeel Raad voor de Rechtsspraak over uitbreiden coronapas. Hier de notitie van het artsencollectief
- Eigenaar Goois bad wint rechtszaak. Hij wilde geen QR-codes bij kinderen checken, zwemmen is voor ieder kind. Eigenaardig is wel dat de link in dit stukje naar de telegraaf niet meer werkt (deed ie wel). 
- Volgens de federale vliegregels zouden piloten niet mogen vliegen als ze medicijnen gebruiken die minder dan een jaar zijn goedgekeurd.
- Terwijl vliegtuigmaatschappijen hun piloten dwingen zich te laten vaccineren, gaan ze dus lijnrecht tegen die regels in. Terwijl het gevaar nu in feite misschien wel groter is.....
- Creatief : Omicron Queen.....
- CDC trekt gebruik van PCR test in. Dat was/is de test waarop alles gebaseerd is. 
- Een mooie quote van Margaret Mead, een Amerikaans antropologe die in haar eentje heel veel bewerkstelligde op gebied van emancipatie..
- Dit gebeurt er als mensen niet meer logisch na kunnen denken, en bezeten zijn door angst.....
- Ik las dit artikel in NRC en dacht: "hoe kan het dat een microbiologe de bijwerkingen verwaarloosbaar klein noemt als er alleen al in Europa ruim 34.000 doden door de vaccins zijn gemeld, en het er waarschijnlijk zelfs 400.000 zijn? Waarom zorg je niet dat je aan goede informatie komt als je in een krant schrijft? Of ben je onderdeel van het circus van misinformatie van overheidszijde? Hoe dan ook, het is raar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn