Hoe langer het duurt en hoe verder het gaat, hoe verbaasder ik ben.

De leugens over de vaccins blijven doorgaan. En ‘de massa’ blijft er met open ogen intrappen. Valt zelfs over je heen als je probeert een stukje waarheid te laten zien. 

Zo werd er vanaf het begin van de prikken steeds verband gelegd tussen de afname van ziekenhuisbedden en de vaccins. De afname van ziekenhuisbezetting kwam door de prikken. Wel, een ballon is niet eenvoudiger door te prikken: vorig jaar om deze tijd hadden we een veel hogere piek achter de kiezen, maar lagen er minder mensen in het ziekenhuis en op de IC. Reden? De seizoensinvloed. Zoals alle andere jaren.

En nu ineens bestaat dat niet meer, en zijn het de prikken? Laat me niet lachen.

Maar het is wel eng als alle mensen die grafieken maken en met de gezondheidszorg bezig zijn hetzelfde zouden kunnen constateren, maar als klonen de leugens na-apen van de mensen die de hele wereld aan de vaccins willen hebben.

Daarnaast is het aantal interessante en belangrijke wetenschappers wat probeert aan de bel te trekken en te waarschuwen nog steeds groeiende, al worden ze net zo hard gecensureerd en zelfs door collega’s aangevallen. En steeds meer onderzoeken laten de beperkingen en nadelen zien.
Het gezegde dat je je hoofd beter niet boven het maaiveld kan uitsteken is nu echter meer dan ooit waar……..

Afgelopen week bleek uit een Japans onderzoek, dat de spike-eiwitten van het vaccin – die niet verder zouden komen dan in de arm – in het hele lichaam waren terug te vinden. In niet onbelangrijke mate ook in bijvoorbeeld de ovaria, de eierstokken.
Deze eiwitten zouden met name verantwoordelijk zijn voor de afwijkingen in de bloedvaten waardoor zoveel mensen op de IC getroffen werden. Wat zijn de consequenties voor de vruchtbaarheid?

In Amerika zijn al diverse tieners opgenomen met hartspierontstekingen na de vaccins. Kinderen die nog volledig gezond waren voor het vaccin, maar nu getekend zijn door een hartafwijking. Verhalen die eerder uit Israël ook al kwamen. En dat voor een leeftijdsgroep die helemaal geen vaccin nodig heeft. 
Daarvan wordt gezegd dat het voor de bejaarden is, maar ook als ik 90 ben zou ik nooit willen dat de jeugd gevaccineerd wordt omdat ik dan iets minder kans zou lopen ziek te worden. Zeker niet met een vaccin waar we nog niets van weten. Had het de ouderen gevraagd, met eerlijk de mogelijke gevolgen erbij........

Ik kan hier een hele serie artikelen opsommen die laten zien dat veel hoogleraren/profs grote problemen hebben met de vaccins, en met name omdat ze groot onheil op termijn verwachten. Ik heb echter geen zin daar zoveel energie in te steken. En het grootste probleem is natuurlijk dat je later het vaccin alsnog kunt nemen, maar dat als je het eenmaal hebt genomen je het niet meer kunt terugdraaien. Alles wat je dan in gang hebt gezet, blijft doorgaan. 

Worden de problemen op termijn alleen maar groter, zoals veel deskundigen verwachten, dan is ook dat niet terug te draaien. Zoals veel meer kanker en chronische ziekten de komende jaren…..nog meer? Maar ook veel heftiger reacties op corona in het volgende seizoen. We gaan het zien.

Ik doe voorlopig nog niet mee aan het experiment, ik observeer.

En intussen zie en merk ik dat steeds meer mensen zich onterecht helemaal veilig voelen omdat ze een of twee vaccinaties hebben gehad. En overheden doen mee door mensen die ‘volledig gevaccineerd’ zijn privileges te geven die anderen niet krijgen. 

Onze 'leraar Hugo' doet ook mee door te vertellen dat mensen straks alleen nog vrij door de EU mogen reizen als ze volledig gevaccineerd zijn. Ik zei al, de leugens gaan gewoon door. Niet dat Hugo liegt met die uitspraak (al hoop ik van harte van wel), maar wel over de veiligheid van de vaccins.

Want ik kan het niet vaak genoeg zeggen: na de vaccins ben je niet 100% veilig voor het krijgen van corona, je bent niet 100% veilig in het overdragen ervan. Sterker nog, de veiligheid zou wel eens heel gering kunnen zijn.
Zeker als je bedenkt dat zoveel (echte) experts met angst en beven uitkijken naar de effecten bij een nieuwe golf, die veel erger zouden kunnen zijn juist door de vaccins (in tegenstelling tot de belofte dat je minder ziek zou worden).

Die gedachte is helemaal niet vreemd als je bedenkt dat de mensen op de IC’s er zijn beland omdat hun afweersysteem over-reageerde. Vooral omdat er bij die mensen al sprake was van chronische ontstekingen in het lichaam. En wat doet dit vaccin? Het zorgt voor een chronische ontsteking in het lichaam……… 

En als je dan ook nog meeneemt dat de enorme dalingen van de laatste tijd op seizoensinvloeden berusten…….

Als dat zo is, dan is het effect van de vaccins dus heel beperkt. Was die wel groot geweest, dan zouden de ziekenhuizen nu leeg moeten zijn…..zeker vergeleken met vorig jaar toen er geen vaccin was. 

Ik maak me bovendien op de 'zorgmomenten' nog steeds zorgen over de manier waarop onze maatschappij is ontwricht door maatregelen die niet in die mate nodig nodig waren. Niet eens om dat feit, maar meer nog om wat erachter zit.
Wie of wat heeft bedacht dat we wereldwijd zo krankzinnig zouden reageren op een virus wat een 99,97% overleving kent?

Een sterfte dus van 0,03% met een gemiddelde sterfteleeftijd van 83 jaar.

En wie of wat heeft bedacht dat de medische wereld het verstand zou verliezen en vergeten is dat ze er is om de volksgezondheid te beschermen? Sinds wanneer accepteren we binnen Europa meer dan 10.000 doden (waarschijnlijk zelfs een veelheid daarvan) als gevolg van vaccinaties?

Ik stop. Ik observeer me wezenloos, maar begrijp er niets van. Ben ik gek of is de wereld gek?

Of zien we het gewoon anders? 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn