"Fijn, hè, dat de terrassen weer open mogen en we straks na het tennissen weer een kopje koffie kunnen drinken?"

"Ja, dat is wel fijn. Maar ik ben er nog niet helemaal gerust op"

"Hoe bedoel je?"

"Nou, dat virus, corona, Covid. Het is er nog steeds en het is nog lang niet onder controle"

"Maar het gaat hartstikke goed met de cijfers nu, de aantallen gaan omlaag"

"Ja, maar 25% van de mensen laat zich niet vaccineren"

"Ja, dat is wel erg, daarom moeten die vaccinatiepaspoorten er ook komen, er moet meer dwang zijn"

"Ja, want nu lijden de goeden onder de kwaden"

...............

Ik observeer, ik luister, en zeg maar niets

De wereld is nog steeds fantastisch, en deze mensen zijn het ongetwijfeld ook, maar een krankzinnige hoeveelheid mensen heeft kortsluiting in de bovenkamer omdat de overheid en de media ons zo selectief trakteren op angst en ons juiste en veelzijdige informatie onthouden

De angst maakt dat ze niet meer gezond kunnen nadenken en klakkeloos alles doen wat de overheid zegt. Dezelfde overheid die op tal van punten gewantrouwd wordt - net als de farmaceutische industrie - zou nu ineens het beste met ons voorhebben. Iets wat ik maar al te graag zou willen geloven - ik begrijp die mensen ook wel een beetje - ware het niet dat de overheid daar eerder nooit blijk van heeft gegeven. Kijk alleen al naar hoe er nog steeds gesold wordt met de mensen die ten onrecht toeslagen moesten terugbetalen. En de manier waarop dingen geregeld zijn buiten het parlement om. 

En ook nu bombarderen ze ons met onjuiste voorstellingen van feiten en onthouden ons anderzijds feiten die we zouden moeten horen over bijvoorbeeld de bijwerkingen, de waarschuwingen van deskundigen, het feit dat dit het meest dodelijke vaccin is wat ooit gepresenteerd is. Dit is een grafiek van het Amerikaanse bureau waar de meldingen over de bijwerkingen worden geregistreerd: het aantal doden per jaar door vaccinaties: (tot nu toe)

En omdat niemand gelooft dat dit op de een of andere manier georganiseerd zou kunnen zijn, ook al hebben enkele mensen tegenwoordig juist door de social media een enorme macht en dubbele belangen, denkt iedereen in complot-verhalen als iemand hen daar wel op wijst.

In Amerika worden nu serieus vragen in de senaat gesteld in hoeverre het virus toch wellicht uit een laboratorium afkomstig is, terwijl de Amerikaanse 'corona-expert' Faucy (met net als Ab Osterhaus eigen belangen en een dubieuze reputatie) vanaf het begin heeft gezegd dat dat complottheorieën zijn. Er is namelijk in 2015 al een boek (in Chinees) verschenen over de onderzoeken in dat laboratorium naar het manipuleren van het virus wat nu rondwaart. 
Daarbij zou het laboratorium via omwegen - omdat het van Obama niet mocht - geld (via Faucy) vanuit Amerika hebben gekregen voor dat onderzoek.

Kortom, dingen die je als complot zou kunnen betitelen, maar dan ineens niet zo heten. terwijl als je de waarheid vertelt daar 'complottheorie' aan wordt gehangen.

 

Het enge is dat de meeste mensen dat in een normale wereld door zouden hebben, maar in een wereld gedomineerd door gecreëerde angst gebeurt dat dus niet. Het gezonde analytisch vermogen en verstand lijkt in coma.

En het allerergste is dat mensen die zich via de angst hebben laten hersenspoelen niet alleen een gevaar voor zichzelf zijn geworden als straks blijkt dat de echte - maar gecensureerde - experts gelijk hebben over de gevolgen van de vaccins (volgens sommigen leidt het tot een depopulatie), maar dat ze de mensen die nog wel kunnen en willen nadenken gaan nawijzen als de 'kwaden'. 

Dat is de polarisatie die welbewust ook door onze overheid is geschapen, met minister de Jonge en Rutte voorop

Gisteren kreeg ik kennis van een 1,5 uur durende Duitse documentaire die een aantal deskundigen van gerenommeerde instituten aan het woord laat onder de titel "Op zoek naar Corona". Maar ook deze docu was van You Tube gehaald. Gelukkig heeft blckbx hem geüpload, zodat hij via hun kanaal (www.blckbx.tv) met ondertiteling te zien is. Maar het is al de zoveelste video die verwijderd wordt omdat het informatie geeft die strijdig is met alles wat ze ons willen doen geloven

Wat ik overigens ook jammer vind is dat ik zie dat mijn kritische blogs beter worden gelezen dan de opbouwende. Terwijl die laatste zoveel beter voor de wereld zouden kunnen zijn. 

Tenslotte hoop ik dat de inhoud van gesprekken de komende maanden over andere onderwerpen en met een andere intonatie zullen gaan dan het bovenstaand, verontrustende, gesprek. 

Ik was daar echt een beetje teneergeslagen door. Zoveel onwetendheid, zoveel mening, zoveel 'angstvirus'. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn