500x zo dodelijk

Ik weet – en gek genoeg vind ik dat zelfs fijn – dat deze kritische blog minder wordt gelezen.
Ik vind het fijn omdat mensen moeten bezig zijn met positieve dingen, met plezier, met humor, met liefde, met ‘scheppen’ en niet met corona-ellende.

Toch – zoals ik al eerder zei – kan ik niet negeren wat er gebeurt. Ik heb geen bovenkamer gekregen en heb geen geneeskunde mogen studeren om nu het zwijgen ertoe te doen.

Een van de reden dat deze blog minder gelezen zal worden is ook omdat zo’n 80% van de mensen heeft gekozen voor een vaccin. ‘Gekozen’ in de zin dat ze er een hebben genomen, want keuze was er niet echt qua merk. En als je dat hebt gedaan, de prik hebt genomen, wil je natuurlijk niets meer weten over de nadelen ervan. En dat is ook heel goed. Je moet ervan uitgaan dat de prik voor jou heel goed werkt en voor jou geen nadelen heeft. 

Deze blog is dus eigenlijk alleen voor de mensen die bewust genoeg waren – en de mogelijkheid hadden – om de prik (nog) niet te nemen. Voor de anderen: stop hier met lezen en ga leuke dingen doen!

Overigens voordat ik doorga, gisteren was er een blckbx-uitzending waarin een hoogleraar vertelde ervan uit te gaan dat artsen forse aanklachten te wachten kunnen staan vanwege dit hele ‘geprik’. En hoe lullig dit ook mag klinken uit mijn mond als arts: terecht.

Ik vind echt dat artsen hun eed en hele opleiding zijn vergeten in deze hersenspoelende corona-tijd. Meegaan in de psychose van angst is juist wat artsen niet zouden moeten doen. Juist artsen zouden ten allen tijde emotie moeten loskoppelen van feiten. En de feiten zijn duidelijk, al bijna vanaf het begin! En experimenten toestaan op je patiënten? 

Terug naar de titel. De rapportering van doden en ernstige schade is weliswaar verre van optimaal zoals we uit eerdere internationale onderzoeken weten, en wat gemeld wordt is slechts het topje van de ijsberg, maar het geeft wel sterke indicaties. En zelfs die getallen liegen er niet om.

Vergeleken met de griepprik, en er wordt gedaan alsof het zelfs minder ‘eng’ zou zijn, het prikken is verworden tot een soort van hype met beloningen, is dit vaccin (zijn deze vaccins) 500x zo dodelijk! Kortom, je loopt een 500x groter risico aan dit vaccin te sterven dan aan een griepvaccin. En dan heb ik het over de getallen die nu bekend zijn, het zou nog wel eens fors kunnen toenemen als de experts gelijk krijgen de komende jaren.

In Europa (27 landen) zijn nu op de database van de EU (EudraVigilance) 1,5 miljoen bijwerkingen gemeld, waarvan 753.657 (19 juni) als ‘ernstig’. Daarnaast zijn er 15.472 doden gemeld. Het is niet niks.

In Amerika (VAERS, 11 juni) bijna 6000 doden en 30.000 ernstige bijwerkingen.

Let wel, de ‘ernstige’ bijwerkingen zijn vaak klachten die niet (helemaal) verdwijnen, die langdurige effecten hebben.

Interessant was overigens ook de uitzending van vorige week van Del Bigtree, waarin hij de man interviewde die destijds bij toeval ontdekte dat mRNA als vaccin kon worden gebruikt waar het als gentherapie te schadelijk was:
https://thehighwire.com/videos/mrna-vaccine-inventor-calls-for-stop-of-covid-vax/

(Hoewel anderen met de eer zijn gaan strijken en de Nobelprijs hebben gewonnen, was hij degene die het ontdekte, maar zo werkt het als je op zo’n moment niet het hoofd van een afdeling bent bent).

Omdat hij voor de Amerikaanse overheid werkt, laat hij zich voorzichtig, maar toch in niet mis te verstane woorden uit. Het interview is lang (100 minuten). Hij heeft geen goed woord over voor de snelheid waarmee de vaccins zijn ontwikkeld en zijn toegestaan, geen goed woord over de rapportage en de begeleiding, geen goed woord voor de leiding en onafhankelijkheid van de FDA, en ook niet over de beslissing kinderen ermee te vaccineren.
Ook hij wijst weer op de gevaren die bij eerdere vaccins bleken, en die we nog moeten gaan ervaren op termijn.
De reden dat hij toch uit de school klapt is z'n geweten. 

Wel weer even genoeg info.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn