Ik heb wat feiten en getallen verzameld van de afgelopen week.......

Laat ik beginnen met de arts die misschien wel de belangrijkste figuur is in dit hele gebeuren. Dr. Fauci, de Van Dissel van Amerika.
Hij is niet alleen belangrijk omdat de hele wereld altijd naar Amerika kijkt, maar vooral omdat hij betrokken was bij de manipulatie van het virus in Wuhan. Bij het gevaarlijker en krachtiger maken zodat het als bio-wapen gebruikt kon worden.
Ook vertelden experts hem al vanaf het begin dat dit virus niet natuurlijk was. Toch heeft hij vanaf het begin beweerd dat het een natuurlijk virus was. 
Maar al met al lijkt het erop dat hij mede-verantwoordelijk is voor de dood van miljoenen mensen. En mede-verantwoordelijk voor alle maatregelen die wereldwijd mensen hebben benadeeld. Overigens speelde deze man ook al een dubieuze rol bij het hele HIV-gebeuren destijds. 

Maar goed, het is zoals het is. En daarmee moeten we dealen. 

Laat ik eerst naar Nederland kijken. Dan komen we bij de persconferentie van onze nieuwe minister. En dan blijkt dat terwijl er aan de ene kant een geringe afname van de beperkingen is, er aan de andere kant onzinnige onwetenschappelijke adviezen bijkomen. Een nieuwe minister, een arts nota bene, en dan deze onzin. Of hij heeft niet zoveel te vertellen, of hij doet mee in de reeks van psychopathische beslissingen. Bovendien gaf hij net als Van Dissel en De Jonge voorheen weer niet de hele waarheid. Vanuit het buitenland is zeer veel bekend over de gevolgen van Omicron, en dan blijkt het lichter dan een gewone griep te zijn. Hele hoge scores van positief getesten (maar we weten dat dat al vanaf het begin nergens op slaat), maar afnemende aantallen in de ziekenhuizen en qua sterfte. Hij liet gewoon een cruciale grafiek weg. Om weer angst te creëren met hoge 'besmettingen' = mensen die positief testen ook al omdat de criteria zo veranderd zijn dat iedereen sneller positief test. En positief is niet per se besmet. Bovendien zeggen die positieve gevallen dus helemaal niets bij Omicron

Dan over naar de boosters. Die moeten we gaan halen volgens dezelfde minister, maar is dat wel zo? 
Vanuit de Britse overheid komen data die steeds duidelijker laten zien dat hoe meer er gevaccineerd is, hoe slechter het immuunsysteem gaat werken. Bovendien blijkt dat een volledige werkend immuunsysteem ook niet meer terugkomt. En de EMA, de Europese medische waakhond, gaf aan dat meer boosters kan leiden tot een afgenomen verdediging. Uit het eerdergenoemde Britse rapport blijkt dat er een soort door vaccins ontstane aids ontstaat: het immuunsysteem is veel slechter dan voor de vaccins. 


Dan is er nog het artikel met meer dan 1000 serieuze wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat Covid-vaccins gevaarlijk zijn
En er beginnen belangrijke 'mainstream' wetenschappers zich uit te spreken tegen het beleid van overheden, zoals de Israëlische hoogleraar en top-immunoloog die de vaccinaties tot mislukt heeft bepaald. En vindt dat we ermee moeten stoppen. 
De CEO van Pfizer gaf toe dat 2 doses nauwelijks iets doen........terwijl ze eerst bijna 100% bescherming boden toch? 
En tenslotte - gesproken over boosters: de paradox is dat de pandemie over kan zijn als we stoppen met vaccineren, en we hem dus omgekeerd in stand houden door te blijven vaccineren. Hij was allang over geweest als we nooit waren begonnen met vaccineren.

Voordat ik naar de vaccins voor de jeugd ga, eerst nog even over wat bijwerkingen in het algemeen.

Latane Campbell, een piloot bij een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij --  weet te vertellen dat zijn ervaring is dat hoe meer mensen gevaccineerd worden, hoe zieker ze worden. Dat is overigens wat de echte experts vanaf het begin hebben gezegd. Hij vertelt ook dat 80% van de piloten die hij kent geen booster zullen halen. En dat het een gevaar voor de luchtvaart is dat piloten gevaccineerd zijn; ze zouden eigenlijk helemaal niet mogen vliegen...
- Volgens Steve Kirsch, een technisch miljonair en filantroop (maar dan een echte) die een fonds voor vroegtijdige behandeling van Covid opstartte en steeds meer eigen onderzoek is gaan doen gebruik makend van zijn kennis, vertelt dat het aantal infecties in de schedel (hersenen dus) 60x zo hoog is als normaliter voor de vaccins. 
- In de laatste 6 maanden zijn er 400 atleten die zijn neergestort en/of overleden.....al die toenames na de vaccins......De video laat een hoop ervan zien. Een ander artikel heeft het over 433 atleten met hartstilstand en 256 dood

En dan naar de jeugd.

Natuurlijk kun je je afvragen waarom ze gevaccineerd zouden moeten worden. Zeker nu met Omicron is alle onzin achterhaald die werd bedacht om dat wel te doen. En de meesten doen het om een stukje vrijheid terug te krijgen (terwijl ze meer inleveren) of op vakantie te kunnen, of te kunnen sporten. 
Het is natuurlijk walgelijk dat met name dat laatste door de overheid anders onmogelijk is gemaakt. Maar goed. Naar wat cijfers.

- De overlevingskans van mensen onder de 20 jaar is 99,9987%. Dus is alleen al het promoten van deze groep om zich te laten vaccineren onzinnig en m.i. crimineel gezien de hoeveelheid ernstige bijwerkingen die kunnen optreden bij deze gezonde groep jongeren.
- Wetenschapster Seneff waarschuwt dat de vaccins bij jongeren zullen leiden tot een enorme groei aan neurodegeneratieve ziekten zoals Alzheimer, ALS, Parkinson, e.d. Zij noemt het waanzin om jongeren te vaccineren.  
- In Amerika staan hartontstekingen bij 15-17 jarige aan de top van de lijst van bijwerkingen. En weet dat deze hartontstekingen niet alleen beperkingen in het dagelijks leven geven, maar ook in te behalen leeftijd. 
- Bij één op de 9 gevaccineerden van 12-15 jaar zou een serieuze bijwerking hebben plaatsgevonden. 

Het moge duidelijk zijn dat het vaccineren van de jeugd een gevaarlijk Russisch roulette is. Meer nog dan bij volwassenen, omdat daar het overlevingspercentage ietsepietsjes kleiner is. Maar eigenlijk hadden natuurlijk alleen de mensen met echt verhoogd risico gevaccineerd moeten worden (bij voorkeur met een goed onderzocht echt vaccin en niet met een gen-therapie op basis van mRNA)

Ik eindig met enkele losse cijfers, omdat ze het vermelden waard zijn.
- Het CDC heeft toegegeven dat meer dan 40% van de zogenaamde Covid-patienten voor iets anders in het ziekenhuis ligt, en alleen positief getest is. Dat zal in ons land niet veel anders zijn. Maar echt interesse om dat onderscheid te maken is er niet. 
- Ook heeft de CDC-directeur toegegeven dat meer dan 75% van de Covid-doden 4 of meer onderliggende ziekten hadden. 
- In 2020 zijn er in Amerika tussen de 15 en 65 jaar meer mensen aan zelfmoord gestorven dan aan Covid! Longkanker was de grootste doodsoorzaak. Ik noem Amerika omdat ik die getallen heb, maar het geeft een indicatie. Enkele weken geleden gaf een begrafenisondernemer in Friesland aan dat hij meer zelfmoord-doden zag dan Covid-doden. Daarna meer kankerdoden. En nog veel meer mensen met een plotse onbekende doodsoorzaak......

Tot zover week 2. Volgende week ongetwijfeld de nieuwste cijfers uit Europa's database. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn