Deze blog beperk ik tot de ‘nieuwste’ officiële EU cijfers over de bijwerkingen

Ze dateren van 15-5-2021, zijn dus alweer 9 dagen oud….. het is dus inmiddels nog erger.

(en bedenk dit een topje van de ijsberg is, aangezien verreweg het meeste niet wordt gemeld)

Totaal nu 11.519 doden ten gevolge van de vaccins, en ruim 307.000 mensen met nog niet herstelde klachten. Onderverdeeld:

Moderna                    3150 doden                13.769 niet hersteld

Pfizer                          5757 doden                 123.126 niet hersteld

AstraZenica                2308 doden                165.437 niet hersteld

Janssen                       314   doden                4798       niet hersteld

Maar bedenk dat van alle vaccins ongelijke aantallen zijn geïnjecteerd. Het aantal per vaccin is alleen interessant als je weet hoeveel van elk is gevaccineerd. Wat verontrustend is, is natuurlijk het krankzinnig aantal doden. Krankzinnig vergeleken met welk vaccin dan ook wat ooit op de markt is geweest. 

Ik had ook al moeite met het feit dat 1% van de mensen in het leger mag sneuvelen bij oefeningen (een getal wat ik ooit hoorde), waarna men zich pas ongerust gaat maken.
Maar dat er 11,5 duizend mensen mogen sneuvelen (tot nu toe, waarvan velen op een leeftijd waar Covid geen gevaar zou zijn) om een virus te weren waarvan de gemiddelde sterfte-leeftijd op 83 jaar ligt, is op z’n zachts gezegd curieus.

Overigens valt 75-80% van slachtoffers in de leeftijdsgroep 18-65 jaar. Maar naast de doden valt ook op het aantal aandoeningen van het zenuwstelsel (resp. 2512, 14970, 35620, en 915). Het is niet niets! Ook hoog, maar niet zo hoog, scoren long- en ademhalingsproblemen, vaatziekten, huidaandoeningen, psychiatrische stoornissen, spier- en aanhechtingsziekten, infecties, maag- en darmziekten, oogaandoeningen, hartaandoeningen, bloedaandoeningen en ooraandoeningen.

Maar laten we vooral doorgaan met prikken en doorgaan met het publiek al deze informatie te onthouden. Dát is de instelling van de medische wereld en de overheid.

Bron cijfers: European Medical Agency (EMA) / Eudravigilance

Ivor Cummins laat (https://www.youtube.com/watch?v=QsRCmhjtekE) in het kort zien hoe deze hele ‘pandemie’ gevoed wordt door angst, door paniek. En dat verklaart misschien waarom er zulke krankzinnige beslissingen worden genomen en de medische ethiek en moraal het laat afweten. 

Zoals hij in deze video ook kort laat zien hoe cijfers worden gemanipuleerd of op z’n minst zonder nuance worden gebracht, waardoor varianten erger lijken dan ze zijn: https://www.youtube.com/watch?v=_VCLqey0vYU.

En blckbox laat zien hoe de apps in Engeland nu Chinese neigingen aanneemt. Onze totale privacy wordt vernietigd en verkocht, we dreigen overgeleverd te worden aan digitale controle en gedragsbeïnvloeding. : https://www.blckbx.tv/videos/chinese-toestanden-in-uk-vaccinatie-app-vertelt-silkie-carlo-van-big-brother-watch-uk

Genoeg ellende weer…….

Resteert wel de vraag of de enorme daling van de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames echt door de vaccins komt of door de seizoensinvloeden. Zelf gok ik op het laatste. We gaan het in het najaar zien. Als het door de vaccins komt, zou de hele Covid geen probleem meer moeten zijn. Als we in het najaar hetzelfde circus weer krijgen, weten we dat we beduveld zijn. En als er heel veel gevaccineerde mensen gaan sterven, weten we dat de echte deskundigen helaas gelijk hadden en we weer voor de leugens van de industrie zijn gezwicht.

Overigens, willen we er iets aan veranderen, zullen we een ander wereld moeten scheppen. En, hoe tegendraads het ook mag klinken, we moeten hier niet mee bezig zijn.

Laten we met z’n allen een wereld voor ons zien die vrij is van dit soort digitale controle en gevangenschap. Een wereld gebaseerd op liefde en vertrouwen in plaats van controle en argwaan……..

Ik wens jullie een fijne zomer, en blijf een beetje aan het milieu denken. Ook aan je eigen milieu. Denk om je weerstand, leef verstandig. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn