We zijn scheppers…….echt waar

De afgelopen afleveringen heb ik het vaak gehad over de juiste staat waarin we zouden moeten verkeren om te kunnen scheppen, te kunnen manifesteren.

We weten dat het om de juiste emotionele staat gaat, over het hebben van de juiste gedachten, etc. 

Toch blijft het lastig, omdat we gewend zijn op de automatische piloot te leven. Zo zijn we grootgebracht, het ging vanzelf. Iedereen deed het zo.

En als we bewuster worden, dan wordt de hoeveelheid ‘automatische piloot’ iets kleiner en de hoeveelheid ‘bewust’ iets groter, maar dan nog doen we het merendeel op de automatische piloot.

Het blijft op verschillende punten ook lastig. Want ik kan wel zeggen dat ik de mensen onvoorwaardelijk liefheb, en ik meen dat ook, net zoals ik dat doe met de hele wereld, maar ik vind nog steeds dat artsen die de coronavaccins hebben geprikt hun bul moeten inleveren, wegens schending van zowel hun eed als de Neurenberg codes. Is dat fout van me? 

Dus hoe kan dat? Onvoorwaardelijk liefhebben en toch zo’n ‘straf’ wensen? En natuurlijk verwacht ik ook wel dat een groot deel van die artsen zich schuldiger zal gaan voelen naarmate er meer mensen sterven en er meer bekend wordt. Dus uiteindelijk zijn we het zelf die onszelf bestraffen, maar het blijft een soort van vraag………

Ik heb er ook wel een deel-antwoord op, want ik heb ook die artsen lief als mens. in hun rol als medicus echter hebben ze beroepshalve dusdanig grote fouten gemaakt (in mijn optiek) dat ze daar de consequenties van mogen ervaren.......maar het blijft lastig...

Daarom heb ik besloten dit keer een serie quotes, losse opmerkingen, te plaatsen die kunnen helpen bij het op de juiste manier afstemmen, of het steeds beter gaan begrijpen hoe dat werkt met scheppen.

Lees ze niet allemaal achter elkaar door, maar laat ze bezinken. Mediteer er desnoods op. Bijvoorbeeld elke dag op een quote. Ga 5 minuten zitten, in alle rust, ogen dicht, herhaal de quote in gedachten en kijk wat er in je opkomt of loskomt……..

Hier komen ze:

 • Het leven volgt jouw kijk. Als je het leven als een drama ziet, zul je drama hebben. Als je jezelf als hulpeloos ziet, zul je hulpeloos zijn. Als je jezelf ziet als lastiggevallen, zul je lastiggevallen worden, want het leven zal proberen te voldoen aan jouw beeld ervan.
  Dus als je weet dat alles wat zich aan je voordoet een kans op liefde is, verandert het de kijk op je leven. Met de nieuwe kijk verandert je leven..……

 • Hoe vaak per dag ben je bezig met dankbaarheid? Neem de tijd om te beseffen hoe dankbaar je mag zijn voor je eigen ontwikkelingen, voor je lichaam en de mogelijkheden tot beweging, voor alle menen om je heen, voor wat je maar kunt bedenken……….

 • Breng jezelf op de juiste frequentie door waardering (uit te spreken, te denken)

 • Het universum draagt je altijd…….

 • Als je je frequentie verhoogt, zal zich een nieuw leven aan je openbaren. Je zult positieve krachten uitzenden over de hele planeet.

 • Wanneer je vrede en vreugde in jezelf kunt bewaren, ondanks elke situatie aan de buitenkant, ben je meester over alles geworden.

 • Het heden is van jou, het verleden niet.

 • Vergeet nooit wie en wat je bent. Je bent een goddelijke uitdrukking van kracht, liefde en potentieel. Je beperkingen bestaan niet en je mogelijkheden zijn onbegrensd. Herinner jezelf dagelijks…….

 • Een gevoel van vrede in je geest en lichaam brengt je op een frequentie van harmonie met het universum

 • Leef je leven vandaag! Als je speelt, lacht en plezier hebt, word je lichter. Als je oplicht laat je negativiteit los

 • Geef bemoediging aan mensen om je heen. Geef vriendelijkheid. Geef goede woorden aan hen die je ziet en spreekt. Geef, en de liefde zal naar je terug keren.

 • Focus gebruikt de geest, gevoel gebruikt het hart, en samen zijn ze de kracht van alle manifestatie

 • Het is van groot belang te creëren vanuit neutraliteit of vanuit een gevoel van overvloed. Het kan niet vanuit een gevoel van tekort of gebrek! Zorg dus dat je bent op een plaats van overvloed, met grote waardering en dankbaarheid voor wat je al hebt.

 • Dankbaarheid si de gemakkelijkste en krachtigste manier om je leven te veranderen. Wordt echt dankbaar, en je zult alles wat je nodig hebt magnetiseren.

 • Positieve, goede gevoelens ontstaan vanzelf bij afwezigheid van negatieve gevoelens. Je hoeft geen moeite te doen om positieve gevoelens te hebben, je hoeft alleen slechte gevoelens los te laten en dan voel je je vanzelf gelukkig

 • Visualiseer het resultaat wat je wilt, en je zult de oplossing voor een probleem ontvangen of de beste manier om een uitdaging te overwinnen.

 • Om aan te trekken wat je wilt, werk je niet uit HOE het tot stand zal komen. Richt je op het resultaat, stel je het voor, geloof het en bedank……

 • Je bent vrij om te kiezen voor zorg of vreugde, en wat je ook kiest zal precies dat aantrekken. Zorgen trekken zorgen aan. Vreugde trekt vreugde aan.

Ik heb er nog veel meer, maar dit is voorlopig wel even genoeg. Je kunt hier ongelooflijk veel mee doen.

Want zelfs als je elke quote begrijpt en al ‘kende’, kan het ongelooflijk nuttig zijn om op elk ervan te mediteren, te contempleren, het te overpeinzen. Het zal je nog meer inzicht geven, nog meer mogelijkheden, een nog betere frequentie.

De eerlijkheid gebiedt te vermelden dat deze quotes afkomstig zijn van Telegram-kanalen, vooral van https://t.me/atlara3nl
Elke dag mooie quotes en (vind ik) mooie beeldjes.

Uiteindelijk is het helemaal niet zo moeilijk om je frequentie te verhogen en vanuit die hogere frequentie te manifesteren.

Het belangrijkste is misschien wel het loslaten van alle twijfels.

Kies vanaf nu voor liefde, voor liefdevolle gedachten, voor positieve gedachten, voor een mooie wereld.
En laat inderdaad negatieve gedachten los. Als je ze bemerkt, vervang ze door positieve gedachten.

Want de realiteit is natuurlijk wel dat er negatieve dingen gebeuren, dat onze aandacht die ook vangt. Maar dan hebben we vervolgens de keuze: gaan we erin mee, gaan we ze zelfs uitvergroten, of parkeren we ze en vervangen we ze door positieve zaken?

Net zoals we om te beginnen al de keus hebben actualiteiten wel of niet te volgen en te gaan bekijken; en als we dat doen of we dan kiezen voor media die we vertrouwen of voor media waarvan we weten dat ze ons vaak voorliegen met overheidssteun……..we hoeven dat namelijk niet te doen.

Daarmee doen we niet alsof ze er niet zijn, want we weten dat ze er zijn, we hebben het gehoord of gelezen, en we zijn alert of gewaarschuwd. We kunnen er rekening mee houden als het dichter op ons pad komt. Maar nu kiezen we voor positieve frequenties door positieve gedachten te hebben, of door muziek met de juiste frequenties op te zetten.

(432Hz, 528Hz, 639Hz, 741Hz, 963Hz – alle te vinden op Spotify))

Ook de manier waarop we reageren op zaken die niet kloppen kunnen we zelf in de hand hebben. Natuurlijk mag je in eerste instantie even heel boos zijn, teleurgesteld zijn, gefrustreerd zijn (dat is zelfs heel gezond), maar kom snel terug naar het neutrale en ga naar het positieve.

En natuurlijk kunnen we gaan demonstreren om de gekte een halt toe te roepen, maar doe dat dan vooral uit liefde, ga in saamhorigheid, ga in vrede en vreugde met elkaar. Niet vanuit agressie.

Zoek telkens weer de positieve invalshoek, de positieve vertaalslag. Het maakt je sterker en krachtiger. Het schept je toekomst naar jouw wens.

Maar voor nu, ik hoop dat je iets kunt met de quotes.

With love,

Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn