We merken allemaal wel bewust of onbewust dat de tijd sneller lijkt te gaan, bovendien lijkt er ook steeds meer te gebeuren in korte tijd.
Zo zitten we nu ook in een soort rollercoaster die niet in snelheid afneemt.

Eerst een virus wat de wereld op z’n kop zette (of juister gezegd: de WHO die met haar instructies, welke klakkeloos werden nageleefd, de wereld op z’n kop zette) en vervolgens een vaccinatie-wedloop gecombineerd met gejojo met versoepelingen.

Ten gevolge van die vaccinatie-wedloop, aangemoedigd door de media, zijn er in Europa inmiddels (1 mei) 8450 mensen gestorven na vaccinatie (of een veelvoud hiervan ! omdat slechts een klein deel wordt gemeld).

Waar we nu ook mee te maken krijgen zijn volledig gevaccineerden die COVID krijgen. Dat viel te verwachten omdat de vaccins niet 100% beschermen. Volgens het RIVM afhankelijk van het merk vaccin namelijk 94 of zelfs maar 66%. En dat zijn dan wel de cijfers van de industrie waar nog wel het een en ander op aan te merken is.
Maar zelfs met 66% bescherming zijn er dan wel heel veel mensen binnen een tehuis besmet. Het is dus maar de vraag op zelfs die 66% klopt.

Punt is dat we dit steeds vaker zullen gaan zien. Uitbraken onder mensen die zich hebben laten vaccineren met de gedachte veilig te zijn. Of meer te mogen en kunnen. 

Enerzijds heeft de industrie zich al ingedekt met de verhalen dat een derde vaccin nodig is (en daarna een 4e en…..), anderzijds zijn er al maanden de verhalen over varianten en mutaties. Mutaties die verantwoordelijk zijn voor krachtiger gevaar, maar ook mutaties die volgens veel deskundigen juist worden geweten aan de maatregelen en de krankzinnige hoeveelheid vaccinaties. Dat laatste vooral omdat ze worden gegeven tijdens een pandemie.

Het wordt zo ook steeds duidelijker dat de zogenaamde vaccinatiepasporten of -bewijzen een lokmiddel zijn: ze garanderen geen enkele veiligheid (noch qua doorgeven van besmettingen, noch qua bescherming tegen besmettingen), maar je wordt ermee verleid tot vaccinatie. En als ze echt gebruikt gaan worden, zijn ze dus ook een gevaar voor de volksgezondheid omdat mensen die veilig worden geacht dat niet zijn zullen verspreiden.

Eigenlijk is ons de natuurlijke manier om afweerstoffen op te bouwen ontnomen met maatregelen als de hele dag je handen ontsmetten, niet meer knuffelen, elkaar niet meer aanraken, mondkapjes, niet samen sporten, en ga maar door.
We bouwen afweer op door contact te maken met een virus of bacterie. Daardoor verdragen we die ziekteverwekker uiteindelijk, of we rekenen ermee af als ie te bedreigend is. (En inderdaad: een deel van ons is te verzwakt om dit te handelen – vaak ook door medicatie of een verkeerde lifestyle – en loopt kans te overlijden; that's life).

Als dat contact steeds wordt vermeden, ontstaat er geen afweerreactie. En dus geen immuniteit. En dus blijven grote groepen kwetsbaar. En de tijd die verder gaat geeft het virus de gelegenheid zichzelf te verbeteren, sterker te worden d.m.v. mutatie.

Moeder natuur heeft onze lichamen zo fraai ontwikkeld dat we immuniteit kunnen ontwikkelen. Zelfs op verschillende manieren, zonder vaccin. Als dat al nodig is en ons aangeboren beschermingssysteem al geen korte metten heeft gemaakt met de indringer.

Het eigenaardige is dat de WHO zo beïnvloed is door de farmaceutische industrie (wat moet het anders zijn?), dat ze helemaal niet meer denkt in een eigen afweersysteem, een eigen immuniteit. Het waanidee is ontstaan dat we alleen maar immuniteit kunnen verwerven door vaccins. De gevolgen van die waan zijn enorm

Naast de doden die ik in het begin noemde zijn er zo’n 350.000 andere bijwerkingen gemeld (in Europa, in de UK zijn het er al 750.000), waaronder veel neurologische, ademhalings- en reumatische klachten.

Een paar dagen geleden keek ik naar de HighWire-uitzending (213) van DelBigtree, https://thehighwire.com/WATCH/, waarin hij na ongeveer 5 kwartier een interview heeft met de vrouwen die uitgebreid op de social media te zien waren met hun neurologische gevolgen: samentrekkingen en trillingen over het hele lichaam. Ik vond het mensonterend hoe deze vrouwen zijn behandeld en in de steek zijn gelaten door de geneeskunde die hun dit heeft aangedaan.

Ze werkten alle 3 in de zorg en waren pro-vaccinaties. Binnen korte tijd na de vaccinaties (2 uur tot 2 dagen als ik me goed herinner) begonnen de heftige problemen. Om anderen te waarschuwen hebben ze de beelden online gezet, ze waren zich kapot geschrokken.
Ze kregen begin januari de prikken en we zijn dus ruim 4 maanden verder. Ze zitten nu zonder werk (ze kunnen zo niet werken) en inkomen (het is Amerika), en hebben grote schulden vanwege de kosten voor artsen en ziekenhuis omdat de verzekering het niet betaalt. Ze worden niet gezien als slachtoffers van de vaccins, maar min of meer als aanstelsters. Eerste zouden het een soort van hysterische paniek aanvallen zijn, en uiteindelijk kregen ze alle drie ‘conversie’ als diagnose.
(We snappen niet wat dit is, we willen of mogen/kunnen het niet koppelen aan de vaccinatie, dus noemen we het ‘conversie’; een mooi woord voor wat wordt gezien als aanstelleritis). 

Hun klachten worden dus psychisch genoemd, zelfs zonder dat er goed neurologisch onderzoek heeft plaatsgevonden. Omdat de klachten zo heftig zijn en onbekend, wordt het als hysterisch gezien. En de verzekering vergoed dus niet.

Zo doen ‘we’ met mensen die we door deze gekte opzadelen met gekke bijwerkingen. Gekke bijwerkingen, omdat er geen goed onderzoek is gedaan en dit niet herkend wordt. En als in de geneeskunde iets niet herkend wordt, bestaat het niet. Helaas dames. 

Want dat is wat er vervolgens gebeurt. De waarheden worden steeds meer op hun kop gezet. Niet deze vrouwen zijn gestoord, het systeem/de maatschappij is dat.

Bij het tehuis in Gelderland waar nu een uitbraak is, zie je dat de vaccins niet goed werken, en dat zou alle aandacht moeten krijgen (immers wat zijn we aan het doen met een slecht onderzocht experimenteel vaccin) maar de aandacht wordt nu verlegd naar de bezoeker die het virus zou hebben binnengebracht. Laten we vooral de aandacht afleiden van de echte problemen….. 

Het zijn straks de mensen die wel hun gezonde verstand gebruikt hebben die worden nagewezen en beschuldigd.

Als je de tien punten van de code van Neurenberg leest (Wikipedia bijvoorbeeld), die na Hitlers medische experimenten zijn opgesteld in 1947, onder het motto ‘dit mag nooit meer gebeuren’, zie je dat die met voeten worden betreden.

De uitzending "noodkreet uit Israël" ( https://youtu.be/WMsn0bj_P6o ) is 1,5 miljoen keer bekeken en werd door YouTube verwijderd. Sinds een paar dagen is ie terug omdat YouTube niet kon aantonen wat er niet juist zou zijn. Het laat zien hoe de maatschappij uit elkaar wordt gerukt en hoe walgelijk onze media gekleurd berichten over Israël. Het voorbeeldland, ja, ja.

De ruim 350.000 gevallen van (gemelde) bijwerkingen en de 8450 (gemelde) doden laten zien hoe er een volledig gebrek aan ‘informed consent’ is. Je krijgt niet te horen welke heftige bijwerkingen kunnen optreden en dat er kans op sterfte is, je wordt niet volledig voorgelicht (ook niet over de mogelijke gevolgen op termijn, ook niet over het feit dat het onderzoek te kort was om zekerheden te geven), waarna je op papier toestemming geeft dat je meedoet aan dit experiment! Je wordt gewoon geprikt alsof het 100% veilig zou zijn en met die verkeerde informatie beoordelen mensen elkaar vervolgens weer.
Minister de Jonge vindt zelfs dat we die informatie niet moeten hebben omdat dan de vaccinatiebereidheid afneemt! Dit is zo schandalig, dat er geen woorden voor zijn! Zo ga je niet met mensen om, het zijn geen cavia's. 

Of de maatschappij door al die vaccins-met-risico’s open zal gaan valt nog te bezien. Op dit moment is er alweer vertraging. En de vaccins beschermen dus niet optimaal en voorkomen evenmin optimaal de verspreiding. Maar ze zorgen wel voor agressievere mutanten (wat ook bij andere vaccins overigens gebeurde, zoals o.a. bij meningitis), en…….

En tenslotte komen er steeds meer berichten dat niet gevaccineerde personen na contact met gevaccineerden klachten krijgen van allerlei aard. Ik ga daar nu niet verder op in, kom er vast later nog op terug als ik meer info heb. Maar onlogisch is het waarschijnlijk niet, wel bizar.  

Alternatief is een absurde maatschappij waar je vrijwel overal getest moet gaan worden. Dat je overal moet bewijzen dat je gezond bent, d.w.z. je kunt van alles mankeren, als het maar geen corona is. Hoeveel duidelijker wil je de waanzin van een tunnelvisie hebben?

We zitten dus in een rollercoaster, maar mogelijk ook in een roulette, waarbij het afwachten is in welke kleur en op welk nummer ons ‘balletje’ valt……

Ik zelf hou zo lang mogelijk zelf de regie in handen…..en observeer wat er gebeurt in de wereld.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn