Net als vorige week ga ik door met de links die ik voor mezelf bewaar hier te publiceren. 
Het feit dat ik berichten van een bepaald kanaal publiceer wil niet zeggen dat ik iets met de partij van dat kanaal heb!
Steeds meer wordt overigens wel duidelijk dat politieke richting niet meer bestaat. Je gebruikt je hart/compassie en je gezonde verstand of niet. 

Het is trouwens een krankzinnig hoeveelheid aan informatie, terwijl ik lang niet alles bewaar. Links van het kanaal 'de3ekamer' vermeld ik vaak niet omdat ik in het commentaar te veel herrie en te agressieve taal vindt. Voor mij werkt dat dus contraproductief. 

Maurice over hoe het OMT Nederland ontwricht
https://www.maurice.nl/2022/01/09/het-omt-ontwricht-de-samenleving/

Het worden mindless zombies genoemd, maar zo zijn mensen gehersenspoeld, zo zijn we gehypnotiseerd. Het is zielig, maar valt niet eens meer kwalijk te nemen.
https://t.me/derdekamer/9873
De wereld is gek. De meeste mensen zijn niet in staat te zien dat het niet klopt, dus doen maar mee met de gekte. Hier is er nog een: https://t.me/derdekamer/9870

Deze komiek had z’n booster gehad. Iedereen stom verbaasd over zijn plotselinge dood, maar dit wordt niet genoemd….. https://www.telegraaf.nl/entertainment/580625698/full-house-collega-s-reageren-geschokt-op-dood-bob-saget en https://t.me/covidvaccineinjuries/4328

Het OMT dendert maar door met onzin.
 https://t.me/derdekamer/9879 

Als ik als ziel observeer waar de mens mee bezig is, kan ik alleen maar mijn hoofd schudden. We zijn de kern kwijt, zij die uitmaken wat wel of niet kan zijn alleen nog maar de draadjes in hun brein aan het verbinden zonder door te hebben wat ze vernietigen.
https://www.who.int/publications/i/item/9789240030060

In 2020 zijn tussen de 15 en 65 jaar meer mensen gestorven aan zelfmoord dan aan Covid! En de meesten aan longkanker.
https://www.volksgezondheidenzorg.info/ranglijst/ranglijst-ziekten-op-basis-van-sterfte/leeftijd#node-top-tien-sterfte-15-tot-en-met-64-jarigen

Lichtjestocht Oud-Beijerland
https://www.hoekschnieuws.nl/2022/01/07/paar-honderd-demonstranten-tegen-coronabeleid-trekken-met-lichtjestocht-door-oud-beijerland/?fbclid=IwAR3d00Qj_Hdhwvnp6grKj_IAV1AQ-IBy6T7H7jB7P0nN3K1u_oOHjG7qhxc

Op deze manier werden en worden we misleid. Deze is van 1 april 2021. Kijk naar de tekst. En zie wat ervan waar was. Zo gaat het met alles wat ‘ze’ zeggen. Ze kramen wat uit en de massa gelooft het, en denkt dat ze integer zijn.
https://t.me/samenvoornederland/11920

De paradox van deze tijd: de pandemie kan over zijn als we stoppen met vaccineren! (En we houden hem dus in stand door doorgaan met vaccineren)…….
https://overnu.nl/de-wereld-na-omicron-het-begin-van-het-einde/ 

Weer een artikel van Maurice over de absurditeit van het OMT-advies. Dat maakt zich langzamerhand onsterfelijk belachelijk.
https://www.maurice.nl/2022/01/10/daarom-adviseren-ze-mondkapjes-buiten/

Spanje staat op het punt corona als ‘griep’ te gaan beschouwen en op te houden met alle zonloze maatregelen.
https://t.me/artsencollectief/554

Neuroloog Jan Bonte: hoeveel boosters durf je je kind te geven?
https://t.me/artsencollectief/553
de hele aflevering:
https://www.youtube.com/watch?v=99AxP34PEB8

Ook Prof. Lieven Annemans doet een oproep kinderen niet te vaccineren…..
https://www.youtube.com/watch?v=II_raAQy5cs

Net als Geert VandenBossche, die uitlegt dat het slecht is voor het immuunsysteem…
https://t.me/derdekamer/9883

En nog steeds ga je dood aan Covid als je alleen positief getest bent en dood gaat, om wat voor reden dan ook. Zo klopt er dus helemaal niets van de cijfers, ook niet die van het CBS. Uiteindelijk zijn er veel minder mensen dood gegaan aan Covid dan beweerd wordt….
https://t.me/derdekamer/9884

Deze brief aan de Horeca is me uit het hart gegrepen…..stop unaniem met schaap te zijn en je te laten offeren…….
https://t.me/derdekamer/9886?single

Nog eens kort wat feiten op een rijtje…….over feiten en schijn…….
https://t.me/sayerji/310

Is dit een pandemie van ongevaccineerden? Noch gevaccineerden noch ongevaccineerden zijn de schuldigen. Het zijn de maatregelen, die de pandemie laten voortduren….
https://www.pandata.org/is-the-pandemic-of-the-unvaccinated-a-media-construct/

Podcast met Dr. Kelly Brogan: “Own your self” (Engels, 60 min)op Sacred Rebellion. Kelly heeft heel mooie boeken geschreven als psychiater. 
https://sacredrebellion.libsyn.com/own-your-self

Het verslag over het interview van Robert Malone met Joe Rogan (voor zolang het er staat). Waardevolle informatie.
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/01/10/censored-mrna-vaccine-inventor-tells-all.aspx

De regering erkent juridisch bindende afspraken met het Wereld Economisch Forum… laat dit even stevig doordringen en let op wat er de komende tijd voor rare en onlogische dingen (blijven) gebeuren….
https://deanderekrant.nl/nieuws/regering-erkent-juridisch-bindende-afspraken-met-world-economic-forum-2022-01-10

Deze uitzending over mondkapjes is nu actueler dan ooit……..
https://www.blckbx.tv/videos/kabinet-negeert-keihard-bewijs-uit-grootschalig-onderzoek

Interview met een piloot – Latane Campbell - van een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. 80% van de piloten die hij kent zal geen booster halen, ze weten dat maskers zinloos zijn, als 20% van de piloten opstapt is het gedaan met de commerciële luchtvaart, hoe meer je vaccineert – hoe zieker mensen worden, etc….
https://rumble.com/vsa2ky-airline-pilot-latane-campbell-interview-a-pilots-view-of-covid-policies.html

De Duitse epidemioloog Pürner pleit ervoor alles open te gooien en het einde van de pandemie te verklaren, gezien het milde karakter van Omicron. Boosters hebben nauwelijks effect, stop ermee. En met 2G, maskers, e.d…..
https://de.rt.com/inland/129655-epidimiologe-purner-pandemie-ist-vorbei/

Interessant dat dit zelfs op RTL 7 wordt getoond. Het WEF……..De vraag is natuurlijk wel waarom ze dit hebben laten zien. Om nog meer angst te creëren? Om ons er vast aan te laten wennen? RTL7 is een voetbalzender, vooral mannen die kijken…..
https://t.me/derdekamer/9901

En Pfizer (de firma die niet echt integer blijkt) wil ons helpen met het veranderen van ons DNA als dat nodig is. Wanneer is dat nodig? En waarom zouden we – terwijl de wereld al overvol is – maken dat mensen nog ouder worden of dat natuurlijke ziekten worden bestreden door gerommel met onze blauwdruk, terwijl ze nauwelijks weten wat ze doen?
Laten we bij dit soort firma’s toch niet trappen in mooie praatjes, laten we ons afvragen wat de essentie van het leven is, en bedenken dat het leven eindig is en dat dat normaal is.
https://t.me/derdekamer/9902

Djokovic wint zaak tegen de overheid van Australië, en fans botsen met de politie als ze feestje vieren…….(waarschijnlijk én om Djokovic én om het verlies van de overheid….)
https://t.me/derdekamer/9896

Volgens de Engelse data zijn er van de in december aan Covid overleden mensen 80% volledige gevaccineerd. En ook veel meer dan ongevaccineerden. Hetgeen erop lijkt te wijzen – zoals al vanaf het begin deskundigen hebben gezegd – dat de vaccins voor meer doden zorgen in plaats dat ze beschermen. En hoe meer, hoe groter de kans op overlijden. Dus laten we vooral doorgaan met boosters.
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15146

De juridische overwinning van Djokovic laat zien dat het beleid van Australië vanaf het begin niet gedeugd heeft…
https://childrenshealthdefense.org/defender/djokovic-australian-open-health-freedom-movement/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=9f7f700c-69c3-4810-a6e7-86049ed9f3ae 

Laten we het eens over kindermishandeling hebben…..
https://t.me/avninformedchoice/2175

De Pfizer CEO geeft toe dat 2 doses van Pfizer nauwelijks enige bescherming geven….en wat zeiden ze eerder ook alweer, nagepraat door de media? Bijna 100%?
https://t.me/avninformedchoice/2177

Oud-productiemedewerker NOS: Journaal zou moeten worden opgeheven. Er wordt gelogen en er wordt maar één verhaal vertelt….
https://www.ninefornews.nl/oud-productiemedewerker-nos-het-nos-journaal-moet-worden-opgeheven/

In 2023 hebben we 7-8 prikken gehad? Hoe bereidwillig zijn we om als vergiet te dienen?
https://artsencollectief.nl/permanent-prikken-in-een-vaccinatiepaviljoen/

Hier – alleen vandaag te volgen – deel 1 van de documentaire Vaccine Secrets
https://vsecretscc.com/episodes-1-live/

Een hilarische samenvatting van de onzin rond corona. Als je tenminste de ernst even vergeet……..(eerste de onderste bekijken)…
https://t.me/derdekamer/9913

En weer is Maurice overduidelijk, hij kondigt zelfs aan dat hij burgerlijk ongehoorzaam gaat zijn als er buiten mondkapjes gedragen moeten gaan worden. Het OMT en het RIVM maken zich met de dag belachelijker en ongeloofwaardiger…..
https://www.maurice.nl/2022/01/11/cijfers-die-niets-zeggen-adviezen-die-niets-waard-zijn/

De prikken 5-11 jaar zijn net begonnen in Australië en nu al overleden kinderen als gevolg van….. wanneer wordt iets misdadig? oftewel: hoeveel misdadiger wil je het hebben?
https://t.me/derdekamer/9916

433 atleten met hartstilstand, 256 dood….
https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

Een dubieus bericht, in de zin van ‘wat zit allemaal achter wat nu gebeurt?’…
https://www.ninefornews.nl/kijk-eens-aan-wef-ontwikkelde-in-2018-digitaal-reispaspoort-dat-kan-worden-uitgebreid-met-vaccinatiebewijs/

Je kunt hiervan denken wat je wilt, maar ergens is het ziek. Maatregelen die nergens op slaan uit wetenschappelijk oogpunt handhaven ten koste van anderen is m.i. ziek.
https://t.me/derdekamer/9936 

Demonstraties in veel steden in Duitsland tegen verplichte vaccinatie. Ooit luisterde een regering naar het volk, maar dat lijkt steeds meer voorbij……het lijkt nu omgekeerd. Maar is dat democratie?
https://t.me/derdekamer/9937?single

Een heel mooie ‘talk’ van een verpleegkundige over de dwang tot vaccinatie…..eerst ben je een held en dan opeens ben je een gevaar. Maar ik leer mijn kinderen te doen wat juist is, dus wat moet ik nu? Weigeren, maar dat kost mij mijn baan. Denk er a.u.b. nog eens over na, over die verplichting…..
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15176

Als je in Israël niet gevaccineerd bent, kun je bij McDonalds geen eten kopen. Goede reden om helemaal geen ‘eten’ meer te halen bij deze ongezonde firma. Maakt je weerstand tegen de virussen alleen maar beter……
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15150

Dr. ir. Carla Peeters laat er geen onduidelijkheid over bestaan: mondkapjes slaan nergens op. Stop met die onzin.
https://t.me/artsencollectief/557

Een beeld van de hypocrisie, het bedrog van BigPharma, en vooral Pfizer….. Een van de grootste misdadige organisaties vind dat desinformatie (vanuit hun oogpunt) bestraft moet worden. Ik ben het helemaal met hun eens, maar dan vanuit mijn oogpunt.....
https://t.me/sayerji/314

De overlevingskans voor mensen onder de 20 jaar is 99,9987%. Dus is vaccineren van mensen onder de 20 jaar belachelijk en misdadig om het te promoten….
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v2.full

 Zij wás een marathonloopster……
https://t.me/covidvaccineinjuries/4339

Deze brief van topacademici in Australië moge duidelijk zijn: open de scholen!
https://www.smh.com.au/national/for-the-sake-of-the-forgotten-voices-of-the-pandemic-reopen-australia-s-schools-20220111-p59ng2.html

Het ‘verhaal’ over covid wordt steeds zwakker en doorzichtiger. Er klopt niets van.
https://t.me/derdekamer/9946

De meeste positief getesten zijn volledig gevaccineerd en zelfs al met boosters. Inderdaad schokkend als je ziet welke onzin er beweerd wordt door OMT, RIVM en media.
https://t.me/derdekamer/9947

Wie is er nou gek?
https://t.me/derdekamer/9949

Een verklaring van Covid en het vaccin…….. mooi verwoord, maar ook walgelijk…
https://www.bitchute.com/video/LukPaRDJHysl/

Eindelijk belangrijke mainstream wetenschappers die zich uitspreken tegen wat er gebeurt. Topimmunoloog Israël is klaar met mislukt beleid en verklaart de vaccinaties tot mislukking. Een half jaar geleden nog werd Steve Kirsch verketterd toen hij op basis van wat hij aan cijfers zag iets dergelijks zei, nu ontstaan er eindelijk scheuren in het wereldwijde gedoogbeleid. Wetenschappers die tot nu toe zwegen en het niet meer kunnen aanzien. Mooi, maar wel een beetje laat.
https://trialsitenews.com/top-israeli-immunologist-time-for-the-israel-ministry-of-health-to-admit-mass-covid-19-vaccination-a-failure/

Psychopaten in pak komen weg met meervoudige moord. Waarom? Goede vraag.
https://childrenshealthdefense.org/defender/psychopaths-getting-away-with-murder/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=d8800cb1-6ca8-45e1-9766-b37231ff4113

CDC directeur lijkt in te zien dat het beleid rond corona gefaald heeft en in plaats daarvan vooral de kwetsbaren beschermd moeten worden….nu nog de vraag of ze met alle onzinnige maatregelen gaan stoppen….
https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-director-covid-policies-failed/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=d8800cb1-6ca8-45e1-9766-b37231ff4113

Maar ook gebruikt dezelfde directeur van de CDC de (getallen van) door de vaccins veroorzaakte doden om mensen aan te moedigen zich te laten vaccineren.
https://www.theepochtimes.com/walenskys-comments-on-comorbidities-among-covid-19-deaths-in-reference-to-study-on-vaccinated-cdc_4204125.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-11-1&utm_medium=email&est=DLYJTTpV22DoYklkGeOXWcFHaaFWOYbHYfzbZF4QrQmlmmW2Otu%2FW9nXzDKD7SWL

 In dit artikel de links naar meer dan 1000 serieuze wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat Covid vaccins gevaarlijk zijn. (op het moment dat ik dit schrijf doet de link het tijdelijk niet, anders had ik die direct vermeld)
https://www.greenmedinfo.com/blog/over-1000-studies-published-peer-reviewed-medical-journals-say-vaccines-are-dange?utm_campaign=Daily%20Newsletter%3A%20Over%201%2C000%20Studies%20Published%20in%20Peer-Reviewed%20Medical%20Journals%20Say%20the%20Vaccines%20Are%20Dangerous%20%28VA5x4P%29&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter%20Sends-%20Updated&_kx=1XkssN56WIqs9GCq_KvVjenVJ0W4dY1KkEi_rcXLvhA%3D.K2vXAy

Blckbx is hard aan het werk om straks 3x per week een nieuwsprogramma te gaan maken. Als tegenhanger van de mainstream media. Cafe Weltschmerz en De Nieuwe Wereld doen het op hun eigen manier ook.
https://t.me/blckbxtv/340

In Barneveld protesteren inwoners om de winkels weer open te krijgen….
https://t.me/derdekamer/9950 

Het ‘verhaal’ waar je bijna niet onderuit komt, zoals nu het ‘corona-verhaal’, is bijna altijd propaganda….. (van geldstromen…)
https://deanderekrant.nl/nieuws/onontkoombaar-narratief-is-bijna-altijd-propaganda-2022-01-11

De lockdown verlengen is buiten alle proporties aldus infectioloog Jeroen van der Hilst
https://www.nrc.nl/nieuws/2022/01/11/is-de-unieke-nederlandse-lockdown-nog-proportioneel-a4077975

Intussen moeten ongevaccineerden in Quebec extra gezondheidsbelasting betalen. Terwijl er juist meer gevaccineerden in het ziekenhuis liggen en ook die vaccins en de prikkers geld kosten. Waar is de logica?
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15186

Chinese Covid kampen. Is dit achter de feiten aanlopen, of voorbereiding op nieuwe zaken?
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15189

Autopsie bevestigt dat 26 jarige overleed door een door het vaccin veroorzaakte myocarditis.
https://childrenshealthdefense.org/defender/joseph-keating-autopsy-death-myocarditis-pfizer-covid-vaccine/

Boosters kunnen niet zomaar gegeven blijven worden zonder het immuunsysteem te verslechteren, een belangrijke waarschuwing van het Europese Medische Agentschap.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-11/repeat-booster-shots-risk-overloading-immune-system-ema-says

Roger Simon vraagt zich af of de CDC directeur last krijgt van haar geweten, nu ze toegeeft dat het overgrote deel van de Covid-doden (75%) 4 of meer onderliggende ziekten heeft
https://www.theepochtimes.com/guilty-conscience-cdcs-walensky-lets-the-covid-cat-out-of-the-bag_4207206.html?utm_source=opinionnoe&utm_campaign=opinion-2022-01-12&utm_medium=email&est=%2FONaISd0%2Bly0HRk3CtMzfk7FJW7FT2C5Wya1bULfQ%2FcDLjPxI6NjHHXZfs3svxzu

Tegenstrijdige informatie is iets wat ons op den duur murw maakt. Want veel mensen weten niet meer wat te geloven, zetten hun kritisch denken uit en gaan vervolgens in alles mee. Dat immunologen niet zouden schrikken van honderden doden door de vaccins zegt iets over die personen, want ze zouden zich (figuurlijk) dood moeten schrikken!
https://t.me/derdekamer/9958

Jean Ramirez (Tampa Bay Ray ster) plots dood op 28, volledig gevaccineerd….
https://t.me/covidvaccineinjuries/4347

Aardige aanvulling op de vragentelefoon van de overheid en ziekenhuizen: vragenuurtje voor ouders van kinderen tussen 5 en 11: Waarom zou je je gezonde kind laten vaccineren?
https://t.me/artsencollectief/559

Ook 28, ‘gezond’…… en dood na het vaccin
https://t.me/covidvaccineinjuries/4348

en 7 jaar, gezond…….en dood
https://t.me/covidvaccineinjuries/4351

Zo worden ‘we’ opgefokt. Trots laten zien dat je geboosterd bent, op verzoek van de overheid, en vervolgens dood gaan….door het vaccin…..
https://t.me/covidvaccineinjuries/4352

Fauci, de Van Dissel van Amerika, werd door belangrijke wetenschappers al snel verteld dat een natuurlijke origine van Covid-19 heel onwaarschijnlijk was. Toch was dat vanaf het begin zijn verhaal! Omdat het schadelijk voor China zou zijn om iets anders te zeggen.
https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/fauci-was-told-privately-by-key-scientists-that-natural-origin-was-highly-unlikely-newly-unredacted-emails-confirm_4207003.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2022-01-12&mktids=d1e62fbaafc1a1101bd7071f31bb0874&est=4SZ13CLfNhoZzEHVAZlMFLKpGC19iUhsUxIHHyg6T6h9cre4ihC8JJBl73PPXWkR

Hier kun je gratis een boek over de 25 meest ontstekingsremmende voedsel/kruiden, etc. ‘bestellen’. Je geeft je automatisch op voor een top over gezonder oud worden, maar dat kun je daarna weer cancellen. De kennis uit het boek – al zijn het alleen al de producten – is het ’t waard om aan te vragen (pdf). De rest van de herrie gooi je gewoon weg (hoewel het zeker ook interessant kan zijn)
https://theartofantiaging.com/nip-012022-report-inflammation-frn/?orid=38&opid=124&sid=nipinflammation

Inderdaad zijn dit programma’s die bekeken moeten worden, zeker als je kinderen hebt.
Deel 1: https://www.blckbx.tv/videos/vandenbossche
Deel 2: https://www.blckbx.tv/videos/kinderen-vaccineren 

Vreselijke beelden, maar een waarschuwing voor iedere ouder: denk goed na! Deze moeder publiceert niet voor niets deze beelden wat haar ongelooflijk veel pijn moet doen.
https://t.me/derdekamer/9976

Oké, geen mondkapjes dragen dus….
https://t.me/derdekamer/9976

Op de IC is het rustig. Stop de lockdowns. Hoofd van de IC Amsterdam UMC.
https://t.me/derdekamer/9984

Covid-prikken veroorzaken een enorme verslechtering van het immuunsysteem (aids), er wordt ook iets gezegd over de Great Reset.
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15218

Joe Rogan is de man die de meeste kijk/luistercijfers ter wereld heeft en een bedreiging voor de mainstream is omdat hij meer mensen bereikt dan de mainstream. Persoonlijk kent hij 15 mensen die ernstige bijwerkingen hebben op de vaccins….
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15218

Brief van Israëlische immunologische professor aan de overheid van Israël liegt er niet om. Hij roept de overheid ter verantwoording
https://swprs.org/professor-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/
Hier vertaald op de site van Maurice de Hond:
https://www.maurice.nl/2022/01/12/waarheid-aan-het-licht/

Er zijn in korte tijd dus al 3 kinderen overleden na het begin van het vaccineren in Australië! Ik ben niet rancuneus, maar ik hoop dat de verantwoordelijke gestraft zullen worden. En hoewel de ouders het zouden kunnen voorkomen, zijn het niet de ouders. Het is de pressie van bovenaf. Van de overheden.
https://t.me/avninformedchoice/2183

Het wordt steeds duidelijker dat het virus uit een lab kwam, en dat de Amerikaanse Van Dissel daar vanaf wist. Dat betekent dat dit alles opzet was, en dat er vanaf het begin over gelogen is. Dat er waarschijnlijk een bedoeling zit achter al die maatregelen die niets met het virus te maken heeft.... 
https://www.blckbx.tv/videos/lableak

Het Wuhan-lek en de doofpot van de eeuw
https://www.theepochtimes.com/the-wuhan-lab-leak-and-the-cover-up-of-the-century-interview-with-an-expert_4203166.html?utm_source=opinionnoe&utm_campaign=opinion-2022-01-13&utm_medium=email&est=RD9SY3XBfj9MXwFZ5Aay%2BD3CrtNg9NNCZt5qAs%2FJvB4TGmIx%2BQzj6iyq8S6M6dW3

Militaire documenten bewijzen dat Dr. Fauci onder ede loog, meewerkte aan een dodelijk biowapen en daardoor miljoenen mensen liet sterven…..wat toch de vergelijking met Mengele en WOII weer oproept, ook al zou dat niet mogen van......
https://www.naturalnews.com/2022-01-12-darpa-documents-prove-fauci-lied-under-oath-deadly-bioweapon.html

Zowel vanuit de medicijnagentschappen in Europa als van de WHO komt de roep te stoppen met de boosters. De strategie heeft gefaald. En waarom zouden ze niet stoppen? Het geld voor de boosters is uitgegeven, maar als je nu stopt voorkom je veel onnodige doden als je dat wilt.....
https://childrenshealthdefense.org/defender/eu-regulators-who-end-covid-boosters/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=b5be3851-e217-4fa4-afa8-e0ddac5c9bfd

En gelukkig heeft de rechter bepaald dat het ministerie van defensie niet het openbaar worden van de stukken over Wuhan en de leugens en kwade bedoelingen van Fauci kan blokkeren. We weten nu dus dat het virus uit een lab kwam! Ben benieuwd wanneer de mainstream media er mee komen…..als dat al gebeurt….
https://childrenshealthdefense.org/defender/dod-evidence-military-vaccine-mandate-trial/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=b5be3851-e217-4fa4-afa8-e0ddac5c9bfd

De Jensen show 432 laat zien waarom er zoveel positieve testen zijn; domweg omdat de testen veel eerder positief worden bevonden dan voorheen. Lijkt dus ook weer heel erg op een doelbewuste actie om de angst en paniek te vergroten. In plaats van de gezondheid te verbeteren en beschermen. Ook blijkt dat nu toch hier en daar de rechtspraak voorkomt dat er te grote beperkingen komen vanuit overheden. Er zijn positieve puntjes.
https://jensen.nl/de-pcr-neptest-de-jensen-show-432/?mc_cid=2561978688&mc_eid=bffa7979fc

Blckbx laat een stukje van de ondervraging van Dr. Fauci zien, die zich steeds meer ontpopt tot een nazi-misdadig arts.
https://www.blckbx.tv/videos/lableak

Misschien geen corona, maar er wel mee te maken. Absurde staatsschuld die op de schouders van ons nageslacht komt te rusten….(of gaan ze ervan uit dat er tegen die tijd geen mens meer is?)…
https://t.me/derdekamer/9991

In Italië gaan ongevaccineerde 50-plussers een boete van 100 euro krijgen…. Een soort vrijheids-boete? Gezondheidsboete? Antislaafheidsboete?
https://t.me/derdekamer/9992

Dit klinkt goed, als de politie zich nu eens achter het volk in plaats van ertegen zou opstellen….niet meer rucksichtslos meppen, maar samen zorgen voor vreedzame en krachtige demonstraties tegen de gekte.
https://t.me/derdekamer/9993

 Ik ben door ervaringen zeer enthousiast over Ronald McDonald huizen, maar dit schokt me echt. Voor zover me nog iets schokt…..
https://t.me/derdekamer/9996

18 jaar en dood door ‘Covid’, na 2 vaccins. Dit is onderdeel van de grote doofpotaffaire. In Amerika wordt zelfs aan ouders gevraagd te tekenen dat hun kind aan Covid is overleden, zodat het vaccin niet de schuld kan krijgen……terwijl het vaccin de oorzaak is.
https://t.me/covidvaccineinjuries/4359

En ook dood na het vaccin door het vaccin, 26, met heel veel oordelen over ongevaccineerden…..die kennelijk toch verstandiger waren. 
https://t.me/covidvaccineinjuries/4359

En zij was ook maar 23……..
https://t.me/covidvaccineinjuries/4366

Een op de 9 gevaccineerden van 12-15 jaar zouden een serieuze bijwerking hebben gehad op het vaccin
https://t.me/covidvaccineinjuries/4367

Hoofd IC Amsterdams UMC geeft zo z’n ideeën over het virus en de modellen. En ook Monica Keijzer gaat zich mengen in de debatten…..
https://op1npo.nl/2022/01/11/armand-girbes-en-elnathan-prinsen-over-de-huidige-coronamaatregelen/

New York Times redacteur sterft dag na zijn booster aan hartaanval, 49 jaar
https://t.me/derdekamer/10003

Volgens de DARPA documenten blijkt Covid een opzettelijk gemaakt biowapen. Dit was complotdenken, maar blijkt dus de waarheid! Word wakker....
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15224

Prachtige maar ook frustrerende uitzending van Stew Peters met Dr. Jane Ruby. CPR testen zijn ongeschikt, Novavax minstens zo erg als de mRNA-therapie, en elk bewijs van Omicron ontbreekt terwijl er ook geen betrouwbare testen zijn. En: virussen worden over de tijd zwakker en niet sterker….Het bekijken waard!
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15225

Morgen, vrijdag als de persconferentie er weer is, heeft blckbx weer een nabespreking, met o.a. Maurice de Hond.
https://www.blckbx.tv/videos/doet-ie-het

Als ik de WHO-directeur hoor – zeker in de huidige situatie met een virus wat zwakker is dan de griep – vraag ik me oprecht af ‘wat is dit voor een man, wiens taal spreekt hij?’. Gaat dit wel over onze gezondheid?
https://t.me/derdekamer/10011

Wetenschappers willen een debat, maar mainstream artsen en autoriteiten gaan dat uit de weg
https://stevekirsch.substack.com/p/my-team-of-vaccine-safety-experts

Dat is conform de tweet die Geert Vandenbossche terugkreeg van Belgische RIVM-baas: hij werd geblokkeerd op zijn uitnodiging tot een debat.
https://twitter.com/GVDBossche/status/1481233714860470276?s=20

Steeds meer mensen begrijpen de onzin van de prikken (en wellicht ook het risico), hebben het gevoel beetgenomen te zijn, en haken af……
https://t.me/derdekamer/10015 

Het Europees Medisch Agentschap geeft aan dat regelmatig boosteren kan leiden tot een afgenomen verdediging, een door vaccins verkregen aids.
https://t.me/derdekamer/10014

Jammer dat dit soort bewustwording komt door klachten en niet door gewoon gezond verstand. Dat zou een stuk gezonder zijn.
https://t.me/derdekamer/10018 

Het hooggerechtshof heeft de plannen van president Biden betreffende vaccin mandaten voor privé zaken geblokkeerd.
https://www.theepochtimes.com/supreme-court-blocks-business-vaccine-rule-declines-to-stay-healthcare-worker-mandate_4211577.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-13-3&utm_medium=email&est=TqkL5alsV%2BsgEt91gp1QXoNUP0kYtfcLbt7Yuw56BghjAjyyUbKQSLv%2BHHfgPYgQ

De arts die Robert Malone, de ontdekker van het mRNA vaccin, hielp genezen van Covid, is nu geschorst omdat ze geen blad voor haar mond nam en de waarheid verkondigde. Ze wordt beschuldigd van misinformatie. Dit is wat we vanuit de hele wereld horen. Artsen worden geschorst, hun licentie ontnomen en bedreigd als ze de waarheid spreken en niet de leugens verkondigen die de autoriteiten vertellen. Daarom kan dit walgelijke sprookje zolang doorgaan.
https://stevekirsch.substack.com/p/robert-malones-doctor-had-her-license?token=eyJ1c2VyX2lkIjo3MTY4ODM0NiwicG9zdF9pZCI6NDcwODAzNjQsIl8iOiJkbmMxUiIsImlhdCI6MTY0MjExMjgxNiwiZXhwIjoxNjQyMTE2NDE2LCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.Wr8w_I2DrhQ6cnRaZnDoCZ5-6pZZWHPbuHmeY6T7y-U

In Canada, wat qua maatregelen op Australië begint te lijken in sommege delen, hebben 33.000 artsen en verpleegkundigen het vaccin geweigerd. Ze willen dat hun video’s wijd verspreid worden omdat ze zelf daarvoor de middelen niet hebben. Ze willen het de wereld laten weten.
https://t.me/theeventsummit/203

Plannen van Biden worden gedwarsboomd, maar zijn plannen voor gezondheidswerkers kunnen wel doorgaan........nog minder verpleegkundigen en artsen dus straks........en dan op basis daarvan weer maatregelen nemen om de zorg niet over te belasten? 
https://childrenshealthdefense.org/defender/supreme-court-osha-vaccine-mandates-healthcare-workers-proceed/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=0e833e6f-41d4-4a9c-a3aa-386bf425dd10 

Gezin in Amerika moet vechten om kinderen te houden nadat vader ivermetcine gaf aan zijn zieke zoon.
https://www.theepochtimes.com/top-nh-conservative-targeted-by-child-services-for-giving-son-ivermectin_4197926.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-13-4&utm_medium=email2&est=P2VYpVE0FfpCdhTjxMhZZ4%2BnaU%2B0ibK3YCMj4J2qe1iB3Uc4WlPE3oWL3nKTHvnz

Het CDC geeft toe dat meer dan 40% van de zogenaamde Covid-patiënten er voor iets anders ligt. CNN twijfelt zelfs aan het nog aanwezig zijn van een pandemie.
https://t.me/derdekamer/10023

De Duitse politie gebruikt de gegevens van de Covid-paspoorten om de gang van mensen na te gaan – waar zijn ze wanneer geweest. Dit is precies waar critici voor waarschuwden dat zou gaan gebeuren. En dat zou niet de bedoeling zijn geweest van de paspoorten?
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10391567/German-police-use-Covid-tracking-data-track-witnesses-investigation.html

Interessante brief over de situatie op 2 januari in Amsterdam. Inschattingsfouten?
https://www.linkedin.com/posts/guus-schoonewille-525a86127_day-after-wat-ging-er-mis-hoe-kon-het-nou-activity-6883824540644892672-W8gR

Het hoger beroep inzake de corona-pas live uitzending…..(of opname op later moment)
https://www.blckbx.tv/videos/hoger-beroep-coronapas

Dankzij corona komen de Aboriginals in Australië steeds meer in de problemen, ze worden meer dan ooit gepusht en gediscrimineerd.
https://t.me/avninformedchoice/2192

Elmer, 51 jaar oud, gevaccineerd.hartstilstand          https://t.me/covidvaccineinjuries/4368

Prasong, 40 jaar oud en 3e prik……….          https://t.me/covidvaccineinjuries/4369

Sofia,10 jaar oud en gevaccineerd…..          https://t.me/covidvaccineinjuries/4370

Derek, gevaccineerd, 41 jaar oud, plots dood   https://t.me/covidvaccineinjuries/4373

“Het einddoel van de Lockdowns was altijd massa-vaccinatie” – Jeremy Hammond.

https://www.jeremyrhammond.com/2021/05/25/interview-the-endgame-of-lockdowns-was-always-mass-vaccination/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Hottest+Stories+of+2021+🔥&utm_campaign=Hottest+Stories+of+2021

Maurice: stop de maatregelen en de quarantaine
https://www.maurice.nl/2022/01/13/stop-ook-de-quarantaine/

Weer een voetballer(ster) aan de kant door hartontsteking na vaccin, van Bayern München. 
https://t.me/derdekamer/10056

Studenten protesteren in Parijs tegen de maatregelen. Een studenten zijn vaak wat feller dan de gemiddelde demonstrant. Kan vervelend zijn, maar juist studentendemonstraties hebben in het verleden grote veranderingen gebracht in tal van landen
https://t.me/derdekamer/10057

De uitvinder van de PCR test zei dat je de test nooit mag gebruiken om een virus op te sporen. Hij overleed zoals zovelen die te kritisch zijn op mysterieuze wijze…vlak voor de uitbraak van de pandemie. Hij had ook de verkeerde zaken rond de testen van HIV aanhangig gemaakt, waarbij ook Fauci betrokken was.
https://t.me/derdekamer/10057

Alphonso Davies, ook van Bayern Munchen (maar bij de mannen) blijkt ook een myocarditis te hebben….
https://t.me/qrpiraat9/328

Nog zo’n dubieus overlijden van een kritische persoon….
https://t.me/qrpiraat9/330

De Duitse regering zou overwegen Telegram te blokkeren/sluiten. Een van de weinige echt vrije social media. Omdat er teveel kritische geluiden te beluisteren zijn. 
https://summit.news/2022/01/14/report-german-government-considering-shutting-down-telegram/

Atleten die neerstorten en doodgaan……….400 in de laatste 6 maanden…
https://www.youtube.com/watch?v=6e24UHzhC4o

De pandemie van myocarditis. Waardoor ook alweer? Nauwelijks door het virus, vooral door de vaccins!
https://www.youtube.com/watch?v=6e24UHzhC4o

Net als Duitsland heeft nu ook Biden de aandacht kennelijk gericht op de social media die niet in de pas lopen met het ‘verhaal’ van de overheden. Daar zou ons volgende stukje vrijheid wel eens afgepakt kunnen gaan worden.....vrijheid van meningsuiting.
https://t.me/derdekamer/10065

In China zorgen absurde lockdowns voor verhongeren van mensen. Ze krijgen niet genoeg voedsel en mogen hun huis niet uit. Is dat ons voorland? Blijf waakzaam.
https://t.me/derdekamer/10066

De uitzending van blckbx na de persconferentie. Met o.a. Maurice de Hond, Carla Peeters over mondkapjes, MKB’ers (sportschoolhouder en kapper), rechtenstudent en medisch socioloog en de Belgische felle plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.
Is het zeker waard om te zien. (Hoe onze nieuwe minister van volksgezondheid, een arts nota ben, een valse start maakt door mee te gaan in het ‘verhaal’ terwijl hij een einde aan alle onzin en wantoestanden had kunnen maken. M.i. een afgang dus -Ed)
https://www.youtube.com/watch?v=x0Q20-iboas

Deze piloot waarschuwt ervoor dat de vaccins ('biowapens') een groot gevaar zijn voor piloten en pasagiers.
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15243

Jessica Malaty beschuldigt Robert Malone van desinformatie en roept Spotify op iets te doen aan de podcast van Joe Rogan. Maar op het moment dat ze wordt uitgenodigd door Steve Kirsch om samen met Robert Malone over de cijfers en feiten in discussie te gaan, blokkeert ze hem. Net als de RIVM-baas in België deed met Geert Vandenbossche. Pure lafheid en de angst af te gaan met de grote mond op mainstream media. 
https://twitter.com/ggreenwald/status/1481995643694497794?s=20

Mike Adams (Natural News) vindt dat het hooggerechtshof in de VS het Amerikaanse volk verraden heeft
https://www.naturalnews.com/2022-01-14-supreme-court-betrays-america-and-authorizes-outrageous-vaccine-mandate.html

Ze zegt ook een prominent arts dat het ontkennen van natuurlijke immuniteit nog nooit in de geschiedenis is gebeurt.
https://www.theepochtimes.com/denial-of-natural-immunity-in-cms-vaccine-mandate-unprecedented-in-modern-history-scott-atlas_4214051.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-14-4&utm_medium=email&est=R4%2F71hqeWj9%2FH2pEKCqkGF4PDUpiqaNSa0f8cPXyAh24ZN8kLnSsf%2FxO7AssxTp0 

Jeremy Hammond: ‘Omicron is goed voor ons maar een ramp voor de beleidsmakers’, daarom wordt gedaan alsof het zo erg is.
https://www.jeremyrhammond.com/2022/01/14/the-real-reason-why-omicron-is-a-variant-of-concern/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=The+Real+Reason+Why+Omicron+Is+a++Variant+of+Concern&utm_campaign=The+Real+Reason+Why+Omicron+Is+a++Variant+of+Concern 

Bij 15-17 jarigen in de VS staat hartontstekingen aan de top van de lijst van bijwerkingen! (en we blijven het geen misdaad vinden?)
https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-myocarditis-tops-list-covid-vaccine-injuries-teens/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=5575657f-e0a2-4e2c-ba1a-091aad3fe330

Kan Djokovic nu toch niet meedoen? Australië trekt zijn visum in. Daar zijn ze de weg ook volledig kwijt.
https://childrenshealthdefense.org/defender/australia-revokes-djokovic-visa-natural-immunity/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=5575657f-e0a2-4e2c-ba1a-091aad3fe330

Volgens wetenschapster Seneff zullen vaccins bij jongeren leiden tot een enorme groei aan neurodegeneratieve ziekten bij jonge mensen. Het betreft dus ziekten van het zenuwstelsel waarbij afname van de functies is. Denk aan Alzheimer, ALS, Parkinson, e.d. Zij noemt het waanzin om jongeren te vaccineren!
https://childrenshealthdefense.org/defender/mit-scientist-stephanie-seneff-neurodegenerative-disease-young-people-covid-shots/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=5575657f-e0a2-4e2c-ba1a-091aad3fe330

In Amerika gaat de verpleging de straat op omdat ze grote tekorten aan personeel hebben nu er zoveel ontslagen zijn vanwege de vaccin verplichtingen.
https://www.theepochtimes.com/va-nurses-union-holds-brooklyn-rally-to-address-staffing-shortage_4211172.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-01-14-1&utm_medium=email2&est=g7AWRZe41q5BIEmFd%2BSOCEfkrzp%2FfzQQ19AXuZp2npGkozmPFjJPMQ6KGjbrnDV6 

We wisten het al, maar Healthimpactnews schrijft er nog eens over: Fauci en CDC directeur Walensky liegen onder ede. Niet voor de eerste keer.
https://healthimpactnews.com/2022/fauci-and-cdc-director-rochelle-walensky-lie-under-oath-regarding-vaers-covid-19-vaccine-deaths/

Demonstratie in Montreal
https://t.me/derdekamer/10071 

Ook onze nieuwe minister van gezondheid staat kennelijk voor 2G en buitensluiten van mensen die hun gezonde verstand gebruiken of verantwoordelijk nemen voor hun eigen gezondheid (en die van anderen).
Daarmee maakt hij wel duidelijk dat hij meedoet aan het boze sprookje wat al vanaf het begin verteld wordt. Wat hij ook al bewijst met meer en andere mondmaskers waar we zouden moeten stoppen met alles.
https://t.me/derdekamer/10077

Een update over Nurnberg 2.0. Een soort van tribunaal wat op dit moment plaatsvindt – al zal de kracht ervan beperkt zijn denk ik – omtrent de autoriteiten die beschuldigd worden van misdaden tegen de menseliojkheid.
https://rumble.com/vs0lkj-dr.-reiner-fuellmich-update-on-nuremberg-2.0.html

Hoe een allerbelabberst RIVM model ons nog gevangen houdt. “Nederland: een model-dictatuur”. En dat uit de pen van Maurice de Hond, een toch redelijk brave burger. 
https://www.maurice.nl/2022/01/14/allerbealbberdst-model/

Laatste van Maurice: hoe de NL overheid in hypnose lijkt te blijven terwijl steeds meer mensen ontwaken. 
https://www.maurice.nl/2022/01/15/de-cruciale-grafiek-die-kuipers-niet-liet-zien/ 

Hoe willen we de wereld achterlaten voor onze kinderen? 
https://t.me/artsencollectief/566 

 111 academici en opiniemakers hekelen beleid overheid en virologen in België
https://www.standaard.be/cnt/dmf20220113_92863862

Nadat in augustus het Duitse Bild al aangaf dat ze te veel kritiekloos waren meegegaan in het Covid-verhaal van de overheid, biedt nu een grote Deense krant excuses aan voor het te kritiekloze volgen van alles wat er gebeurde. 
(Het is wachten op andere media die ook in de spiegel kijken en zien hoe slaafs ze waren)
https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/vi-fejlede/9072013 

Een open brief van een bezorgde huisarts aan de GGD over de vaccinatie van onze jeugd van 5-11 jaar, die door LinkedIn binnen een uur werd verwijderd. Dit is waarom we zo weinig van verstandige artsen horen: ze worden gecensureerd. Nederland (wereld) anno 2022! 
https://artsencollectief.nl/help-ons-door-de-censuur-heen-te-komen/

Ik ben nog nooit een fan geweest van Djokovic, maar irriteer me nu mateloos aan de mainstream media die vooral willen laten weten dat andere spelers oordelen over Djokovic, omdat hij eigen verantwoordelijkheid neemt voor zijn gezondheid en niet slaafs doet wat anderen beslissen voor hem. Dat bevalt e media niet kennelijk. Mijn complimenten voor de man die ik niet tot mijn favoriete spelers reken
https://www.nu.nl/tennis/6178385/toptennissers-zijn-de-vele-aandacht-voor-de-soap-rondom-djokovic-zat.html 

Frankrijk 15 januari. Weer veel mensen op straat
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15270

En Melbourne - Australië
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15271

En Duitsland ........... https://t.me/RealWorldNewsChannel/15290

Braziliaans onderzoek laat zien dat Ivermetcine, wat in veel landen als NL is verboden zorg voor minder ziekte, minder opnames en minder sterfte ....
https://www.cureus.com/articles/82162-ivermectin-prophylaxis-used-for-covid-19-a-citywide-prospective-observational-study-of-223128-subjects-using-propensity-score-matching

Dit is een eng artikel, ik houd een slag om de arm. Maar het lijkt erop (je kunt de pdf van het hooggerechtshof downloaden) dat gevaccineerden ‘een product’ zijn geworden en geen mens meer. Ze worden beschouwd als kunstmatig gemodificeerd. Als ‘trans-mens’ heb je geen mensenrechten meer?
https://t.me/derdekamer/10112

Dit Britse rapport laat zien dat we als we dubbel gevaccineerd zijn nooit meer volledige natuurlijke immuniteit verwerven…… en dus steeds afhankelijker worden van boosters die op zich volgens deskundigen het immuunsysteem verder verzwakken.
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

In Belfast probeerden demonstranten de BBC-medewerkers wakker te schudden…
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15292

Geen link dit keer, omdat ik van Steve Kirsch alleen de nieuwsbrief krijg die niet on-line staat: Het aantal intracraniale infecties (infecties in de schedel/hersenen) zijn 60x hoger dan voorheen. De vaccins zijn natuurlijk ‘veilig en effectief’, dus die kunnen het niet veroorzaken…… Naast de vaccins zouden ook de maskers een bijdrage kunnen leveren. 

De cruciale grafiek die Kuipers niet liet zien. Per abuis of bewust?
https://www.maurice.nl/2022/01/15/de-cruciale-grafiek-die-kuipers-niet-liet-zien/

Waarom zou Mark Rutte bij herhaling liegen over het niet kennen van Klaus Schwab (WEF) en zijn boek? (En waarom zou het kabinet liegen over cijfers en grafieken als daarmee NL langer gevangen wordt gehouden? – Het zijn serieuze vragen). Alex Jones heeft er zo z’n mening over…
https://t.me/derdekamer/10120

Gok niet met de gezondheid van je kind…
https://t.me/artsencollectief/569

Officiële Britse data suggereren dat drievoudig gevaccineerden in snel tempo door vaccin ontwikkelde aids ontwikkelen…. In januari hadden alle gevaccineerden een aanzienlijk slechter functionerend immuunsysteem…..volgens dit artikel.
https://dailyexpose.uk/2022/01/15/triple-vaccinated-developing-ade/

Welke kant gaat NL op? Stuk van Maurice de Hond. Volgen we Engeland wat een realistisch scenario lijkt te volgen, of volgen we Duistland wat ondanks alle positieve ontwikkelingen doorgaat met nog meer regels en beperkingen?
https://www.maurice.nl/2022/01/16/welke-kant-gaan-wij-op/

4x zoveel doden onder prof-voetballers in 2021 door hartstilstanden/infarcten dan gemiddeld in andere jaren
https://dailyexpose.uk/2022/01/15/2021-footballer-deaths-increased-by-300-percent/

Beelden van de demonstratie in Amsterdam, 16-1-2022
https://t.me/derdekamer/10128 ; https://t.me/derdekamer/10129 ; https://t.me/RealWorldNewsChannel/15299 ; https://t.me/derdekamer/10129 ;
https://www.youtube.com/watch?v=1piZLJy4-ac ; https://t.me/derdekamer/10130 ; https://t.me/derdekamer/10141

Een beetje onduidelijk, maar het lijkt er toch op dat de minister-president in de Bundesrat nu het einde afkondigt van de nationale omvang van de pandemie? Dat is toch wat anders dan nog strengere regels......maar i.d.d. nergens terug te vinden. 
https://t.me/derdekamer/10141

De zakenman Dana White die is behandeld met monoclonale antilichamen en Ivermetcine, reageert op de ophef rond de podcast gigant Joe Rogan die Robert Malone interviewde en nu van spotify zou moeten worden verwijderd van BigPharma en bondgenoten. Hij zegt dat pijnstillers makkelijker te krijgen zijn dan medicatie tegen Corona.
https://rumble.com/vspkn8-dana-white-asked-are-you-a-doctor-after-talking-monoclonal-antibodies-and-i.html

Op Café Weltschmerz een bespreking tussen Laila Mol en Pepijn van Houwelingen over de WEF papieren die Pepijn verkreeg en die nogal wat ministers (7 in dit kabinet) linkt aan de WEF. En aangezien dingen die nu gebeuren onlogisch en onwetenschappelijk zijn maar wel volgens de agenda van het WEF, is dat niet onbelangrijk. 
https://cafeweltschmerz.nl/videos/het-wef-monster-komt-langzaam-uit-het-donker-laila-mol-en-pepijn-van-houwelingen/

Deze mevrouw legt uit hoe schadelijk het is om maskers te dragen voor onze hersencellen…..
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15311

Hoe het Australisch publiek de zaken beschermd voor de Covid-terreur van de overheid
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15314

Ik moet zeggen dat dit voor het eerst is dat ik iets over Amnesty hoor in combinatie met Covid. Alsof de mensenrechten niet wereldwijd worden geschonden en Amnesty niet eerder had moeten opstaan hiertegen. Ik heb ze gemist! 
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15314

Pfizer dus niet voor kinderen onder de 12 jaar! Volgens de WHO-richtlijnen
https://www.who.int/news-room/feature-stories/detail/who-can-take-the-pfizer-biontech-covid-19--vaccine?fbclid=IwAR0zNbxS77RtDpvoRBuRUqypODs_lqGlldrpa2OmNNgMpNQDJJE32yJkOCg 

En de EU Medische Commissie geeft toe dat de boosters het immuunsysteem vernietigen
https://t.me/RealWorldNewsChannel/15317

tot hier voor week 2 - ben benieuwd hoe de nieuwe week zich ontpopt...........

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn