Hanneke

Over Hanneke

Hanneke werkte aanvankelijk als assistente/echtgenote mee in de huisartsenpraktijk in Den Haag.
Daarna deed ze o.a. opleidingen als NEI-therapeute, INTEGRA-therapeute, NLP-practitioner en -master, een opleiding medische basiskennis (voor het papiertje), Chi Neng® Qigong-instructeur, en enkele jaren geleden nog een opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg 4.

Qua beroepen dus eerste assistente in de huisartsenpraktijk, toen een eigen praktijk als NEI/NLP-therapeute. Om daarna - na het ongeluk van Ed in 2003 - de homeopathische intakes voor Ed te gaan doen. Toen de homeopathie-praktijk ophield te bestaan in 2008 ging ze in de Zorg werken, en doet daarnaast nog consulten voor NEI/coaching en geeft Chi Neng® Qigong lessen.
Samen met Ed deed ze de afgelopen jaren vele workshops bij diverse Chinese leraren, waaronder teachers Li Hongshi & Liu Jun, teacher Jianshe uit Hainan, teacher Ooi Kean Hin uit Maleisië, teacher Wei Qi Feng, en teachers Lu Zhengdao & Wang Lingling.

Over Ed

Ed Ed was van 1982 t/m 1994 huisarts te Den Haag. In die tijd specialiseerde hij zich tot Arts voor Homeopathie, wat hij naast de huisartsenpraktijk al vanaf 1987 in Heemskerk praktiseerde. Vanaf 1994 was hij fulltime Arts voor homeopathie in Heemskerk. Maar daarnaast deed hij ook opleidingen INTEGRA, NEI, NLP, EE, Train-de-trainer, orthomoleculaire geneeskunde, e.d.
Hij bekwaamde zich breed complementair, om zo patiënten met betere resultaten beter te kunnen helpen.

Helaas gooide een ongeluk met de fiets 2003 (en weer in 2005) flink roet in het eten, waardoor het werk steeds onmogelijker vol te houden werd en hij in 2008 de handdoek in de ring gooide. In de periode dat hij aan zijn herstel werkte na 2003, en de Falong Gong beoefende, kwam de Chi Neng® Qigong weer op zijn pad. Het hielp hem niet alleen bij zijn herstel, maar hij ging ook de opleiding doen, net als Hanneke dat al deed.
Net als Hanneke deed hij eerst examen als instructeur voor level 1 en daarna voor level 2. Samen deden zij vele workshops bij Chinese leraren (zie bij Hanneke). Daarnaast deed Ed ook Springforest® Qigong en Modern Qigong; met andere oefeningen maar dezelfde intentie: mensen gezonder maken.
Ook bekwaamde Ed zich in Numerologie en EFT, om ervan te leren en om anderen ermee te kunnen helpen.
Hoewel met prepensioen, geeft Ed nu ook lessen in Chi Neng® Qigong, waarbij hij andere kennis meeneemt.
Verder maakt hij eens per maand de E-zine PakJeGeluk, en schreef wat E-boeken.
(Als de site af is, zullen ze ongetwijfeld op de site terug te vinden zijn).

Onder het submenu van Chi Neng Qigong vind je 'Onze leraren', met foto's van de Chinese leraren en natuurlijk Patricia.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn